Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Lucrari de Canalizare a localitatilor comunei Tritenii de Jos, judetul Cluj


Anunt de participare numarul 44155/21.02.2008
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Comuna Tritenii de Jos (Consiliul Local al comunei Tritenii de Jos Jud Cluj)
Adresa postala: TRITENII DE JOS NR.392, JUD.CLUJ, Localitatea: Tritenii de Jos, Cod postal: 407550, Romania, Punct(e) de contact: VALEAN PETRUTA, Tel.0264-285998, Email: [email protected], Fax: 0264-285998
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Lucrari de Canalizare a localitatilor comunei Tritenii de Jos, judetul Cluj
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: localitatile comunei Tritenii de Jos: Tritenii de Jos, Tritenii de Sus, Padureni, Triteni-Colonie
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul presupune realizarea a 10800 m de conducte de canalizare menajera pentru un debit de 3.33 l/sec cu durata de realizare de 6 luni; lucrarile trebuie sa conste in realizarea retelelor de canalizare menajera inclusiv camine de vizitare si statia de epurare complet echipata (si statie de pompare ape epurate)
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45232420-2 - Lucrari de constructii de statii de epurare a apelor reziduale (Rev.1)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lucrari de Canalizare a localitatilor comunei Tritenii de Jos, judetul Cluj
Valoarea estimata fara TVA: 4, 186, 093RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
12 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice i garantii solicitate
5000 RON
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul local: 981451 RON;Bugetul de stat: 4000000 RON, conform OG nr. 7/2006
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociatie
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Pot participa la procedura persoane fizice si juridice, romane si straine
2. Autoritatea contractanta accepta ca fiind suficient si relevant pentru demonstrarea faptului ca ofertantul/candidatul nu se incadreaza in una dintre situatiile prevazute la art. 180 si 181/OUG 34/2006 orice document considerat edificator, din acest punct de vedere, in tara de origine sau in tara in care ofertantul/candidatul este stanilit, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autoritati competente din tara respectiva.
3. In cazul in care in tara de origine sau in alta tara in care este stabilit ofertantul/candidatul nu se emit documente de natura celor prevazutela alin. de mai sus sau a situatiilorprevazute la art. 180, 181/OUG 34/2006, autoritatea contractanta accepta o declaratie pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare. sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
5. Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale, precum si a contributiei pentru asigurarile sociale de stat (formulare-tip eliberate de autoritatile competente din tara din care candidatul/ofertantul este rezident)
7. Nu se accepta subcontractarea si nici asocierea de grupuri in calitate de ofertanti
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. In cazul in care, din motive obiective, justificate corespunzator, operatorul economic nu are posibilitatea de a prezenta documentele solicitate de autoritatea contractanta, aceasta are dreptul de a-si demonstra situatia economica si financiara si prin prezentarea altor documente pe care autoritatea contractanta le poate considera edificatoare, in masura in care acestea reflecta o imagine fidela a situatiei economice si financiare a candidatului/ofertantului.
2. Autoritatea contractanta accepta sustinerea capacitatii economico-financiare a ofertantului/candidatului, pentru indeplinirea contractului, si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant/candidat si persoana respectiva.
3. In cazul in care ofertantul/candidatul isi demonstreaza situatia economica si financiara invocand si sustinerea acordata, in conformitate cu prevederile pct.(2), de catre o alta persoana, atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, de regula prin prezentarea unui "angajament ferm" al persoanei respective, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului/candidatului resursele financiare si tehnice necesare invocate.
Se solicita:
Realizarea unei cifre medii anuale de afaceri pe ultimii 3 ani egala sau mai mare decat valoarea minima impusa, dupa cum urmeaza: 12000000 lei
Cel putin unul din urmatoarele documente:
- Declaratii Bancare corespunzatoare sau, dupa caz, dovezi privind asigurarea riscului profesional (demonstrarea ca operatorul economic are acces la/sau ca are disponibile resurse reale negrevate de datorii, linii de credit confirmate de banci sau orice alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza executarea lucrarii).
Scrisori de Bonitate din partea bancilor
Bilantul contabil pe anul 2006 (31.12.2006) lichiditate generala (active circulate/datorii curente x 100)>(mai mare) 100%
Solvabilitatea patrimoniala (capital propriu/total pasiv x 100(mai mare) 30% confirmate de o banca agreata de ofertant, pentru anul 2006 si la data de 20.03.2008, avizate de o persoana autorizata;
Caziere fiscale, echivalent;
Certificari, echivalent
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Oferta financiaraOfertantii vor prezenta preturile unitare defalcate conform cerintelor C1, C9;In oferta privind executia lucrarilor ofertantul va include toate cheltuielile directe si cheltuielile legate de transport, aprovizionare, manipulare, cheltuieli indirecte, taxele si impozitele considerate ca obligatii legale ale contractantilor, profitul si organizarea de santier. Ofertantii au deplina libertate de a-si prevedea in devizele de oferta, propriile consumuri si tehnologii de executie, cu respectarea cerintelor calitative si cantitative prevazute in Proiectul tehnic, in caietul de sarcini si in alte normative in vigoare, care reglementeaza executia lucrarilor. Preturile utilizate la caietul de sarcini si in alte normative in vigoare, care reglementeaza executia lucrarilor. Preturile utilizate la intocmirea ofertei vor rezulta din analizele de pret intocmite de contractant pe baza propriilor sale consumuri de resurse, precum si pe baza preturilor si tarifelor acestor resurse de la furnizori. In cadrul ofertei financiare se vor prezenta analizele de pret pentru activitatile unde ofertantii utilizeaza propriile tehnologii si analizele de pret la transport.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Autoritatea contractanta stabileste, ca cerinta minima, indeplinirea si finalizarea, in ultimii 5 ani a contractelor nominalizate ca experienta similara (respectiv executarea in ultimii 5 ani, cel putin a unui contract de executie lucrari cu activitati similare in valoare de minim 1230000 lei insotite de certificari de buna executie care sa contina valori, perioada si locul executiei lucrarilor, modul de indeplinire a obligatiilor, beneficiari - indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati)
Contractele in derulare pot fi depuse ca experienta similara daca sunt realizate in procent de 50%.
Contractele prezentate ca experienta similara vor fi insotite de recomandare din partea achizitorului/clientului respectiv, cu conditia sa aiba in ele lucrari similare.
Declaratie privind lista principalelor lucrari executate in ultimii 5 ani, Formular 10
Declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca ofertantul nu are utilajele declarate angrenate in alte contracte.
Asigurarea de catre ofertant a acelor echipamente, utilajele, mijloacele de transport, laboratoare, baze de productie, alte mijloace fixe si dotari care sunt considerate strict necesare pentru indeplinirea contractului de lucrari, asigurate din dotare proprie.
Nominalizarea dotarilor tehnice care vor participa direct la indeplinirea contractului, in conformitate cu caietul de sarcini. Se vor anexa Fisele Tehnice (echivalent, cf. art. 38 OUG 34/2006) ale utilajelor, echipamentelor, instalatii, mijloace de transport etc. (instalatiile si utilajele vor respecta normele si specificatiile tehnice inscrise in proiect cf. STATUSURILOR specificate sau echivalente)
Autoritatea contractanta stabileste, ca cerinta minima, prezentarea Formularului privind asigurarea personalului si a documentelor care il insotesc la operatorul economic. Se vor atasa CV-urile personalului de conducere si a responsabililor tehnici.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se solicita: Nominalizarea responsabilului de contract si a persoanelor implicate direct in asigurarea controlului calitatii, dupa cum urmeaza: 1. un responsabil tehnic cu executia (RTE)2. un controlor de calitate (CQ)3. un responsabil cu protectia munciiStandarde de asigurare a calitatii: cf. art. 191-193 OUG 34/2006Certificat care atesta implementarea si mentinerea unui sistem al calitatii activitatilor desfasurate in conformitate cu cerintele ISO 14001 valabile la data deschiderii ofertelor. In conformitate cu principiul recunoasterii reciproce, autoritatea contractanta accepta certificate echivalente emise de organisme abilitate din alte state ale Uniunii Europene.Standarde de protectie a muncii si a sigurantei muncii.Dosar cu PM care atesta implementarea si mentinerea unui sistem de instruire pe linie de protectie a muncii in conformitate cu Legea nr. 319/2006; ISO 18001/2001 si alte instructiuni privind protectia si siguranta muncii. In conformitate cu principiul recunoasterii reciproce, autoritatea contractanta accepta instructiuni de PM echivalente amise de organisme abilitate din alte state ale Uniunii Europene. Executantul va incheia inainte de executarea lucrarilor, asigurari care vor cuprinde toate riscurile care ar putea apare pe timpul executarii lucrarilor.Operatorul economic va preciza lista documentelor din oferta care sunt confidentiale. Lipsa acestei liste presupune ca documentele nu sunt confidentiale.Propunerea tehnica va fi prezentata cu evidentierea urmatoarelor aspecte: 1. pentru elaborarea detaliilor de executieSiguranta in exploatareRezistenta si stabilitatea la sarcini statice, dinamice si seismice;Pentru executarea lucrarilor de constructieProgramul calitatii care concretizeaza sistemul de asigurare a calitatii la particularitatile lucrarii ce face obiectul oferteiNu se accepta oferte alternative
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
    - criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 12.03.2008 15:00
Documente de plata: DA
Pretul: 100 RON
Conditii si modalitate de plata: Prin cumparare directa in baza unei scrisori de interes. Valoarea se va achita la casieria autoritatii contractante.
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
20.03.2008 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 20.03.2008 12:00
Locul: Consiliul Local al comunei Tritenii de Jos, Str. Principala, nr. 392, jud. Cluj
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Administratorii societatilor ofertante sau persoane delegate ale acestora
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Strada Stavropoles Nr. 6, Sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel.0213104641, Email: [email protected], Fax: 0213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Cluj
Adresa postala: Str. Stefan cel Mare, Nr. 1, Localitatea: Cluj, Cod postal: 400133, Romania, Tel.0264596110, Email: [email protected], Fax: 0264593866
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In termen de 5 zile de la data luarii la cunostinta de catre contestator despre actul autoritatii contractante pe care acesta il considera nelegal
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Secretariatul Primariei comunei Tritenii de Jos
Adresa postala: Str. Principala, Nr. 392, Localitatea: Tritenii de Jos, Cod postal: 407550, Romania, Tel.0264285998, Email: [email protected], Fax: 0264285998
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
20.02.2008 13:07
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer