Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Modernizarea si reabilitarea retelei de strazi urbane in orasul Topoloveni, judetul Arges, Romania


Anunt de participare numarul 125442/07.07.2011
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
ORASUL TOPOLOVENI
Adresa postala:  STR.CALEA BUCURESTI, NR.111, Localitatea:  Topoloveni, Cod postal:  115500, Romania, Punct(e) de contact:  GHEORGHITA BOTARCA, Tel. 0248666259, Email:  [email protected], Fax:  0248666469, Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Modernizarea si reabilitarea retelei de strazi urbane in orasul Topoloveni, judetul Arges, Romania
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: oras Topoloveni, judetul Arges, Romania
Codul NUTS: RO311 - Arges
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul va avea ca obiectreabilitarea si modernizarea unui numar de 7 strazi situate in localitatea Topoloveni ( Strada Carcinov, strada Nucilor, strada Maximilian Popovici, strada Gheorghe Cocioceanu, strada Zavoiului, strada Slt. Mihai Mihail tronson 1+ tronson 2, strada Prof. Ioan Raducanu) conform specificatiilor din caietul de sarcini
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45233140-2 - Lucrari de drumuri (Rev.2)
45231000-5-Lucrari de constructii de conducte, de linii de comunicatii si electrice (Rev.2)
45231221-0-Lucrari de constructii de conducte de alimentare cu gaz (Rev.2)
45232150-8-Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa (Rev.2)
45232400-6-Lucrari de constructii de canalizare de ape reziduale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contractul va avea ca obiectreabilitarea si modernizarea unui numar de 7 strazi situate in localitatea Topoloveni ( Strada Carcinov, strada Nucilor, strada Maximilian Popovici, strada Gheorghe Cocioceanu, strada Zavoiului, strada Slt. Mihai Mihail tronson 1+ tronson 2, strada Prof. Ioan Raducanu) conform specificatiilor din caietul de sarcini . Contractul va cuprinde lucrari de amenajari pentru protectia mediului, cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor necesare obiectivului , cheltuieli pentru investitia de baza , organizare de santier , cheltuieli diverse si neprevazute
Valoarea estimata fara TVA: 24, 265, 832.51RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
garantie de participare de 400000, 00 lei;garantie de buna executie de 5% din valoarea fara TVA a contractului- constituite conform cerinte din fisa de date a achizitiei.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
POR 2007-2013, AP 2, DMI 2.1 , contract de finantare nr. 1533 din 06.05.2011
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se prezinta: -Decl.neinc.prev.art.180/181-OUG 34/2006(Form1-orig.). Se va excl.din proced.orice ofertant ce se afla in oricare din sit.prev.de art.181-Certificate atest.fiscala din care rez.ca op.ec.si-a indepl.oblig.fiscale de plata catrebugetul de stat si bugetul localvalabile la data deschiderii ofertelor. Pers.juridice straine vor prez.doc.edific.care sa doved.ca si-au indepl.oblig.de plata catre bugetul de stat si bugetul local in conf.cu cerintele solic.de autorit.contract.Pt.of.nerezidenti se vor aplica prev.art.182-OUG 34/2006.Aceste doc.se prez, insotite de traduc.autoriz.in lb.romana.In cazul unei asoc., fiecare asoc.este oblig.sa prez.aceste doc.Ofertele depuse de op.ec.care nu si-au indeplinit obligatiile de plata , vor fi respinse.-Decl.calit.particip.la proc.(Form.2orig.)
-Certif.constatatator emis de ORC;Certif.unic inreg.emis de ORC
Cerinta minima: Of.trebuie sa doved.ca este abilitat sa exec.lucrari in conf.cu codurile CAEN insc.in certif.de ment.emis de ORC Codurile CAEN(sau echiv.)din dom.de activ.ale of.trebuie sa incl.codurile CPV ale achizitiei, in caz contrar of.va fi descalificat. Op. ec. nerezidenti vor indeplinii cerintele din fisa de date a achizitiei.Ceintele se compl.cu cele de la pctV1)siV2)din fisa de date
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul trebuie sa faca dovada unei situatii economico-financiare stabile. In acest sens trebuie sa prezinte : - informatii generale aferente anilor 2008, 2009, 2010 (Formular nr.3) in original semnat si stampilat.
- Bilanturile contabile aferente anilor 2008, 2009, 2010 vizate si inregistrate de organele competente ? copii conform cu originalul.
Nota : Operatorii economici nerezidenti (straini) in masura in care publicarea bilanturilor contabile nu este prevazuta de legislatia tarii de origine/tarii in care este stabilit operatorul economic , atunci acesta va prezenta alte documente edificatoare care sa reflecte o imagine fidela a situatiei economice si financiare a operatorului economic.Ofertantii nerezidenti vor prezenta traduceri autorizate in limba romana , a documentelor solicitate mai sus.Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantilor ? persoane juridice romane si persoane juridice straine ? prezentarea si altor documente in cazul in care cele prezentate la alineatul anterior nu sunt relevante.Daca un grup de operatori economici depun oferta comuna ( asociere ) , atunci situatia econo;mica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii .Convertirea in lei si euro pentru ofertantii romani si straini se va realiza la cursul mediu comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv , dupa cum urmeaza : Anul 2008 - 1 euro = 3, 6827 lei; Anul 2009 ? 1 euro = 4, 2373 lei ; Anul 2010 ? 1 euro =4, 2099 lei .
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Cerinte mimime obligatorii: a)Media cifrei de afaceri a ofertantului pe ultimii trei ani (2008, 2009, 2010) sa fie egala sau mai mare cu suma de48.500.000 lei ;b)Operatorul economic trebuiesa faca dovada prin mijloace agreate de banca operatorului economic prin care se confirma ca acesta are acces la resurse reale (sume disponibile in cont, depozite bancare, linii de credit sau alte surse de finantare )cu valoare cel putin egala cu suma de 6.800.000 lei , sau ehivalent euro , avand ca destinatie cheltuieli pentru realizarea contractului ce face obiectul prezentei proceduri ? original;Convertirea in lei si euro pentru ofertantii romani si strainise va face la cursul comunicat de BNR in data de 15.06.2011 ? 1euro= 4, 1756 lei .c)Declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca, in cazul in care oferta depusa este declarata castigatoare , ofertantul va incheia inainte de semnarea contractului , o asigurare de raspundere profesionala valabila pe intreaga perioada de executie a lucrarilor , iar valoarea garantiei acoperita de Polita de Asigurare este de minim7.200.000lei , fara TVA , sau echivalent euro , ( 30% din valoarea estimata fara TVA a contractului ); Convertirea in lei si euro pentru ofertantii romani si strainise va face la cursul comunicat de BNR in data de 15.06.2011 ? 1euro= 4, 1756 lei .
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se va prezenta:
a)Lista privind principalele lucrari exec. in ultimii 5 ani- continand informatiile solicitate in fisa de date a achizitiei - (Formular nr.4, original) .
Convertirea in lei si euro se va face la cursul mediuanualBNR.b)Decl. privind efectivul mediu anual al pers. angajat si al cadrelor de conducere pe ultimii 3 ani ( Formular nr.5 , original) si acele resurse propuse a fi angajate in cadrul contractului de lucrari.
c)Lista pers. responsabil? cheie ? care va fi angajat in cadrul contractului -( Formular nr.6)
Pt. fiecare membru din personalul propus se vor atasa documentele solicitate prin fisa de date a achizitiei .Ofertantul pers. juridica straina va trebui sa indepl. aceleasi conditii ca si pers. juridica romana , conform fisei de date a achizitiei.In cazul unei asocieri, Fromularul nr.6, va fi completat potrivit cerintelor din fisa de date a achizitiei .d) Decl. ref. la conditiile de munca si protectia muncii(Formular nr.7)
e)Decl. privind utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune pentru indepl. contractului de lucrari. Se va completa Formularul nr.8impreuna cu anexa la acesta si orice doc. relevante din care sa rezulte cele solicitate.
In cazul unei asocieri , Formularul nr.8, trebuie sa fie completat de liderul de asociatie si va respecta cerintele din fisa de date a achizitiei .f)Standard privind sistem de manag al calitatii : certificatpentru lucrarile acoperite de prezentul contract din seria ISO 9001 sau certificate echivalente /probe / dovezi prin care se confirma asigurarea unui nivel coresp calitatii .g)Standard privind sistemele de management al mediului : certificatpentru lucrarile acoperite de prezentul contract din seria ISO 14001 sau certificate echivalente /probe/doveziprin care se confirma asigurarea unui nivel coresp al protectiei mediului .In cazul unei asocieri aceste documente vorfi prezentate de fiecare asociat in parteCertificatele vor fi prezentate potrivit cerintelor din fisa de date a achizitiei .Cerintelede mai sus se completeaza cu cele de la pct. V.4), V.5)si V.6 din fisa de date
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1)Ofertantul va prezenta dovada executarii ca unic contractor, asociat sau subcontractant, in ultimii 5 ani a maxim 4 contracte in val.cumulata de minim 24.000.000 lei de natura si complex similare lucrarilor ce urmeaza a fi exec.in contract.Prin contract similar se intelege contractul avand ca ob.moderniz/reabilt retea de strazi ce contine exec.de: lucrari de drum, alimentare cu apa, canalizare, retele electrice, retea de gaze naturale.Contractele de lucrari privind exp.similara trebuie sa fi fost finalizate in ultimii 5 ani.In sustinere se va prezenta: PV receptie la terminarea lucrarilor;doc.doved.din care sa reiasa atat val.lucrarilor exec.cat si exec.acelor categ.de lucrari solicitate ca exp.similara; Recomandari din partea benef.Recomadariletrebuie sa precizeze cel putin inform. solicitate in fisa de date a achizitiei.2) Ofert trebuie sa dovedeascaca dispune de cel putin urm.pers.de specialitate pt indepl. contractului: -RTE-atestati pt.urm.domenii: Constr.rutiere, drumuri; Constr.edilitare, gosp.com;Constr.civile, energetice;Constr.si amenajari hidrotehnice.-Resp.cu asigurarea nivelului de calitate coresp.cerintelor esentiale;
-Pers.atestat ANRE, ANRDGN pt instal.electrice si pt.instal.de gaze naturale;
-Resp.protectia muncii, autorizat cf.legii3) Ofertantul trebuie sa faca dovada ca are in dotare/dispune de urm.tipuri deutilaje, echipamente necesare exec.de lucrari: Excavator pe pneuri, mot.termic (buldoexcavator)?0, 21-0, 39 MC;Compactor static autoprop.cu ruloruri(valturi), R8 -14;DE 14TF;Autogreder pana la 175 CP;Mai mecanic cu motor termic de 6 CP (4 KW) 150-200 KGF;Autocisterna cu dispozitiv de stropire cu M.A.J.5-8 T;Automacara 5TF, H.Max =6.5 m, DES.Max =5.5 m;Automacara cu brat de zabrele 6-9, 9 TF;Aparat de sudura cu butan gaz cu toate accesoriile;Aparatde sudura pe metoda cap la cap;Repartiz. Finisor mixturi asfalt.mot.term.fara palpator 92 CP;Motocompresor de aer mobil joasa presiune, debit 2-3.9 mc/min.Ofertantul trebuie sa faca dovada ca detine un laborator autorizat de analize si incercari in activ.de constructii sau ca are un contract in derulare cu un laborator de analize si incercari autorizat
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
    - criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
50%
Descriere: Componenta financiara
2.
Perioada de garantie acordata lucrarilor
25%
Descriere: componenta tehnica
3.
Termen mediu de remediere a problemelor aparute in perioada de garantie
25%
Descriere: componenta tehnica
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.08.2011 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
25.08.2011 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
Pana la: 24.11.2011
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.08.2011 12:00
Locul: Sediul autoritatii contractante - Sala de Sedinte
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
comisia de evaluare a ofertelor, persoane desemnate de UCVAP, reprezentanti imputerniciti ai ofertantului
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013 , Axa prioritara 2 ? Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale ?, Domeniul major de interventie 2.1 ? Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene , strazi urbane ?inclusiv constructia /reabilitarea soselelor de centura ?- cod SMIS 1660, Contract de finantare nr. 1533 din 06.05.2011
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala:  Str. Stavopoleos , nr. 6, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. +4(021)3104641, Email:  [email protected], Fax:  +4(021)3104642, Adresa internet (URL):  www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Pitesti
Adresa postala:  strada Calea Victoriei nr. 22, Localitatea:  Pitesti, Cod postal:  110016, Romania, Tel. +4(0248)219374, Email:  [email protected], Fax:  +4(0248)219947, Adresa internet (URL):  www.justitie-ag.ro/ca_pit
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compartimentul juridic si de contencios administrativ din cadrul autoritatii contractante
Adresa postala:  Str. Calea Bucuresti , nr. 111, Localitatea:  Topoloveni, Cod postal:  115500, Romania, Tel. 0248666259, Email:  [email protected], Fax:  0248666469, Adresa internet (URL):  www.topoloveni.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
01.07.2011 19:44
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer