Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Piese de reparatie (mansoane) a conductelor de apa, cu larga toleranta, cu si fara autoblcare


Anunt de participare (utilitati) numarul 144351/15.06.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
APA NOVA BUCURESTI
Adresa postala: Str. Aristide Demetriade nr 2, Sector 1, ,Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010136, Romania, Punct(e) de contact: Simona Popescu, Tel. +40 374398579, Email: [email protected], Fax: +40 213143095, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Comerciala
Activitate (activitati)
- Ap?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Piese de reparatie (mansoane) a conductelor de apa, cu larga toleranta, cu si fara autoblcare
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Depozite ANB
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 36 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 1, 500, 000 si 2, 901, 705RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Valoarea celui mai mare contract. subsecvent este de 900.000 lei, fara TVA. si valoare celui mai mic contract. subsecvent este de 500.000 lei, fara TVA.Cantitatea estimata de piese pentru acordul cadru este cuptinsa intre minim 1200 buc si maxim 4818 bucati. Numarul de contracte subsecvente estimate este intre 1 si 3.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Piese de reparatie(mansoane) a conductelor de apa, de larga toleranta in 2 (doua) variante constructive: - de larga toleranta de tip ?cu autoblocare?- de larga toleranta de tip ?fara autoblocare?
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
44165300-7 - Mansoane (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Piese de reparatie (mansoane) a conductelor de apa, cu larga toleranta, cu si fara autoblcare
Cantitatea totala: 4.818 buc
Cantitatea estimata de piese pentru acordul cadru este cuprinsa intre minim 1200 buc si maxim 4818 bucati.Cantitatea estimata pentru contractul subsecvent este intre minim 400 bucati si maxim 1000 bucati;
Valoarea estimata a intreg acordului cadru este intre 1.500.000 lei si 2.901.705 lei
Valoarea estimata, fara TVA: intre 500.000 lei si 900.000 lei
Numarul de contracte subsecvente estimate este intre 1 si 3.
Valoarea estimata fara TVA: intre 1, 500, 000 si 2, 901, 705RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
36 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garde part?58.034lei, fara TVA.Per de valab?100 zile de la termenul limita de depunere ofertelor.Gar de part poate fi constit printr-un instr de gar emis in cond legii de o soc banc ori de o soc de asig sauprin vir bancar in cont RO89BRDE 450SV15572604500?BRD SMCC.Daca gar de part este constit in alta valuta, val gar de particip, fara TVA, se va calc la curs schimb BNR ptr moneda respectiva, din data de10.06.2013.Retin gar de parte se va face in conf cu prev leg in dom ach pub.In caz in care ofert dep contes cu priv la proca de ach si ac este respinsa ca nefondata de catre CNSC, se vor aplica prev art.2781alin(1)dinOUGnr34/2006, cu modif.si compl ulterioare, aut contr va retine contest suma de7101, 70 lei din gar de particip.Scris de gar de particip se prez in orig.Neprez ac in cuantum si per de valab solic atrage respingerea ofertei.Gar este irevocabila.Aceasta va insoti of impreuna cu scris de inain.In caz unei asoc, Scris de gar banc va fi emisa integral pentru Lid Asoc sau ptr unul din memb asoc in numele asoc.Prelung per de valabi a gar de part, precum si a per de valab a of se poate solic de catre aut contr numai in sit excep care impun o astfel de prelung.In cazul refuzului extinderii per de valab a gar, va fi decl inaccep.In cazul in care of se incad in categ IMM, astfel cum acestea sunt defi prin Lg nr.346/2004 priv stimularea infiintarii si dezv IMM, cu modif sicomplet ult, acesta benef de red cu50% a cer priv cif min de afi, a gar de part, respectiv a gara de buna ex.In ac sit, of treb sa compl si sa ataseze la of Decl pe propria raspundere priv inc in categIMM.In caz in care of este o asoc red cu 50% a crit priv cifra de afaceri si gar de particip, respectiv gar de buna exec se va aplica numai daca toti asoc se incadr in mod indivi in categ IMM.In caz in care gar de part se const conf art86(5)lit a)din HG925/2006, este obligat ca OP sa fie conf de catre banc pana la data desch of.NOTA: Gar de part se va prez in etapa 2 a proc de catre cand calif in etap1 Garantia de buna executie este de 5% dinvaloarea contractului, fara TVA.Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o soc banc sau de o soc de asig.Daca partile convin, se poate const si prin ret succe din sum datorate pentru facturi partiale.In acest ultim caz, suma initiala pe care o va depune contractantul in contul deschis de catre acesta, la dispoz aut contre, la o banca agreata de ambele parti si va fi de minim 0, 5% din pretul contract, iar diferenta prin ret succesive de 4, 5 % din val fact emise, pana ce aceasta va atinge 5% din pretul contr.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Surse de finatare ? surse proprii S.C. Apa Nova Bucuresti S.A.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Certificat de participare la procedura cu oferta independenta (cf. Ordin ANRMAP Nr. 314/2010) - se completeaza Formularul1 .Formularul se completeaza in original de catre candidat si fiecare membru al asocierii.
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare - se completeaza Formularul 2. Formularul se completeaza in original de catre candidat, fiecare membru al asocierii, subcontractant si fiecare tert sustinator.
Persoane cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt:
Bruno ROCHE
Petru TOMA
Mihai SAVIN
Laurent LALAGUE
George GEALATU
Daniel Petrica BAIATU
Andi Bogdan MORARU
3.Declaratie privind calitatea de participant la procedura? Formular 3. Formularul se completeaza in original de catre candidat si fiecare membru al asocierii.4.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare ? se completeaza Formularul 4. Formularul se completeaza in original de catre candidat, fiecare membru al asocierii precum si tert sustinator.
Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, se accepta o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
5.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare ? se completeaza Formularul 5. Formularul se completeaza in original de catre candidat si fiecare membru al asocierii.6.Certificat de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor catre bugetul general consolidat, din care sa rezulte obligatiile exigibile in luna anterioara celei de depunere a ofertelor. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.Persoanele juridice straine vor prezenta orice document edificator pentru dovedirea eligibilitatii ? eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, cazier fiscal, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de statin conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta).Documentele vor fi prezentate in original, copii legalizate sau copii ?conform cu originalul? insotite de traducerea autorizata in limba romana.
7.Certificat fiscal cu privire la plata taxelorsiimpozitelor la bugetul local, din care sa rezulte obligatiile exigibile in luna anterioara celei de depunere a ofertelor. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente.Persoanele juridice straine vor prezenta orice document edificator pentru dovedirea eligibilitatii ? eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, cazier fiscal, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul local in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta.
Documentele vor fi prezentate in original, copii legalizate sau copii ?conform cu originalul? insotite de traducerea autorizata in limba romana. III.2.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
1. Aviz sanitar in conformitate cu ordinul Ministrului Sanatatii nr 275 /2012 privind aprobarea procedurii de reglementaresanitara pentru punerea pe piata a produselor, materialelor, substantelor chimice/amestecurilor si echipamentelor utilizate in contact cu apa potabila, in baza art 10 din Legea nr 458/2022, cu modificarile si completarile ulterioare, sau echivalent UE.
2. Certificat constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului din care sa rezulte ca operatorul economic desfasoara activitati similare celor care fac obiectul prezentei achizitii. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte acest document.
Operatorii economici nerezidenti (straini) vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, din care sa rezulte abilitarea persoanei juridice/fizice straine de a presta activitatile care fac obiectul prezentului contract, in conformitate cu tara de origine/tara in care operatorul economic este stabilit.Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.Documentele se vor depune in oricare din formele: original, copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate: Un operator economic participa pentru acelasi contract cu o singura oferta fie in mod individual, fie ca membru al unui asocieri, in caz contrar ofertele respective vor fi respinse. Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna fara a fi obligati sa-si legalizeze asocierea decat daca oferta comuna este declarata castigatoare. Oferta comuna trebuie sa contina toate informatiile solicitate pentru fiecare membru din cadrul asocierii precum si partea de contract executata de acestia. Oferta trebuie semnata intr-un mod care obliga legal toti partenerii. Unul dintre membrii trebuie numit ca lider responsabil de contract, iar aceasta numire trebuie sa fie prezentata printr-o imputernicire scrisa semnata de fiecare partener in parte. Oferta trebuie sa includa un acord de asociere prin care sa se statueze ca toti partenerii sunt responsabili pentru realizarea contractului, ca partenerul conducator va fi autorizat sa primeasca si sa transmita instructiuni in numele fiecaruia si tuturor partenerilor si ca realizarea contractului, inclusiv platile vor fi in responsabilitatea partenerului conducator (liderului). In cazul asocierii, criteriile de calificare privind situatia personala, capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, standardele de asigurare a calitatii si de protectie a mediului vor fi indeplinite in mod obligatoriu de fiecare asociat in parte, iar criteriile de calificare privind situatia economico-financiara si capacitatea tehnica si profesionala vor fi indeplinite prin cumul.
In situatiile in care candidatii beneficiaza de sustinerea unor terti, aceasta sustinere se va dovedi prin prezentarea unor angajamente ferme incheiate in forma autentica, semnate de tertul sustinator. Angajamentul ferm trebuie sa prevada care sunt resursele pentru care se acorda sustinerea si sa evidentieze faptul ca disponibilizarea acestora se va face neconditionat in vederea indeplinirii contractului - se va completa, dupa caz, formularul nr. 6 si/sau formularul nr. 7. In cazul in care candidatul beneficiaza de sustinere in vederea indeplinirii cerintelor de calificare referitoare la cifra de afaceri sau experienta similara, in domeniul de activitate aferent obiectului contractului, este suficient ca operatorul economic sa prezinte angajamentul ferm din partea persoanei care sustine, astfel cum este prevazut la art. 111 alin. (4) din H.G. nr. 925/2006. Totodata, angajamentul trebuie insotit de documente care sa dovedeasca ca persoana sustinatoare indeplineste cerintele de calificare referitoare la cifra de afaceri sau experienta similara. Persoana care asigura sustinerea financiara/tehnica nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art. 180 si ale art. 181 lit. a), c1) si d) din OUG nr. 34/2006.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1 Candidatul trebuie sa demonstreze ca a realizat o cifra medie de afaceri in domeniul de activitate aferent prezentului contract, in ultimii 3 ani, nu mai mica de 1.800.000 lei(fara TVA)
Se va completa Fisa de informatii generale ? Formular 8.Daca situatiile financiare sunt intocmite in alta moneda, se va lua in considerare cursul mediu anual lei/euro comunicat de BNR pentru anul respectiv.
Modalitatea de indeplinire
formular 8
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se vor prezentamostre si anume: un mason DN 50 cu autoblocare si un manson DN 300 fara autoblocare, in vederea stabilirii conformitatii cu piesele ce fac obiectul prezentului contract.
Mostrele se depun la Autoritatea Contractanta ? la Depozit Grozavesti cu sediul in strada Splaiul Independentei nr. 235 sector 6 Bucuresti, pana la data limita de depunere a candidaturilor.
Modalitatea de indeplinire
prezentarea mostrelor
1.Experienta similara: Candidatii trebuie sa prezinte o lista a contractelor/livrarilorefectuate in ultimii 3 ani, pentru produse similare cu cele solicitatate in caietul de sarcini, pentru care se depun candidaturile.Se va completa Formularul nr. 9.Candidatii vor prezenta minim un certificat/document emis de un beneficiar ce va cuprinde cel putin modul de indeplinire a obligatiilor stabilite intre parti, neconformitatile care s-au inregistrat, cazurile de incidente/accidente tehnice inregistrate din vina exclusiva a furnizorului.
Atunci cand contractele sunt exprimate in alta moneda decat leul, echivalenta leu/alta moneda, va fi efectuata la cursul mediu anual comunicat de BNR pentru moneda respectiva
Modalitatea de indeplinire
formular 9
Candidatii trebuie sa detina certificate ISO 9001/2008 sau echivalente, pentru domeniile de activitate care fac obiectul contractului. Certificatele trebuie emise de organisme independente care respecta standarde europene de certificare, valabile in orice tara UE, traduse in limba romana si valabile la data limita de depunere a ofertei.
In cazul unei asocieri, fiecare membru al asocierii trebuie sa detina certificate ISO 9001, sau echivalente.Nota: In cazul in care operatorul economic nu detine un certificat de calitate/mediu astfel cum este solicitat de autoritatea contractanta, aceasta din urma va accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de operatorul economic respectiv, in masura in care probele/dovezile prezentate confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii/protectiei mediului.
Modalitatea de indeplinire
Certificat ISO 9011:2008
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
Au fost deja selectati candidati
Nu
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 19.07.2013 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
22.07.2013 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 22.07.2013 10:30
Locul: SC APA NOVA BUCURESTI-C.O.C-Strada Academiei nr 31-41 etj 4 sector 1 Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoane aurorizate din partea Autoritatii Contractande desemnate prin Decizia Directorului General si cate o persoana autorizata din partea candidatilor/ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Toti candidatii care indeplinesc criteriile de calificare precizate la punctul III.2 vor fi selectati pentru etapa de negociere. In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, Autoritatea Contractanta va solicita in plic inchis, o noua oferta, in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In conformitate cu prevederile art. 256(2) alin. (1) lit. b) din OUG nr.34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic al S.C. APA NOVA BUCURESTI S.A.
Adresa postala: Str. Banului nr. 3A, etaj 2, Ap. 7, Sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: -, Romania, Tel. +40 213155241, Email: [email protected], Fax: +40 213155241
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
13.06.2013 15:23
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer