Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Prestari servicii de distributie aeriana de momeli vaccinale, servicii depozitare si distributie materiale informative?


Anunt de participare numarul 142553/19.03.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor
Adresa postala: Piata Presei Libere, Nr.1, Sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013701, Romania, Punct(e) de contact: Constantin Mihaela, Tel. +40 374150200, Email: [email protected], Fax: +40 374150205, Adresa internet (URL): www.ansvsa.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
Altele: Domeniul Sanitar-Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?Prestari servicii de distributie aeriana de momeli vaccinale, servicii depozitare si distributie materiale informative?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: Locul principal de prestare:
Ab, Ar, Ag, B, Bc, Bh, Bn, Bt, Bv, Br, Bz, Cs, Cl, Cj, Ct, Cv, Db, Dj, Gl, Gr, Gj, Hr, Hd, Il, If, Is, Mm, Mh, Ms, Nt, Ot, Ph, Sj, Sm, Sb, Sv, Tr, Tm, Tl, Vl, Vs, Vn
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prestari servicii de distributie aeriana de momeli vaccinale, servicii depozitare si distributie materiale informative, consta in:
- distribuirea aeriana a unui numar de 9.522.800/an doze de vaccin antirabic sub forma de momeli vaccinale/an din care: 4.761.400/campania I si 4.761.400/campania II, confom cerintelor prevazutein caietul de sarcini.- depozitarea cantitatii de vaccin antirabic sub forma de momeli vaccinale, precum si informarea populatiei prinrealizare si distribuirea materialor informative, pentru ambele campanii, conform cerintelor prevazute in caietul de sarcini.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
60440000-4 - Servicii aeriene si servicii conexe (Rev.2)
63121100-4-Servicii de depozitare (Rev.2)
98300000-6-Servicii diverse (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
?Prestari servicii de distributie aeriana de momeli vaccinale, servicii depozitare si distributie materiale informative, din care:
- distribuirea aeriana a unui numar de 9.522.800/an doze de vaccin antirabic sub forma de momeli vaccinale/an din care: 4.761.400/campania I si 4.761.400/campania II, confom cerintelor prevazutein caietul de sarcini.- depozitarea cantitatii de vaccin antirabic sub forma de momeli vaccinale, precum si informarea populatiei prinrealizare si distribuirea materialor informative, pentru ambele campanii, conform cerintelor prevazute in caietul de sarcini.Valoarea estimata totala a contractului este de13.798.387 lei fara TVA. La intocmirea propunerii financiare operatorii economici vor tine cont de prevederile art.36, alin.1 lit. e si e^1 si 36^1 din H.G. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Valoarea estimata fara TVA: 13, 798, 387RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
8 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantii vor constitui garantie de participare(GP)in cuantum de 248.000 lei. GP se constituie in conf. cu art.86(1)din HG nr.925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Contul de Trezorerie al autoritatii contractante (AC) RO13TREZ7005005XXX000221 deschis la-Trezoreria Municipiului Bucuresti.Dovada constituirii GP: prezentata in ORIGINAL la sediul AC, pana la data limita pentru primirea ofertelor;sa faca referire expresa la procedura org. de AC;sa contina in clar denumirea AC;sa contina valoarea GP care sa corespunda sumei fixe solicitate prin documentatia de atribuire; sa aiba inscrisa valabilitatea pentru care a fost constituita, care trebuie sa corespunda cu cea inscrisa in documentatie;sa contina parafa lizibila a bancii emitente si/sau semnatura autorizata;sa fie emisa pentru op ec (asocierea de op. ec.) care a depus oferta.Perioada de valabilitate a GP: 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.In cazul depunerii de oferte in asociere, GP trebuie constituita in numele asocierii si sa mentioneze ca acopera in mod solidar toti membrii grupului de operatori economici.GP emisa in alta limba decat romana va fi prezentata in original si va fi insotita de traducerea autorizata in limba romana. Echivalenta pentru o GP depusa in euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertei.In cazul of. care se regasesc in categoria IMM conf. Legii nr. 346/2004 (facand dovada in acest sens) GP se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documentatia de atribuire.Lipsa dovezii constituirii G.P va avea drept efect respingerea ofertei (art. 33 alin. 3, lit. b din H.G. nr. 925/2006).In conditiile respingerii unei contestatii de catre CNSC, autoritatea contractanta va retine contestatorului din GP, conform prevederilor art. 278^1 alin.1, lit. c) din OUG 34/2006.GP se restituie de AC, conf art.88 din HG 925/2006 cu modif. si complet. ulter. Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din pretul contractului, fara TVA. Garantia de buna executie se constituie conform art. 89 - art. 90 din HG nr. 925/2006, de regulaprintr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care devine anexa la contract.Cuantumul garantiei de buna executie pentru IMM este de 50% din cuantumul solicitat , cu declaratie pe proprie raspundere conform Legii nr.346/2004, conform Formular 12. Restituirea garantiei de buna executie se poate face in cel mult 14 zile de la data indeplinirii de catre contractant a obligatiilor asumate prin contractul respectiv, daca nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fond din bug ANSVSA, cf HG 55/2008 si conf.deciz CE 2012/761/UE, JOUE 336/83/08.12.2012, prog.finant din fond.externe nerambur: 75% fond.reprez.contrib.finan a C.E; 25% fond.reprez.contrib. finan.a RO.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art.180
Conditie de calificare: Ofertantul nu trebuie sa fi fost condamnat in ultimii 5 ani, printr-o hotarare definitiva si irevocabila, pentru frauda, coruptie, spalare de bani, activitati criminale.Modalitatea de indeplinire : - Declaratie pe proprie raspundere (completare Formular nr.1)- Cazier judiciar al operatorului economic / Cazier judiciar al administratorului/actionari, in conformitate cu prevederile art.182, alin. (2) din O.U.G nr. 34/2006.In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.Declaratia pentru neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 va fi depusa si de tertul sustinator, daca este cazul.Cerinta 2. Declaratie pe propria raspundereprivind neincadrarea in prevederile art.181
Conditie de calificare : Neincadrarea ofertantului in oricare dintre situatiile prevazute la art.181 din OUG nr.34/2006.Modalitatea de indeplinire : Declaratie pe proprie raspundere (completare Formular 2 document semnat, stampilat si inregistrat).Prezentarea de Certificate privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale, precum si a contributiei pentru asigurarile sociale de stat, sanatate si fond de somaj, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele (formulare-tip eliberate de autoritatile competente din tara in care candidatul/ofertantul este rezident). Cerintele referitoare la obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat sunt considerate ca fiind indeplinite in masura in care operatorii economici prezinta inlesniri la plata de tipul esalonarilor sau compensarilor, aprobate de catre organele competente in domeniu. In acest caz, ofertantul va prezenta toate documentele doveditoare a platilor la zi a acestor esalonari/compensari in original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul. In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei. Declaratia pentru neincadrarea in prevederile art. 181 lit. a), lit. c indice 1) si lit. d) din O.U.G. nr. 34/2006 va fi depusa si de tertul sustinator, daca este cazul. In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul/candidatul nu se emit documente de natura celor solicitate sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 180 si 181, autoritatea contractanta are obligatia de a accepta o declaratie pe propria raspundere sau, daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
Cerinta 3. Declaratie ?Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta?
Documente de confirmare: Declaratie pe proprie raspundere a ofertantului (completare Formular 3 document semnat, stampilat si inregistrat valabil la data depunerii ofertelor) , conform cu ORDINUL nr. 314 din 12 octombrie 2010 al Presedintelui ANRMAP.In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.Cerinta 4. Declaratie pe propria raspundere privind respectarea prevederilor art. 69^1 din OUG 34/2006
Documente de confirmare: Declaratie pe proprie raspundere a ofertantului - completare Formular 4, conform Ordinul ANRMAP nr. 170/2012.
-Dr.Mihai Turcanu ? presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor;
-Dr.Vladimir Alexandru Manastireanu - vicepresedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor;
-Dr.Marian Pintur ? vicepresedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor;
-Dr. Ovidiu Airimitoaie ? secretar general; Domnul Dr. Ioan Bogolin - Director general / Directiagenerala sanitara veterinara si pentru siguranta lantului alimentar;
-Dr. Iulia Cohen ? director general adjunct / Directiei generale sanitare veterinare si pentru siguranta lantului alimentar;
- Alexandru Mihai - Director/Directia de coordonare tehnica a institutelor de referinta, LSVSA, reglementare si controlul activitatii farmaceutice veterinare
-Cornelia Biltiu Dancus ? director al Directiei buget, finante, investitii, achizitii, patrimoniu si administrativ;
-Ion Tudor Coman ? director al Directiei juridica, litgii si resurse umane;
-Mihail Paun ? sef Serviciul juridic, legislatie si relatia cu Parlamentul;
-Mihaela Constantin-Sef Serviciu Investitii, Achizitii, Patrimoniu si Administrativ.
In cazul depunerii unei oferte in asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintei.
Declaratia privind neincadrarea in prevederile art. 69 indice 1 din O.U.G. nr. 34/2006 va fi depusa atat de catre subcontractant, cat si de tertul sustinator, daca este cazul.Nota.Toate documentele intocmite/emise de catre candidat/ofertant cu scopul participarii la procedura se vor prezenta in original. Pentru celelalte documente solicitate in cadrul acestei sectiuni pentru persoanele fizice/juridice romane se va permite depunerea acestora in oricare din formele original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? iar pentru persoanele fizice/juridice straine documentele se prezinta in original/ copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?si vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana. Cerinta 1. Pentru persoanele fizice/juridice romane
Documente de confirmare: - Prezentarea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului din care sa rezulte domeniul de activitate principal/secundar, codurile CAEN aferente acestora iar pentru activitatea specifica domeniului obiectului contractului .
Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie actuale la data limita de depunere a ofertelor.Cerinta 2. Pentru persoane juridice/fizice straine.
Documente de confirmare: - Prezentarea de documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic- Prezentarea Certificatului de Rezidenta Fiscala (evitarea dublei impuneri) sau o declaratie valabila pentru anul calendaristic in curs.Nota. Toate documentele intocmite/emise de catre ofertant cu scopul participarii la procedura se vor prezenta in original. Pentru celelalte documente solicitate in cadrul acestei sectiuni pentru persoanele fizice/juridice romane se va permite depunerea acestora in oricare din formele original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? iar pentru persoanele fizice/juridice straine documentele se prezinta in original/ copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?si vor fi insotite de traducerea autorizata in limba romana.In cazul ofertei comune se accepta indeplinirea conditiei individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.In cazul in care ofertantul clasat pe primul loc a prezentat in copie conforma cu originalul i se va solicita prezentarea in original sau copie legalizata inainte de incheierea contractului.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1. Declaratie privind cifra medie de afaceri globala pe ultimii 3 trei ani (2010, 2011, 2012)
Cerinta 2. Bilantul contabil /extrase de bilant / raport de audit/ raport al cenzorilor, etc inregistrat la administratia financiara la data de 31.12.2012, 31.12.2011, 31.12.2012.
Nota: Toate documentele intocmite/emise de catre ofertant/candidat cu scopul participarii la procedura se vor prezenta in original. Pt celelalte documente solicitate in cadrul acestei sectiuni pt persoanele fizice/jur idice romane se va permite depunerea acestora in oricare din formele original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? iar pentru persoanele fizice/juridice straine documentele se prezinta in original/ copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?si vor fi insotite de traducerea autorizata in lb romana.Daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii.
In cazul ofertantilor/candidatilor care se regasesc in categoria IMM conform Legii nr. 346/2004, cuantumul cifrei de afaceri se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documentatia de atribuire.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Declaratie privind cifra medie de afaceri globala pe ultimii 3 trei ani (2010, 2011, 2012) -Fisa de informatii generale prin completare Formular 5.Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul lei/euro mediu comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv.Pentru conversia in RON, daca situatiile financiare sunt intocmite in alta moneda, se va lua in considerare cursul mediu de referinta publicat de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv. 2010:1 euro=4, 2099lei, 2011:1 euro=4, 2379lei, 2012:1 euro=4, 4560lei.Bilantul contabil /extrase de bilant / raport de audit/ raport al cenzorilor, etc inregistrat la administratia financiara la data de 31.12.2012, 31.12.2011, 31.12.2012 - in copie ?conform cu originalul? in cazul in care publicarea acestor bilanturi este prevazuta de legislatia tarii in care este stabilit ofertantul ? sau alte documente edificatoare, operatorul economic avand latitudinea sa aleaga documentele ce vor fi prezentate in sustinerea indeplinirii cerintei.Daca, din motive obiective, justificate corespunzator, operatorul economic nu are posibilitatea de a prezenta documentele solicitate, acesta are dreptul de a-si demonstra situatia economica si financiara si prin prezentarea altor documente care sa reflecte o imagine fidela a situatiei economice si financiare si care sa demonstreze indeplinirea cerintelor minime solicitate.Informatii privind tertii sustinatori: In cazul in care candidatul isi demonstreaza situatia economica si financiara invocand si sustinerea acordata de catre o alta persoana (conform art. 186 din OUG 34/2006), atunci acesta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective, incheiat in forma autentica, prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului resursele financiare invocate. Persoana ce asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire conform prevederilor art. 180, art. 181 lit. a), c indice 1) si d) si art.69 indice 1 din OUG 34/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare.-
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta 1. Declaratieprivind lista principalelor contracte de servicii prestate in ultimii 3 ani, raportat la data limita de depunere a ofertelor continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.
Cerinta 2. Experienta similara se va prezenta cel putin unul sau mai multedocumente/contracte/extrase din contract/procese verbale de receptie etc. de natura similara a caror valoare cumulata sa fie de cel putin 13.700.000, 00 lei, fara TVA, si care au avut ca obiect prestarea de servicii similare cu obiectul contractului.Numarul de ani solicitati in vederea demonstrarii experientei similare se va calcula prin raportare la data limita de depunere a ofertelor.
Cerinta 3. Declaratie privind dotarea cu aparate de zbor de care poate dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de servicii.
Cerinta 4. Declaratie referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului de conducere, precum si ale persoanelor responsabile pentru indeplinirea contractului
Cerinta5.Lista cuprinzand subcontractantii
Cerinta 6. Acordul de asociere semnat de fiecare asociat
Cerinta 1. Standarde de asigurare a calitatii care sa confirme certificarea sistemului de management al calitatii (ISO-9001:2008 sau echivalent).
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Declaratieprivind lista principalelor contracte de servicii prestate in ultimii 3 ani, raportat la data limita de depunere a ofertelor continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. Completare Formular 6Pentru experienta similara se va prezenta cel putin unulsau mai multe documente/contracte/extrase din contract/procese verbale de receptie etc. , de natura similara a caror valoare cumulata sa fie de cel putin 13.700.000, 00 lei, fara TVA, si care au avut ca obiect prestarea de servicii similare cu obiectul contractului. Numarul de ani solicitati in vederea demonstrarii experientei similare se va calcula prin raportare la data limita de depunere a ofertelor.Completare Formular 7Pentru indeplinirea cerintei valorice impuse, echivalenta in euro se va calcula la cursul valutar mediu anual comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei: http: //www.bnr.roPrestarea serviciilor va fi confirmata prin prezentarea a cel putin unul sau mai multe documente/contracte/ extrase din contract/ procese verbal de receptie etc. care sa confirme prestarea de servicii similare.Documentele solicitate vor fi prezentate in copie cu mentiunea ?conform cu originalul?, stampilate si semnate de reprezentantul legal.Recomandarile / documentele constatatoare eliberate in temeiul art. 97^1 din H.G. 925/2006 vor fi emise sau contrasemnate de o autoritate contractanta beneficiara a prestarilor de servicii ori de catre clientul privat beneficiar al prestarilor de servicii si vor include informatii din care sa rezulte indeplinirea /finalizarea in bune conditii a contractului.In cazul unei asocieri: daca se prezinta un contract, cerinta va fi indeplinita de catre unul din membrii asocierii, - in cazul prezentarii mai multor contracte cerinta se va indeplini in mod cumulativ de catre membrii asocierii.Se vor anexa copii ?conform cu originalul? dupa documente (proprietate, inchiriere, leasing, angajament de punere la dispozitie, etc.)prin care se dovedeste ca operatorul economic dispune de aparatele de zbor, necesare pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.Se considera calificat acel ofertant care prin asigurarea tehnica propusa si prezentata , conduce la confirmarea existentei unei capacitati tehnice de executie a contractului de prestari servicii cu cerintele prevazute in caietul de sarcini.Prezentare formular 8 , document semnat, stampilatOperatorul economic va prezenta lista cu personalul responsabil pentru indeplinirea contractului in bune conditii si va face dovada calificarilor si specializarii, precum si a personalului instruit pentru indeplinirea contractului. Se vor anexa documentele doveditoare in acest sens. Prezentare formular 9, document semnat, stampilat.Lista cuprinzand subcontractantii ? ofertantul va completa lista cuprinzand subcontractantii ? cu precizarea exacta a partilor din contract care urmeaza a fi indeplinite de acestia si exprimarea valorica a acestor parti (daca este cazul). Ofertantul a carui oferta a fost declarata castigatoare va prezenta contractele incheiate cu subcontractantii nominalizati in oferta, inaintea semnarii contractului de achizitie publica cu specificarea concreta a serviciilor ce se vor presta de catre acestia, in exprimare fizica si valorica. Pe parcursul derularii contractului, contractantul nu are dreptul de a inlocui subcontractantii nominalizatii in oferta fara acceptul autoritatii contractante, iar eventuala inlocuire a acestora nu trebuie sa conduca la modificarea propunerii tehnice sau financiare initiale. Prezentare formular 10 document semnat, stampilat.Acordul de asociere semnat de fiecare asociat ? in cazul in care se depune o oferta in asociere se va preciza cine este lider al asocierii cu identificarea din punct de vedere fizic si valoric a serviciilor prestate de fiecare asociat (daca este cazul). Ofertantul, in cazul in care este format dintr-o asociatie la care participa mai multi operatori economici, va semna o declaratie prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare, asocierea, va prezenta Autoritatii Contractante acordul de asociere in forma legalizata, inainte de date semnarii contractului .Completare Formular11Se va prezenta certificatul (ISO-9001:2008 sau echivalent).Se va prezenta copie lizibila cu mentiunea ?copie conform cu originalul?.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Au dreptul sa participe la faza finala de licitatie electronica doar ofertantii inregistrati in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.), (conform art.42 si 44 alin.(2) din Hotararea nr.1660/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare) si carora le-au fost transmise invitatii de participare la aceasta faza de catre autoritatea contractanta pe cale electronica, conform prevederilor art.165 alin. (2) din OUG 34/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare. In cadrul licitatiei electronice, procesul repetitiv de ofertare se refera doar la TOTALUL GENERAL . Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de ofertare, informatii referitoare la: cea mai buna oferta. In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca ultima oferta depusa. Numarul de runde: 1. Durata runda: o zi.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 15.05.2013 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
17.05.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 17.05.2013 11:00
Locul: ANSVSA - Piata Presei Libere, nr.1, corpul D, sector 1, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Pot participa reprezentanti din partea operatorilor economici care au depus oferta, cu imputernicire scrisa si semnata corespunzator si o copie dupa cartea de identitate.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Fonduri din bugetul ANSVSA, cf HG 55/2008 si conf.deciz CE 2012/761/UE, JOUE 336/83/08.12.2012, prog.finant din fond.externe nerambur: 75% fond.reprez.contrib.finan a C.E; 25% fond.reprez.contrib. finan.a Romaniei.
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Alte finantari (Proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile (FEN) postaderare)
VI.3) Alte informatii
Corectarea erorilor: Erorile aritmetice se corecteaza conform art. 80 din HG 925/2006.Avand in vedere ca procedura de atribuire este offline cu etapa finala electronica si se constata ca in cadrul procedurii vor fi doua sau mai multe oferte admisibile, clasate pe primul loc, atunci comisia va solicita reofertarea in plic inchis a propunerii financiare, in vederea departajarii ofertelor.Pentru vizualizarea Documentatiei de atribuire incarcate in SEAP este necesara descarcarea si instalarea unui utilitar gratuit de la acest link: htpp: //www.certsign/servicii/siguranta documentelor/shellsafe-verifiy.Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a incheia contractul de prestari servicii cu operatori economici castigatori in limitele fondurilor disponibile. Autoritatea contractanta are dreptul de a anula aplicarea proceduri pentru atribuirea contractului de achizitie publica in conditiile prevazute de lege.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform art.256^2 din OUG nr.34/2006, 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatii considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor - Serviciul Investitii, Achizitii, Patrimoniu si Administrativ
Adresa postala: Piata Presei Libere, nr.1, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013701, Romania, Tel. +40 374150200, Email: [email protected], Fax: +40 374150242, Adresa internet (URL): www.ansvsa.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
15.03.2013 09:28
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer