Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele V-VIII din invatamantul preuniversitar de stat, judetul Mures


Anunt de participare numarul 43623/15.02.2008
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
JudetulMures
Adresa postala: str. Primariei nr.2, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540026, Romania, Punct(e) de contact: Carmen Patran, Tel.0265-263211, Email: [email protected], [email protected], Fax: 0265-268718, Adresa internet (URL): www.cjmures.ro
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Consiliul Judetean Mures
Adresa postala: str. Primariei nr.2, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540026, Romania, Punct(e) de contact: cam 56, etaj 1, Patran Carmen, Tel.0265263211, Fax: 0265268718, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele V-VIII din invatamantul preuniversitar de stat, judetul Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Unitatile scolare clasele V-VIII din judetul Murtes, conform Anexei 2 din Documentatia de atribuire
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Se achizitioneaza produse lactate si de panificatie pentru un numar de 23.787 elevi/zi pe o durata de 47 de zile scolare conform programei scolare, respectiv 72 de zile calendaristice.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15511400-7 - Lapte semidegresat (Rev.1)
15511500-8-Lapte integral (Rev.1)
15542000-9-Branza proaspata (Rev.1)
15542200-1-Branza cu pasta moale (Rev.1)
15811300-9-Cornuri (Rev.1)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Produse lactate si de panificatie, achizitie/pachet, 23.787 pachete/zi/47 de zile scolare.
Valoarea estimata fara TVA: 977, 066RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
72 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice i garantii solicitate
Garantie de participare 12000 lei si de buna executie 5% din pretul contractului fara TVA
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
buget de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
acord de asociere sau de subcontractare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind eligibilitatea, cazier fiscal, declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG/2006, certificate constatatoare privind plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat, certificat constatator si de inregistrare emise de Oficiul Registrului Comertului pentru persoane juridice romane, autorizatie de functionare sau altele echivalente pentru persoane fizice romane, documente care sa dovedeasca o forma de inregistrare sau atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional pentru persoane juridice/fizice straine.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Bilant contabil la 30.06.2007, balanta contabila pe luna februarie 2008, indicatori financiari solvabilitate patrimoniala (capital propriu/total pasiv x100)si lichiditate generala (active circulante/datorii curente x 100).
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
- solvabilitate patrimoniala mai mare de 30%-lichiditate generala mai mare de 100%
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Licenta de fabricatie pt. produsele ofertate eliberate de Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, autorizatie sanitara si sanitar veterinara, declaratie privind dotarile specifice si personal de specialitate necesare indeplinirii contractului, dovada detinerii unor mijloace de transport special-autovehicule termoizolante cu instalatii frigorifice, dovada detinerii unor utilaje de productie cu o capacitate corespunzatoare asigurarii livrarii cantitatilor zilnice necesare indeplinirii contractului, dovada detinerii unui laborator pentru verificarea loturilor si a provenientei produselor livrate, dovada ca dispune de spatii de depozitare pentru asigurarea pastrarii produselor lactate si de panificatie la temperatura indicata de producator, dovada ca personalul angajat care manipuleaza produsele in timpul livrarii este dotat cu echipament de protectie, instruit privind normele de igiena si are carnet de sanatate vizat la zi, buletine de analiza pentru fiecare produs ofertat, avize eliberate cu privire la indeplinirea conditiilor cerute furnizorilor de OUG nr.97/2001 privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor, minim 1 an vechime in producerea si/sau distributia produselor lactate si/sau de panificatie, lista principalelor livrari de produse similare in ultimii 3 ani, recomandari de la beneficiari pentru produsele similare livrate, acord de asociere sau de subcontractare (daca este cazul), prezentarea standardelor profesionale implementate, dovada implementarii programului HACCP, autorizatie de mediu pentru produse lactate si de panificatie.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
-Se solicita cel putin un contract similar de minim 340000 lei.- minim15 mijloace de transport special-autovehicule termoizolante cu instalatii frigorifice.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
2050 din 13 februarie 2008
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 27.03.2008 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
31.03.2008 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 31.03.2008 10:00
Locul: la sediul autoritatii contractante, etaj 1, sala mica de sedinte
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Ofertantii si imputernicitii acestora
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Tribunalul Mures
Adresa postala: str. Bolyai Farkas nr.30, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540067, Romania, Tel.0265260323, Email: [email protected], Fax: 0265267856, Adresa internet (URL): just.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Consiliul Naitonal pentru Solutionarea Contestatiilor
Adresa postala: str. Stavropoleos nr.6, sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel.0213104641, Email: [email protected], Fax: 0213104642, Adresa internet (URL): cnsc.ro
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Mures
Adresa postala: str. Primariei nr.2, Localitatea: Targu Mures, Cod postal: 540026, Romania, Tel.0265263211, Email: [email protected], Fax: 0265268718, Adresa internet (URL): cjmures.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
14.02.2008 14:52
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer