Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Reabilitare - Modernizare - Extindere corp multifunctional Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare


Anunt de participare numarul 125484/07.07.2011
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MUNICIPIUL BAIA MARE
Adresa postala:  Gheorghe Sincai 37, Localitatea:  Baia Mare, Cod postal:  430311, Romania, Punct(e) de contact:  Serviciul Achizitii Publice, Tel. +(40)262.211.001, Email:  [email protected], Fax:  +(40)262.21.21.71, Adresa internet (URL):  www.baiamarecity.ro, Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Reabilitare - Modernizare - Extindere corp multifunctional Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Municipiul Baia Mare, Colegiul National "Gheorghe Sincai"
Codul NUTS: RO114 - Maramures
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie din Baia Mare, asigurarea unui proces educational la standarde europene si cresterea gradului de participare a populatiei scolare la procesul educational. Obiectivul specific al proiectului este reabilitarea, modernizarea Colegiului National Gheorghe Sincai Baia Mare, prin demolarea salii vechi de gimnastica si construirea unui corp de cladire D+P+E pe amplasamentul ei, inlocuirea tamplariei exterioare la cladirea scolii, reabilitare fatada, amenajare incinta, refacerea imprejmuirii intre Colegiu, Gradinita nr. 1 si str. Andrei Muresanu.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45262800-9 - Lucrari de extindere a cladirilor (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cladirea Colegiului Gheorghe Sincai, inscrisa in patrimoniu national la categoria B. MONUMENTE SI ANSAMBLURI DE ARHITECTURA, va fi tratata in consecinta cu respectarea legislatiei in vigoare, pe toate fazele de executie, coordonate de personal atestat conform normativelor Inspectoratului de Stat in Constructii.
Se propune demolarea corpului de cladire care cuprinde vechea sala de sport.
Propunerea Corpului multifunctional prezinta o cladire cu regim de inaltime D+P+E, care va avea fiecare nivel destinat unei functiuni distincte:
- demisol: spatiu alimentar cu 93 locuri, impreuna cu anexele sale: grup sanitar pentru elevi, vestiare pentru personal, sala portionare (spatiul alimentar va functiona in sistem ?catering?), spatii de depozitare, centrala termica.
- parter: sala multifunctionala cu 190 locuri, impreuna cu anexele sale: hol, grupuri sanitare
- etaj: 3 laboratoare ( 67, 90 mp, 107, 50 mp, si 148, 75 mp)
Fatada cladirii principale a Colegiului se propune a fi reabilitata (reparatii tencuieli si elemente de decor, vopsitorii pentru exterior) iar tamplaria va fi inlocuita cu tamplarie din lemn si geam termoizolant.
Amenajarea incintei: in urma realizarii bransamentelor cladirii noi si in urma refacerii canalizarii si a alimentarii cu apa pentru intreaga cladire, se vor reface pavimentele curtii interioare (cu exceptia terenului de sport), trotuarele de protectie si zonele verzi.
Refacerea imprejmuirii intre Colegiu, Gradinita nr. 1 si strada Andrei Muresanu.
Valoarea estimata fara TVA: 4, 134, 119RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
17 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare: 60000 lei, constituita prin instrument de garantare.Garantia de buna executie: 10% din pretul contractului, fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fondul European de Dezvoltare Regionala, Bugetul National, Bugetul Local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind eligibilitatea; Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din ordonanta; Se solicita Certificatele de Atestare Fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor la bugetul general consolidat, inclusiv taxele locale, valabile la data deschiderii ofertelor;Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, conform Ordinului nr. 314/2010; Declaratie privind calitatea de participant la procedura; Persoane juridice/fizice romane: Certificat unic de inregistrare emis de Camera de Comert si Industrie; Certificat Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, cu cel mult 30 de zile inainte de data deschiderii ofertelor, de pe langa Tribunalul in a carui raza teritoriala isi desfasoara activitatea persoana juridica, insotit de anexa care cuprinde obiectul de activitate necesar pentru indeplinirea contractului; Persoane juridice/fizice straine: documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, valabile la data deschiderii ofertelor; Documentele vor fi prezentate in original, copie conform cu originalul sau copie legalizata, la care se va anexa traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale; Ultimul bilant contabil vizat si inregistrat de organele competente la 31.12.2010;
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Cerinta minima impusa de autoritatea contractanta, este ca media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani financiari (2008, 2009, 2010), sa aiba o valoare egala sau mai mare de 7.000.000 lei.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor lucrari de natura si complexitatea contractului ce urmeaza a fi atribuit? executie lucrari de constructii civile-executate in ultimii 5 ani; Experienta similara-la fiecare formular cu experienta similara, se va anexa obligatoriu: contractul aferent, recomandarea/documentul constatator din partea beneficiarului, procesul-verbal de receptie la terminarea lucrarilor; Resurse umane : Informatii referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului de conducere, precum si ale persoanelor responsabile pentru indeplinirea contractului de lucrari; Informatii privind numarul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani ; Resurse tehnice: declaratie referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care poate dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de lucrari; Lista privind subcontractantii, specializarea acestora, si acordurile de subcontractare; Standarde de asigurare a calitatii: dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 sau echivalent, valabil la data deschiderii ofertelor; Standarde de protectia mediului: dovada asigurarii unui nivel corespunzator a protectiei mediului, in conformitate cu SR EN ISO 14001/ 2005 sau echivalent, valabil la data deschiderii ofertelor; Informatii privind protectia muncii: dovada asigurarii unui nivel corespunzator al managementului sistemului de sanatate si securitate in munca, in conformitate cu SR OHSAS 18001:2008 sau echivalent, valabil la data deschiderii ofertelor.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Realizarea in ultimii 5 (cinci) ani a cel mult 2 contracte similare de executie lucrari, finalizate, din care sa reiasa ca valoarea lor cumulata este egala sau mai mare de 4.000.000 lei fara TVA; Operatorul economic trebuie sa faca dovada ca are ca personal angajat cel putin :1 sef de santier ? inginer in specialitatea constructii civile cu cel putin 5 ani experienta generala, 1 responsabil tehnic cu executia (RTE) - inginer in specialitatea constructii civile, monumente istorice, cu atestat valabil, cu cel putin 3 ani experienta specifica, 1 responsabil tehnic cu investitia ? inginer in specialitatea constructii civile cu cel putin 3 ani experienta generala, 1 responsabil cu controlul tehnic de calitate - inginer in specialitatea constructii civile, cu atestat valabil, cu cel putin 3 ani experienta specifica, un responsabil cu protectia muncii-inginer responsabil SSM (secutitate si sanatate in munca) autorizat, cu cel putin 3 ani experienta specifica; un arhitect atestat de Ministerul Culturii pentru Monumente si Ansambluri de Arhitectura;
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
23/2011
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 28.07.2011 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
02.08.2011 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 02.08.2011 11:00
Locul: Primaria Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai nr.37, Sala Europa - parter
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Comisia de evaluare a ofertelor, reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor si reprezentantii imputerniciti ai U.C.V.A.P.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Contract de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 3 ? Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de interventie 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formarea profesionala continua
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
Se ataseaza anuntului de participare in SEAP: Documentatia de atribuire, Formulare si modele, Proiectul tehnic. Proiectul tehnic atasat in SEAP, cuprinde partea scrisa si partea desenata pe 12 fisiere. Pentru vizualizarea Proiectului tehnic, dezarhivati utilizand winrar.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor-C.N.S.C.
Adresa postala:  strada Stavropoleus nr.6, sector 3, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. +(40)21.310.46.41, Email:  [email protected], Fax:  +(40)21.310.46.42, Adresa internet (URL):  www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Cel mult 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, in conditiile O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Municipiul Baia Mare-Serviciul Juridic Contencios
Adresa postala:  strada Gheorghe Sincai nr.37, Localitatea:  Baia Mare, Cod postal:  430311, Romania, Tel. +(40)262.21.10.01, Fax:  +(40)262.21.21.71, Adresa internet (URL):  www.baiamarecity.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
04.07.2011 13:10
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer