Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Reconstructie ecologica forestiera pe terenuri degradate, constituita in perimetrele de ameliorare zona Carierei, zona Garii, zona Galesu apartinand localitatii Poarta Alba, judetul Constanta.


Anunt de participare numarul 136434/12.06.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMUNA POARTA ALBA
Adresa postala: str Calea Bucuresti, nr.25, Localitatea: Poarta Alba, Cod postal: 907245, Romania, Punct(e) de contact: Cocos Anca Florina, Tel. +4 0241853228, Email: [email protected], Fax: +4 0241853228, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Reconstructie ecologica forestiera pe terenuri degradate, constituita in perimetrele de ameliorare zona Carierei, zona Garii, zona Galesu apartinand localitatii Poarta Alba, judetul Constanta.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: Comuna Poarta Alba
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul este cu prioritate ecologic si social, avand ca scop: - valorificarea prin impadurire a terenurilor degradate sau in curs de degradare, inapte altor folosinte;
- refacerea echilibrului ecologic din zona prin stabilizarea eroziunii solului si ameliorarea treptata si progresiva a terenurilor, sub efectul culturilor forestiere;
- ameliorarea peisajului local si, in general a landsaftului, foarte sensibil si expus proceselor de degradare;In cazul de fata sunt luate in studiu si proiectare si ulterior impaduririi terenuri degradate de pe cuprinsul Comunei Poarta Alba, judetul Constanta
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
77231600-4 - Servicii de impadurire (Rev.2)
90722000-4-Reabilitare ecologica (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Comuna Poarta Alba.
Valoarea estimata fara TVA: 2, 180, 522RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
60 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantie de participare in cuantum de 43.000 leiperioada de valabilitate a garantiei :90 zile de la data depunerii oferteiSe va retine contestatorului caruia i-a fost respinsa contestatia, ca nefondat, de catre CNSC, suma calculata conform prevederilor art.278 din OUG 34/2006 10% din valoarea contractului fara TVA. Modalitatea de constituire: conf. Art.90 din HG nr.925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. In cazul in care garantia de buna executie se constituie prin retineri succesive din situatiile de plata contractantul are obligatia de a deschide la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in administrarea acestuia un cont de disponibil distinct la dispozitia autoritatii contractante. Suma initiala pe care o va depune contractantul in contul de disponibil astfel deschis nu trebuie sa fi mai mica de 0, 5% din pretul contractului. Garantia de buna executie se constituie in perioada de valabilitate a ofertei, dar nu mai tarziu de 15 zile de la data semnarii contractului de catre ambele parti.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul de stat, Programul vizand impadurirea ternurilor degradate de AFM. Bugetul Local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Declaratie privind eligibilitatea 1A, 1B, privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 si 181 din OUG nr. 34/2006 actualizata
Pentrupersoane juridicestraine: A. Prezentarea oricarui document considerat edificator, din acest punct de vedere, in tara de origine a ofertantului sau in tara in care acesta este stabilit, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autoritatile competente din tara respectiva. In cazul in care exista incertitudini in ceea ce priveste situatia personala a respectivilor ofertanti, autoritatea contractanta are dreptul de a solicita in mod direct informatii de la autoritatile competente care emit documente de natura celor prevazute mai sus. In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 180, autoritatea contractanta va accepta o declaratie pe propria raspundere sau, daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar.Toate certificatele/documentele de la punctul A de mai sus trebuie sa fie prezentate in original sau copie legalizata si trebuie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor. In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere legalizata a acestora in limba romana.(In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.)Atentie!Incadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.In cazul unei asocieri, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat.
Incadrarea oricaruia dintre asociati in oricare situatie prevazuta la art. 180 din OUG nr 34/2006 atrage excluderea ofertei comune din procedura de atribuire a contractului.
Cerinta nr. 2
Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta conf. Ord.314/2010
Cerinta nr. 3
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ din ordonanta OUG 34/2006 Cerinta minima obligatorie:
Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ -Completare formularF1.2B; in originalPentrupersoane juridicestraine: A. Operatorul economic va prezenta documente edificatoare ?eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) pentru a rezulta apartenenta /inregistrarea la organismele competentedin tara respectiva prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget. Documentele vor fi prezentate in original sau in copie, la care se va alatura traducerea legalizata a acestora in limba romana, limba de redactare a ofertei fiind limba romana.Toate certificatele/documentele de la punctul A de mai sus trebuie sa fie prezentate in original sau copie legalizata si trebuie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor. In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere legalizata a acestora in limba romana.
(In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.)Atentie!
Incadrarea in situatia prevazuta la art. 69¹din Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.In cazul unei asocieri, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat.
Incadrarea oricaruia dintre asociati in oricare situatie prevazuta la art. 69¹ din OUG nr 34/2006 atrage excluderea ofertei comune din procedura de atribuire a contractului.
Persoanele ce detin functii de decizie si au rol in initierea , derularea si finalizarea procedurii de atribuire:
Delicoti Vasile ? primar
Farcas Ionut ? viceprimar
Ceara George - contabil;
Cocos Anca Florina - responsabil cu achizitiile publiceCerinta nr. 4
Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata-obligatiile de plata valabile la data deschiderii ofertelor.
Cerinta nr. 5
Declaratii privind calitatea departicipantCerinta minima obligatorie:
Declaratie privind calitatea de participant la procedura ? 1CIn cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita in mod direct informatii de la autoritatile competente care emit documente relevante in scopul verificarii datelor din Declaratiile furnizate de ofertanti.ATENTIE ! Ofertantul nu are dreptul, in cadrul acestei proceduri, sub sanctiunea respingerii ofertei ca inacceptabila:
a) sa participe la doua sau mai multe asocieri de operatori economici;
b)sa depuna oferta individuala si o alta oferta comuna;
c) sa depuna oferta individuala si sa fie nominalizat ca subcontractant in cadrul unei alte oferte;
d) Intreprinderile afiliate au dreptul de a participa in cadrul aceleiasi proceduri de atribuire, dar numai in cazul in care participarea acestora nu este de natura sa distorsioneze concurenta.Prin intreprindere afiliata se intelege orice subiect de drept: 1. asupra caruia un alt subiect de drept poate exercita, direct sau indirect, o influenta dominanta; sau2. care poate exercita o influenta dominanta asupra altui subiect de drept; sau3. care, ca urmare a asocierii cu un subiect de drept, se afla sub influenta dominanta a unui alt subiect de drept. .Atentie!
In cazul ofertelor depuse de o asociere, incadrarea oricaruia dintre asociati in oricare dintre situatiile prevazute la art.181 din OUG nr.34/2006 atrage excluderea acestor oferte din procedura de atribuire a contractului de achizitie publica.Vor fi descalificati ofertantii care omit sa prezinte documentul(e) solicitat(e).
Cerinta 6:
Certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului.
Cerinta 7:
Persoane juridice/fizice straine - documente care sa dovedeasca forma de inregistrare din care sa rezulte ca obiectul de activitate include realizarea lucrarilor ce fac obiectul achizitiei publice.
Cerinta 8: Recomandare eliberata de catre o autoritate sau de catre un client privat, beneficiar al serviciilor de impadurire executate de ofertant. Cerinta minima obligatorie:
Certificatul constatatoreliberat de Oficiul Registrului Comertului.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declararea cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani, med000ia cifrei de afaceri de minim 4300 RON.
Fisa de informatii generale.
Bilantul contabil pe ultimii 3 ani vizat si inregistrat de organele competente.Cifra medie anuala se va calcula prin impartirea valorii cifrei de afaceri exprimata in lei lapublicat de BNR pentru anul respectiv. Se vor lua in calcul urmatoarele cursuri:
2009:1 Euro= 4, 2373 RON
2010:1 Euro= 4, 2099 RON
2011:1 Euro= 4, 2379 RON
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
AutoritateaContractantastabileste, ca cerinta minima:
- lista principalelor servicii pe ultimii 3 ani
- fisa experienta similara- declaratie privind utilaje, instalatii, echipamente tehniceStandarde/echivalente:
- Certificat ISO 9001/2008
- Certificat ISO 14001/2005
- acord de subcontractare - daca este cazul
Sa aibaimplementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
55%
Descriere: Componenta financiaraPunctajul (55 puncte) pentru factorul de evaluare ?Pretul ofertei? se acorda astfel: P(n)=Pret min/Pret(n)x55
2.
Termen de executie a pregatirii terenului si solului
22%
Descriere: Se acorda astfel: - punctajul maxim se acorda ofertantului care garanteaza finalizarea pregatirii terenului si solului in 30 de zile calendaristice. Pentru termene mai mici de 30 de zile nu se acorda niciun punct. Pentru termene mai mari de 30 de zile punctajul acordat = 22 x 30 zile/termenul ofertat.
3.
Termen de instalare a culturilor anul I si a gardului viu anul I
23%
Descriere: Punctajul maxim se acorda ofertantului care garanteaza finalizarea instalarii culturilor si a gardului viu pana la data de 15.11.2012. Pentru orice termen care trece in anul 2013, nu se acorda niciun punct.
Punctaj maxim componenta tehnica: 50
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 18.07.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
25.07.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.07.2012 11:00
Locul: sediul primariei Poarta Alba, Calea Bucuresti, nr.25
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul in care vor exista oferte admisibile cu acelasi punctaj, autoritatea contractanta va face departajarea avand in vedere oferta cu cel mai mic pret declarat. Daca si preturile ofertate sunt egale autoritatea contractanta va solicita ofertantilor in cauza o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. Clarificarile si/sau eventualele modificari aduse documentatiei de atribuire vor fi facute cunoscute prin crearea unui nou fisier electronic pe site-ul dedicat www.e-licitatie.ro la care se va asigura accesul operatorilor economici direct si nerestrictionat, in mod similar accesului la fisierul initial, cu exceptia situatiei in care, din motive tehnice, atasarea in SEAP este imposibila. Riscurile neaccesarii clarificarilor cad in sarcina operatorului economic. Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare prevazute in prezenta Fisa de date a achizitiei, ofertantul are dreptul de a prezenta initial, o declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentatul legal prin care sa confirme ca indeplineste criteriile de calificare, astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
08.06.2012 11:16
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer