Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii consultanta management proiect si servicii proceduri achizitii publice - proiect SMIS 15330


Anunt de participare numarul 134759/12.04.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
ORASUL PUCIOASA
Adresa postala: Pucioasa, str. Fantanelor, nr.7, Localitatea: Pucioasa, Cod postal: 135400, Romania, Punct(e) de contact: Mihail Hosszu, Tel. +40 245232277, Email: [email protected], Fax: +40 245232276, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii consultanta management proiect si servicii proceduri achizitii publice - proiect SMIS 15330
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta in management si servicii conexe
Locul principal de prestare: SAediul Primariei Orasului Pucioasa, Orasul Pucioasa, Judetul Dambovita, Romania
Codul NUTS: RO313 - Dambovita
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Servicii de consultanta in management de proiect si achizitii publice pentru: "Dezvoltarea zonei turistice Pucioasa ? reabilitare si modernizare drumuri de intres local in statiunea turistica Pucioasa" cod SMIS 15330
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79411000-8 - Servicii generale de consultanta in management (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Prin contractul Servicii de consultanta in management de proiect si achizitii publice pentru: "Dezvoltarea zonei turistice Pucioasa ? reabilitare si modernizare drumuri de interes local in statiunea turistica Pucioasa" cod SMIS 15330 se vor asigura serviciile de consultanta necesare pentru implementarea cu succes a proiectului si rambursarea cheltuielilor eligibile.Implementarea proiectului a inceput la data de 30.07.2011. Proiectul este prevazut sa se deruleze pe o perioada de 21 luni, insa aceasta se va modifica daca va fi necesar. Contractul de consultanta va dura cel putin inca 2 luni de la finalizarea implementarii proiectului.
Valoarea estimata fara TVA: 574, 459RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
18 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
?Cuantum 11.400 lei (5.700 lei in cazul IMM)?Perioada-de valabilitate - 90 zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.?Forma de constituire - conform art. 86 din HG 925/2006. Contul pentru virament bancar este: RO30TREZ2755006XXX000025, deschis la Trezoreria Pucioasa;?Garantia trebuie sa fie irevocabila.In cazul unei asocieri, garantia de participare poate fi constituita de catre oricare dintre asociati, dar nu poate fi constituita de catre subcontractanti.Garantia de participare se va returna in conformitate cu prevederile art 88 din HG 925/2006.Retinerea garantiei de participare - numai in conformitate cu prevederile art 87 din HG 925/2006.-In cazul in care ofertantul este IMM, acesta poate beneficia de reduceri cu 50% pentru garantia de participare, conform Legii nr. 346/2004. Se va atasa la documentul care atesta constituirea garantiei de participare Anexa I din Legea 346/2004 completata. -Cuantum: 5% din valoarea contractului, fara T. V.A. (2, 5 % in cazul IMM)-Forma de constituire - oricare din modalitatile prevazute de art. 90 din HG 925/2006.-Autoritatea contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, oricand pe parcursul indeplinirii contractului, in limita prejudiciului creat, in cazul in care contractantul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract - conform art. 91 din HG 925/2006.-Autoritatea contractanta are obligatia de a elibera/restitui garantia de buna executie in conformitate cu prevederile art. 92 aliniat (2) din HG.925/2006.-In cazul in care ofertantul este IMM, acesta poate beneficia de reduceri cu 50% pentru garantia de buna executie, conform Legii nr. 346/2004. Se va atasa la documentul care atesta constituirea garantiei de buna executie Anexa I din Legea 346/2004 completata.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Proiectul este finantat prin POR 2007-2013, Axa 5.2 astfel: - FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regionala): 85 %- Bugetul national-13%- Bugetul local Pucioasa: 2%
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadrezein situatiile prevazutelaart. 180 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
Se va completa si prezentaFormularulnr. 1- ?Declaratie privind eligibilitatea? din cadrul ?Sectiunii Formulare?.
Nota:
Conform Art. 180 din OUG 34/2006 ? autoritatea contractanta va exclude din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica orice ofertant/candidat despre care arecunostinta ca, in ultimii 5 ani, a fost condamnat prin hotarare definitiva a unei instante judecatoresti, pentru participare la activitati ale unei organizatii criminale, pentru coruptie, pentru frauda si/sau pentru spalare de bani.
Daca un grup de operatori economici depune oferta comuna, aceste cerinte trebuie indeplinite de fiecare membru al grupului. In acest sens, fiecare membru al grupului este obligat sa prezinte aceste documente.
In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii.
Cerinta nr. 2
Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadrezein situatiile prevazutelaart. 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
1. Se va completa si prezentaFormularulnr. 2 - Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazutelaart. 181 din O.U.G.34/2006?din cadrul ?Sectiunii Formulare?.
Incadrarea in situatia prevazuta la art.181 din OUGnr.34/2006, atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
2. Se va prezenta Certificatul de atestare fiscala pentru persoane juridice, eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice, din care trebuie sa rezulte situatia obligatiilor exigibile pentru ultima luna incheiata din punct de vedere al exercitiului economico-financiar inainte de data limita pentru depunerea ofertelor (original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?).
3. Se va prezenta Certificatul de atestare fiscala pentru persoane juridice, privind impozitele si taxele locale, eliberat de Autoritatile Publice Locale, din care trebuie sa rezulte situatia obligatiilor exigibile pentru ultima luna incheiata din punct de vedere al exercitiului economico-financiar inainte de data limita pentru depunerea ofertelor (original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?).
Nota:
a. Ofertele depuse de operatorii economici care figureaza cu restante neachitate catre bugetul de stat, sau catre bugetul local vor fi respinse, respectivele oferte fiind considerate inacceptabile.
b. Certificatele solicitate la pct. 2 si 3 vor fi prezentate si pentru sediile secundare cat si pentru punctele de lucru, daca acestea sunt implicate in derularea contractului si au atribute fiscale, si vor fi eliberate de autoritatile competente pe teritoriul carora se afla sediile secundare sau punctele de lucru.
c. Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare pentru demonstrarea faptului ca si-au indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta, eliberate de autoritatile competente ale tarii de origine (cum ar fi certificate, caziere fiscal sau alte documente echivalente), precum si un certificat de rezidenta fiscala (evitarea dublei impuneri) valabil pentru anul 2011.
Documentele se vor prezenta insotite de traducere autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii.
Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte pentru conformitate certificatele in original sau copie legalizata.
Cerinta nr. 3
Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatie pentru a participa la procedura.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
1. Se va completa si prezentaFormularulnr. 3 - Declaratie privind calitatea de participant la procedura, din cadrul sectiunii Formulare2. Se va completa si prezentaFormularulnr. 4 ? Imputernicire pentru semnatarul ofertei, semnata de catre administrator, sau un alt document legal echivalent, in cazul in care semnatarul ofertei este altcineva decat persoana/una dintre persoanele nominalizate in Certificatul constatator eliberat de ORC. Prin imputernicire se va autoriza semnatarul ofertei sa angajeze ofertantul in procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica.In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii.
Cerinta nr. 4
Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa certifice faptul ca participarea este facuta in concordanta cu regulile de concurenta.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
Se va completa si prezentaFormularulnr. 5 - Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, dincadrul sectiunii Formulare.
In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii.
Cerinta nr. 5
Operatorii economici participanti la procedura nu trebuie sa se incadreze in prevederile art. 69?1 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
Se va completa si prezentaFormularulnr. 6 - DECLARATIE PRIVIND NEINCADRAREA IN PREVEDERILE ART. 69^1 DIN OUG 34/2006, APROBATA PRIN LEGEA NR. 337/2006, CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE, dincadrul sectiunii Formulare. Acesta va fi insotit de anexa la acest formular, in care se precizeaza numele persoanelor cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii.
Persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii sunt:
Badau Danut ? Primarul Orasului Pucioasa
Sirboiu Adriana ? Director Economic
Mangalagiu Adrian ? Inspector Programe europene, achizitii
Damian Valeriu - Inspector Programe europene, achizitii
In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii. In cazul prezentarii unui angajament ferm din partea unui tert prinvind sustinerea, aceasta cerinta trebuie indeplinita si de tertul sustinator. Cerinta nr. 1
Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa prezinte o serie de informatii din care sa rezulte ca obiectul de activitate este incorespondenta cu activitatile solicitate in caietul de sarcini sau acesta se regaseste ca activitate autorizata conform art.15in Legea nr. 359/2004, structura actionariatului, reprezentantii legali, precum si faptul ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr.85/2006 privind procedura insolventei sau ca ofertantul este in incapacitate de plata, lichidare voluntara sau alte proceduri care au ca efect juridic suspendareaactivitatii / dizolvarea persoanei juridice.
Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator sau din alte documente doveditoare echivalente.
Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii
Persoanele fizice / juridice romane:
Se va prezenta in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? aCertificatului constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului in raza caruia este situat sediul ofertantului, cu cel mult 30 dezile inainte de data limita de depunere a ofertei.
Documentul va fi utilizat si la verificarea situatiei personale a ofertantului.
Nota:
Operatoriieconomici nerezidenti (straini):
Vor prezenta documente edificatoare care dovedesc o forma de inregistrare in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident din care sa rezulte informatiile necesare pentru a se verifica indeplinirea acestei cerinte minime de calificare.
Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
Ofertantii, persoane juridice straine vor prezenta o declaratie pe propria raspundere prin care, in cazul in care oferta este declarata castigatoare, se angajeaza fermcainainteaincheieriicontractului, saasigure inregistrarea societatii la autoritatea fiscala competenta, conform prevederilor legislatiei fiscale din Romania in vigoare.
In cazul unei asocieri, aceste cerinte trebuie sa fie indeplinite de catre toti asociatii.
Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc sa prezinte pentru conformitate certificatul in original sau copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Media cifrei globale de afaceri a ofertantului pe ultimii trei ani trebuie sa fie de minim 1.100.000 lei.
In cazul in care ofertantul este o asociere, pentru a putea beneficia de reducereacerinteiprivind valoarea cifrei de afaceri la 50%, fiecare asociat trebuiesaseincadrezeincategoriaIMM, conform Legii nr. 346/2004 art.3 si art. 4.
Cerinta nr. 2
Angajamentul privind sustinerea financiara a ofertantului/ grupului de operatori economici - daca este cazul
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Se solicita ofertantului prezentareaunuia sau mai multor contracte finalizate sau prezentarea de documente care sa certifice finalizarea prestarii serviciilor, in ultimii 3 ani dinainte de data limita de depunere a ofertelor, de activitati de consultanta in managementul proiectelor finantate de Uniunea Europeana, in valoare de 574.459 lei, fara TVA.Se accepta si contracte nefinalizate, dar din care operatorul economic a prestat anumite servicii similare celor solicitate in caietul de sarcini. Calitatea pe care o poate avea operatorul economic ca parte din contract poate fi de unic contractor, asociat, sau ca subcontractant.
Se va lua in considerare numai valoarea serviciilor prestate in ultimii 3 ani dinainte de data limita de depunere a ofertelor.
Cerinta nr. 2
Ofertantul trebuie sa faca dovada unor dotari in ceea ce priveste utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune, prin dotarea proprie, inchirierea sau alte forme de punere la dispozitie, necesare pentru indeplinirea serviciilor pe care le va executa.
Se solicita, ca cerinta obligatorie, prezentarea urmatoarelor dotari:
- minimum 3 laptop-uri
- minimum 1 imprimanta
- minimum 1 scanner
- minimum 1 copiator
Cerinta nr. 3
Ofertantul va trebui sa dispuna de resursele umane considerate de Autoritatea contractanta ca fiind necesare indeplinirii in bune conditii a contractului (personal de specialitate si experti care vor avea roluri esentiale in indeplinirea contractului).
Ofertantul trebuie sa dispuna de cel putin urmatoarele persoane:
- coordonator echipa consultanta in management;
- consultant juridic;
- consultant tehnic;
- consultant financiar;
- expert achizitii publice;
- expert monitorizare ? evaluare
Ofertele in care nu se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare pozitie in parte vor fi considerate inacceptabile.
Cerinta nr. 4
Coordonator echipa consultanta in management: 1 persoana cu studii superioare de lunga durata, cu minim 5 aniexperienta profesionala generala, cu experienta specifica de minim 3 ani in managementul proiectelor finantate de UE (membru in echipe de proiect sau consultant), sa fi participat la coordonarea consultantei in management sau a echipei de proiect pentruproiecte finantate din fonduri europene postaderare; sa aiba certificare de manager de proiect.
Cerinta nr. 5
Consultant juridic: 1 persoana, consultant juridic sau avocat, cu min 5 ani experienta profesionala generala, cu experienta specifica de minim 3 ani in servicii juridice; sa fi fost implicat in managementul / consultanta juridica pentru proiecte finantate din fonduri europene postaderare;
Cerinta nr. 6
Consultant tehnic: 1 persoana cu studii superioare de lunga durata, profil constructii, specializarea drumuri si poduri, cu minim 5 aniexperienta profesionala generalasi cu minim 3 ani in domeniul drumuri si poduri, sa fi fost implicat in managementul / consultanta tehnica pentru proiecte finantate din fonduri europene postaderare; sa aiba autorizatie de diriginte de santier in domeniul drumuri si poduri;
Cerinta nr. 7
Consultant financiar: 1 persoana cu studii superioare economice de lunga durata, cu minim 5 aniexperienta profesionala generalasi cu minim 3 ani in managementul / contabilitatea / consultanta financiara a proiectelor finantate de UE (membru in echipe de proiect sau consultant), implicare in managementul/contabilitatea/consultanta financiara pentru proiecte finantate din fonduri europene postaderare;
Cerinta nr. 8
Expert achizitii publice: persoana cu studii superioare de lunga durata, cu minim 5 aniexperienta profesionala generala si cu experienta in domeniul achizitiilor publice, certificare expert achizitii publice;
Cerinta nr. 9
Expert monitorizare ? evaluare ? persoana cu studii superioare de lunga durata, cu minim 5 aniexperienta profesionala generala si cu minim 3 ani in domeniul managementului proiectelor cu finantare UE (membru in echipe de proiect sau consultant).
Cerinta nr. 10
Se vor prezenta informatii privind subcontractantii, inclusiv Acordul de subcontractare, astfel incat sa se identifice numele acestora, adresa/sediul, partea din contract pe care o indeplinesc (fizic si valoric), resursele materiale pe care le va utiliza fiecare subcontractant la indeplinirea sarcinilor care ii revin, precum si obligatiile si drepturile fiecarui subcontractant.
Cerinta nr. 11
Operatorii economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna. In acest caz se vor prezenta informatii privind asociatii, inclusiv Acordul de asociere, astfel incat sa se identifice numele acestora, adresa/sediul, partea din contract pe care o indeplinesc (fizic si valoric), resursele materiale pe care le va utiliza fiecare asociat la indeplinirea sarcinilor care ii revin, precum si obligatiile si drepturile fiecarui asociat, se va nominaliza liderul asociatiei, precum si mentiuni.
Cerinta nr. 12
Angajamentul privind sustinerea capacitatii tehnice si/sau profesionale a ofertantului/ grupului de operatori economici - daca este cazul
Cerinta nr. 1
Ofertantultrebuiesaaibaimplementatstandardulde asigurare a calitatii, ISO 9001 sau echivalent, pentru activitatide consultanta in management.Prin echivalent se inteleg certificatele echivalente emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Da
Alte publicari anterioare
Numarul anuntului in JO: 2011/S211-344774din03.11.2011
Numarul anuntului in JO: 2011/S251-408843din30.12.2011
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 05.06.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
12.06.2012 11:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 12.06.2012 12:00
Locul: Sediul Autoritatii Contractante
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si experti cooptati, reprezentanti autorizati ai ofertantilor, observatori desemnati de UCVAP, alte persoane autorizate de Autoritatea contractanta.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Contract finantat prin Contractul de finantare nr. 1966 din 29.07.2011, prin Programul Operational Regional (POR)2007 ? 2013, Axa prioritara 5 ? Dezvoltarea durabila si promovarea turismului Domeniul de interventie 5.2. ? Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitatii serviciilor turistice.
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, Autoritatea contractanta va solicita ofertantilor in cauza, in cadrul clarificarilor, reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.Nu se va acorda avans in cadrul contractului.A fost publicat anterior anuntul de participare nr. 131338/29.10.2011. Ca urmare a unor contestatii depuse la CNSC, in conformitate cu Decizia CNSC nr. 5207/C8/5665, 5713 din 09.12.2011, procedura a fost anulata. Procedura actuala a fost initiata dupa refacerea documentatiei de atribuire.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In vederea solutionarii contestatiilor, partea care se considera vatamata are dreptul sa se adreseze CNSC, cu respectarea prevederilor art. 256^2 si 270 - 271 din OUG 34/2006 (termen 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta).
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compartimentul juridic al UAT Orasul Pucioasa
Adresa postala: str. Fantanelor nr.7, Pucioasa, judetul Dambovita, Localitatea: Pucioasa, Cod postal: 135400, Romania, Tel. +40 245232277, Email: [email protected], Fax: +40 245232276, Adresa internet (URL): www.primpuc.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
11.04.2012 14:16
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer