Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - SERVICII DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR MENAJERE


Anunt de participare numarul 148031/20.11.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MINISTERUL APARARII - UNITATEA MILITARA 02574
Adresa postala: BUCURESTI, STR. DR. TABEREI, NR 7B, SECTOR 6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 061416, Romania, Punct(e) de contact: FLORIN RADUSLAV, Tel. +40 213195858-3163, Email: [email protected], Fax: +40 213101565, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Aparare
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
SERVICII DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR MENAJERE
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
16 - Servicii de eliminare a deseurilor menajere si a apelor menajere; servicii de igienizare si servicii similare
Locul principal de prestare: Municipiul Bucuresti
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu 3 agenti economici
Durata acordului-cadru: 48 luni
Valoarea estimata fara TVA: 1, 839, 174.02RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Contractele subsecvente vor fi atribuite astfel: contract subsecvent 1 - 03.01.2014; contract subsecvent 2 - 03.01.2015; contract subsecvent 3 - 03.01.2016; contract subsecvent 4 - 03.01.2017. Valoarea contractelor subsecvente: subsecvent 2014 - 459.793, 51 lei; subsecvent 2015 - 459.793, 51 lei; subsecvent 2016 - 459.793, 51 lei; subsecvent 2017 - 459.793, 51 lei.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
SERVICII DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR MENAJERE
Localitatile unde se solicita prestarea serviciului: Bucuresti, lotul 1; Eforie Sud, jud. Constanta, lotul 2; Mangalia, jud. Constanta, lotul 3; Sinaia, jud. Prahova, lotul 4.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
90511200-4 - Servicii de colectare a gunoiului menajer (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
conform anexei B (informatii privind loturile)
Valoarea estimata fara TVA: 1, 839, 174.02RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
48 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Valoarea totala a garantiei de participare: 35000, 00 lei, calculata conform datelor inscrise in anexa B (informatii privind loturile). Garantia se poate constitui si in alta valuta, echivalenta leu/ alta valuta pentru garantia depusa in alta valuta se va face la cursul BNR valabil in data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. Perioada de valabilitate: cel putin 60 zile de la data limita de depunere a ofertei.Mod de constituire: Garantia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari si se va prezinta in original.In orice situatie, dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor.Contul virament garantie: RO68TREZ7005005XXX000201 deschis la A.T.C.P.M.Bucuresti; Potrivit art. 87, alin. 1, din H.G. nr. 925/2006, autoritatea contractanta are dreptul de a retine garantia pentru participare, ofertantul pierzand astfel suma constituita, atunci cand: isi retrage oferta in perioada devalabilitate a acesteia; oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei.In masura in care ofertantul depune o contestatie, iar C.N.S.C. respinge contestatia; autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare o suma calculata in conditiile art. 278/1 din OUG 34/2006.Neprezentarea dovezii constituirii garantiei de participare in cuantumul, forma si termenul de valabilitate solicitate, atrage respingerea ofertei. Garantia de buna executie a contractului se constituie de catre contractant in scopul asigurarii autoritatii contractante de indeplinirea cantitativa, calitativa si in perioada convenita a contractului.Cuantumul acesteia: 10% din pretul contractului subsecvent, fara TVA.Mod de constituire a garantiei de buna executie: sub forma de instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara sau o societate de asigurarI, care se prezinta in original, in cuantumul stabilit si pentru perioada de valabilitate a contractului subsecvent.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
a) Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta - Cerinta obligatorie: Prezentare Formular nr. III.2.1.a.1) din sectiunea Modele
formulare.
b) Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din O.u.G. nr.34/ 2006 - Cerinta obligatorie: Depunerea Declaratiei pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 180 din OuG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare
completata conform Formularului nr. III.2.1.a.2)
c) Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din O.u.G. nr.34/ 2006 - Cerinta obligatorie: Depunerea Declaratiei pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art. 181 din OuG nr.34/2006, completata conform Formularului nr.III.2.1.a.3)d)Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69'1 din O.u.G. nr.34/ 2006 -Cerinta obligatorie: Depunerea Declaratiei pe proprie raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.69'1 din OuG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare completata conform Formularului nr. III.2.1.a.4). Persoane cu functii de decizie din cadrul autoritatii contractante in legatura cu prezentaprocedura de achizitie publica: Zisu Catalin, Scrieciu Liviu, Vasile Bogdan, Alexandru Alin, Ghica Marian, Dumitru Marian, Raduslav Florin, Petrica Stelian, Constantin Costel, Amoraritei Lucian, Nita Stefan Catalin, Paun Nicoleta.
f)Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat.
Cerinta obligatorie: f1). Prezentarea Certificatului de atestare fiscala pentru persoane juridice privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local.
f2). Prezentarea Certificatului de atestare fiscala pentru persoane juridice privind obligatiile de plata catre bugetul de stat.
Certificatele solicitate mai sus trebuie sa evidentieze situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor. a) Certificatul constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului de pe langa instanta competenta.
Cerinta obligatorie: Prezentarea Certificatului constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului de pe langa instanta competenta, din care sa reiasa ca ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar prestarea serviciului de colectare a deseurilor menajere. Informatiile cuprinse in acest document sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor.
Vor fi calificati operatorii economici care au ca domeniu de activitate prestarea serviciului de colectare a deseurilor menajere.
b)Licenta pentru serviciul public de salubrizare a localitatilor eliberata de A.N.R.S.C.
Cerinta obligatorie: Prezentarea licentei emisa de A.N.R.S.C. in baza Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. 51/ 2006;
Licentele pentru serviciul public de salubrizare a localitatilor emise de ANRSC in favoarea agentilor comerciali ofertanti, vor prevede in mod obligatoriu ca ofertantii au permisiunea de a presta activitatea de precolectare, colectare si transport al deseurile menajere, cu exceptia celor
cu regim special, in ariile administrativ-teritoriale ale oraselor: Bucuresti pentru ofertantii lotului 1; Eforie Sud, jud. Constanta pentru ofertantii lotului 2; Mangalia, jud. Constanta pentru ofertantii lotului 3; ; Sinaia, jud. Prahova pentru ofertantii lotului 4.Licenta emisa de A.N.R.S.C. se va prezenta in original/copie legalizata/copie conform cu originalul si trebuie sa fie valabila la data limita de depunere a ofertei.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
a) Documente care sa ateste faptul ca operatorul economic respecta standardele de protectie a mediului.
Cerinta obligatorie:
Prezentarea de catre ofertanti de documente din care sa rezulte faptul ca au implementat si mentin un sistem protectie a mediului conform conditiilor din
standardul SR EN ISO 14001:2008 sau echivalent, pentru activitatile similare cu obiectul prezentului contract.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
prezentare certificat ISO 14001:2008
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.01.2014 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
08.01.2014 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 08.01.2014 11:00
Locul: sediul autoritatii contractante - str. Drumul Taberei, nr. 7b, sector 6, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentanti imputerniciti ai operatorilor economici care au depus oferta.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Criteriul de atribuire: PRETUL (VALOAREA) CEL MAI SCAZUT/ LOT. Modalitatea de departajare a ofertelor cu pret egal: daca preturile sunt egale atunci autoritatea contractanta are dreptul sa solicite ofertantilor care au oferit cel mai mic pret o noua propunere financiara mai mica decat pretul ofertei egale, in plic inchis.Op econ trebuie sa transmita o oferta pentru intreg contractul ce face obiectul acestei Documentatii de Atribuire. In urma aplicarii procedurii de atribuire, autoritatea contractanta va incheia acordul-cadru cu toti ofertantii declarati admisi.Asocierile formate din pers fizice si/sau pers juridice pot prezenta o of comuna, cu conditia ca toate persoanele care participa in asociere sa indeplineasca cerinta de constituire conform legii in tarile lor si toti membrii au semnat un Acord de Asociere, cu numirea unuia dintre ei Lider.De asemenea.docum de calif prevazute la pct.lll.2.1.a), lll.2.1.b), vor fi prez de catre fiecare din membri asociatiei, iar docum prevaz la pct.III.2.3.b), vor fi prez pentru tot grupul asociat.Of tehn si of finan vor fi prez ca docum comune semnate de liderul asociatiei.Asocierile nu sunt obligate sa ia o anumita forma juridica in scopul de a-si prezenta ofertele.In cazul in care op economic declarat castigator este o Asociere, atunci o astfel de asociere este obligatoriu sa fie legalizata inainte de semnarea contractului.In situatia in care ofertantii sunt IMM-uri, in baza art.16, alin 2 din Legea 346/2004, acestia beneficiaza de reduceri cu 50% pentru gar de participare si gar de buna executie.In cazul asocierilor, se va considera incadrarea in categoria IMM daca impreuna asociatii intra in categoria IMM-urilor.Ofertantul isi asuma raspunderea exclusiva pentru legalitatea si autenticitatea tuturor documentelor prezentate.Analizarea de catre comisia de evaluare a documentelor, nu angajeaza din partea acesteia nicio raspundere sau obligatie de acceptare a acestora ca fiind autentice si nu inlatura raspunderea exclusiva a ofertantului sub acest aspect. Alte persoane de contact: Constantin Costel, telefon 4021/3195858 int. 2946.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac se raporteaza la valoarea estimata a fiecarui lot, conform prevederilor de la art. 256?2 din OUG nr.34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Unitatea Militara 02574 Bucuresti
Adresa postala: str. Drumul Taberei nr. 7b, sector 6, ,Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 061416, Romania, Tel. +40 213195858/3163, Fax: +40 213101565
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
18.11.2013 10:22
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer