Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de consultanta in managementul proiectului si servicii de publicitate si informare aferente implementarii proiectului "Reabilitare Campus- Facultatea de Educatie fizica si sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca"


Anunt de participare numarul 141947/14.02.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
UNIVERSITATEA "BABES-BOLYAI"
Adresa postala: Kogalniceanu nr.1, Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400084, Romania, Punct(e) de contact: Serviciul Achizitii, Tel. +40 264405310, In atentia: Andrea Diana, Email: [email protected], Fax: +40 264450675, Adresa internet (URL): www.ubbcluj.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organism de drept public
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii de consultanta in managementul proiectului si servicii de publicitate si informare aferente implementarii proiectului "Reabilitare Campus- Facultatea de Educatie fizica si sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca"
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta in management si servicii conexe
Locul principal de prestare: Str. I.I.C. Bratianu, nr. 14, Directia Generala Administrativa a Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Codul NUTS: RO113 - Cluj
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Servicii de consultanta in managementul proiectului (lot I) si servicii de publicitate si informare aferente implementarii proiectului (lot II) "Reabilitare Campus- Facultatea de Educatie fizica si sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca"
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
72224000-1 - Servicii de consultanta privind gestionarea proiectelor (Rev.2)
79341000-6-Servicii de publicitate (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lot I- Servicii de consultanta in managementul proiectului
Lot II- Servicii de publicitate si informare proiect
Valoarea estimata fara TVA: 594, 500RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
18 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Se solicita garantie de participare in valoare de 6690 lei pentru lotul I, respectiv de 5200 lei pentru lotul II. Intreprinderile mici si mijlocii beneficiaza la constituirea garantiei de participare de o reducere de 50%. Modul de constituire a garantiei de participare: 1. Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de asigurari, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire. 2. Depunere in numerar la casieria Autoritatii Contractante, Str. I.I.C. Bratianu Nr.14, Cluj-Napoca 3. Virament bancar/ ordin de plata in contul Autoritatii Contractante RO86TREZ2165005XXX006896, Trezoreria Cluj-Napoca. Ofertantul are obligatia de a depune documentul de constituire a garantiei in original la adresa Str. I.I.C. Bratianu Nr.14, Cluj-Napoca, Serviciul Aprovizionare, pana la cel mai tarziu data limita de depunere a ofertelor, documentul fiind incarcat si in SEAP, semnat cu semnatura electronica. 4. Conform art. 278^1 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, in masura in care Consiliul respinge pe fond contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului suma de 3345 lei pt. lotul I, 2600 lei pt. lotul II. Documentul de constituire a garantiei de participare scanat va fi depus obligatoriu in SEAP, semnat cu semnatura electronica. Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada minima de valabilitate a ofertei. Data de referinta la care se va face echivalenta leu/alta valuta va fi data publicarii anuntului de participare in SEAP. 10% din valoarea fara TVA a contractului, rezultata: a) garantia de buna executie va fi in cuantum de 10% din valoarea contractului de furnizare, fara TVA. b) modul de constituire a garantiei de buna executie: - Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de asigurari sau alta modalitate dintre cele prevazute la art. 90 din H.G. nr. 925/2006, avandu-se in vedere prevederile H.G. nr. 1045/2011, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire in favoarea Autoritatii Contractante pentru suma reprezentand 10% din valoarea contractului, fara TVA. Se accepta si constituirea garantiei prin retineri succesive pentru facturi partiale in conditiile alin. 3 al art. 90 din H.G. nr. 925/2006. - Restituirea garantiei de buna executie a contractului: Se face in termen de 14 zile de la data incheierii procesului verbal de receptie cantitativa si calitativa.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri structurale- Program Operational Regional 11348 ?Reabilitare Campus ? Facultatea de educatie fizica si sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca?
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Eligibilitatea ofertantului- Declaratie privind eligibilitatea completata in conformitate cu art, 180 din OUG nr. 34/2006- Formularul 5(12A) din Sectiunea Formulare;2. Neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006- Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG nr. 34/2006 completata in conformitate cu Formularul 6(12B) din Sectiunea Formulare;Se sustine cu Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat si a impozitelor si taxelor locale precum si a contributiei privind asigurarile sociale - se solicita ca operatorii economici sa prezinte certificate care sa prezintesituatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele;3. Participarea la licitatie cu oferta independenta- Se solicita prezentarea certificatului constituit ca anexa la Ordinul nr. 314/12.10.2010 al A.N.R.M.A.P., completat in conformitate cu modelul de formular nr. 12;4. Neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG nr. 34/2006-Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare- Se solicita completarea formularului 13 din sectiunea formulare; persoane cu functii de decizie in ceea ce priveste atribuirea contractului de achizitie publica, din cadrul autoritatii contractante: Rector Acad. Prof. Ioan Aurel Pop, Prorector Conf. dr. Dan Lazar, Prorector Prof. univ. dr. Ioan Bolovan, Director General Ad-tiv. Ec. Viorica Barsan, Director financiar contabil Istvan Pusok, Director Directie Tehnico-Administrativa Cosmin-Vasile Irimies, Sef Birou Aprovizionare Sing. Traian Boc, Sef Birou Achizitii Responsabil achizitie Ec. Diana-Monica Andrea, Consilier juridic Alexandru Brasoveanu, Consilier juridic Adi Monica Laura Atestarea formei de inregistrare profesionala a operatorului economic ofertant- a) pentru persoane juridice/fizice romane: 1) pentru persoane juridiceCertificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul teritorial care sa contina informatii reale si valabile la data limita de depunere a ofertelor.2) pentru persoane fiziceAutorizatie de functionare valabila, cu viza la zi.b) pentru persoane juridice /fizice straine: Prezentarea de Documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional din tara de origine a ofertantului traduse in limba romana- Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta pentru conformitate, inainte de comunicarea rezultatului procedurii, documentul in original sau copie legalizata.Obiectul contractului sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ORC
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii generale cu cifra globala de afaceri pe ultimii trei ani. Se va prezenta Formularul nr. 7 - Fisa de informatii generale cu cifra de afaceri pe ultimii trei ani.Cerinta minima: media cifrei globale de afaceri pe ultimii 3 ani sa fie de minim 600, 000.00 lei penru lotul I, respectiv 500, 000.00 lei pentru lotul II. Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va prezenta Formularul nr. 7 - Fisa de informatii generale cu cifra de afaceri pe ultimii trei ani. Cerinta minima: media cifrei globale de afaceri pe ultimii 3 ani sa fie de minim 600, 000.00 lei penru lotul I, respectiv 500, 000.00 lei pentru lotul II. Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Experienta similara- prezentarea listei privind principalele servicii prestate in ultimii 3 ani, ce va contine valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati. Prestarile de servicii se confirmaprin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. Cerinta minima: Se solicita prezentarea de documente, lasandu-se la latitudinea ofertantilor natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatiile prevazute de art. 188 alin. (2) lit. a) din OUG nr. 34/2006, care sa confirme prestarea de servicii in valoare de 330, 000.00 lei pentru lotul I, respectiv 250, 000.00 pentru lotul II. Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR. Se va prezenta Formularul nr. 10(12D) - Lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 ani
Informatii privind subcontractantii, specialitatea acestora si serviciile furnizate. Se solicita completarea si prezentarea modelului de Formular nr. 16 Informatii privind subcontractantii, specializarea acestora si serviciile furnizate. Daca nu exista subcontractanti, se va declara acest fapt in continutul formularului.
LotII.Se vor prezenta informatii cu studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului responsabil pentru indeplinirea ctr.de servicii.Personal minim obligatoriu solicitat: Expert cheie 1-Expert informare si publicitate, detinand studii superioare, participarea pe o pozitie similara- organizare si coordonare campanie similara de publicitate si informare in cel putin un proiect similar obiectului contractului.Documente doveditoare: CV, diploma absolvire studii superioare, ctr.de munca/angajament de participare, decl. de disponibil.-formular10^1, in cazul ofertantului clasat pe locul 1, pentru personalul minim solicitat responsabil pentru indeplinirea contractului, se prezinta documente care demonstreaza experienta similara, lasandu-se la latitudinea ofertantului natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatii privind munca similara obiectului contractului desfasurata.
Informatii privind efectivele medii anuale ale personalului angajat si ale cadrelor de conducere. Se va prezenta Formularul nr. 8.
Informatii privind personalul tehnic si de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut de catre ofertant. Se va prezenta lista personalului-Formularul nr. 9 care va fi implicat in indeplinirea contractului si atributiile acestuia.
Declaratie privind echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de servicii
LotI.Se vor prezenta informatii cu studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului responsabil pentru indeplinirea ctr.de servicii.Personal minim obligatoriu solicitat: Expert cheie 1-Lider de echipa, detinand studii superioare, cunostinte de management de proiect dovedite prin instruirea in domeniu de care a beneficiat, particip. pe o pozitie similara in cel putin un proiect similar obiectului contractului, Expert cheie 2-expert financiar, detinand studii superioare economice, participarea pe o pozitie similara in cel putin un proiect obiectului contractului, Expert cheie 3-Expert juridic, studii superioare in dom. juridic, particip. pe o pozitie similara in cel putin un proiect similar obiectului contractului. Documente doveditoare pt. fiecare expert: CV, diploma absolvire studii superioare, ctr.de munca/angajament de participare, decl. de disponibil.-formular10^1, in cazul ofertantului clasat pe locul 1, pentru personalul minim solicitat responsabil pentru indeplinirea contractului, se prezinta documente care demonstreaza experienta similara, lasandu-se la latitudinea ofertantului natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatii privind munca similara obiectului contractului desfasurata;pt.expert 1 dovada specializarii in management de proiect- se accepta in acest sens atestari/titluri/diplome/certificate
Atestarea faptului ca operatorul economic ofertant are implementat sistemul de asigurare a calitatii, certificat conform standardului SR EN ISO 9001:2008 sau echivalent. Se prezinta certificate sau documente emise de organisme acreditate in conformitate cu standarde europene sau nationale care sa ateste faptul ca operatorul economic ofertant are implementat un sistem de asigurare a calitatii.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va prezenta Formularul nr. 10(12D) - Lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 ani. Cerinta minima: Se solicita prezentarea de documente, lasandu-se la latitudinea ofertantilor natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatiile prevazute de art. 188 alin. (2) lit. a) din OUG nr. 34/2006, care sa confirme prestarea de servicii in valoare de 330, 000.00 lei pentru lotul I, respectiv 250, 000.00 pentru lotul II. Pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR. Se va prezenta Formularul nr. 10(12D) - Lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 aniSe va prezenta Formularul nr. 16 Informatii privind subcontractantii, specializarea acestora si serviciile furnizateDocumente doveditoare: CV, diploma absolvire studii superioare, ctr.de munca/angajament de participare, decl. de disponibil.-formular10^1, in cazul ofertantului clasat pe locul 1, pentru personalul minim solicitat responsabil pentru indeplinirea contractului, se prezinta documente care demonstreaza experienta similara, lasandu-se la latitudinea ofertantului natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatii privind munca similara obiectului contractului desfasurata.Se va prezenta Formularul nr. 8.Se va prezenta Formularul nr. 9.Declaratie privind echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de serviciiLotI.Documente doveditoare pt. fiecare expert: CV, diploma absolvire studii superioare, ctr.de munca/angajament de participare, decl. de disponibilitate-formular 10^1, in cazul ofertantului clasat pe locul 1, pentru personalul minim solicitat responsabil pentru indeplinirea contractului, se prezinta documente care demonstreaza experienta similara, lasandu-se la latitudinea ofertantului natura documentelor prezentate, atata timp cat acestea cuprind informatii privind munca similara obiectului contractului desfasurata; pt. expert 1 dovada specializarii in management de proiect -se accepta in acest sens atestari/titluri/diplome/certificatePrezentarea de certificate sau documente emise de organisme acreditate in conformitate cu standarde europene sau nationale care sa ateste faptul ca operatorul economic ofertant are implementat un sistem de asigurare a calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
L-1-FS/07.01.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 27.02.2013 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
28.03.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 18.04.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Program Operational Regional 11348 ?Reabilitare Campus ? Facultatea de educatie fizica si sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca?
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Regional - POR
VI.3) Alte informatii
1.Departajarea ofertelor clasate pe locul 1 cu preturi egale- in cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP, in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi preturi. 2. Se solicita depunerea documentelor in oricare dintre formele: original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Eventualele contestatii se pot depune la C.N.S.C. si la autoritatea contractanta in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta (referitor la doc. de atribuie data luarii la cunostinta este data publicarii acesteia in SEAP)
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Biroul Juridic
Adresa postala: Str. I.I.C. Bratianu, nr.14 , Fax: , Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400079, Romania, Tel. +40 0264-405300-5450, Fax: +40 0264-450675
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
11.02.2013 18:15
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer