Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de dezvoltare a aplicatiei informatice pentru proiectul Implementarea unui instrument modern de masurare a performantelor activitatii caselor judetene de pensii


Anunt de participare numarul 136092/30.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CASA NATIONALA DE PENSII PUBLICE
Adresa postala: Str. Latina nr. 8 sector 2, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 020793, Romania, Punct(e) de contact: VASILE TANASE, Tel. +40 213169281, Email: [email protected], Fax: +40 213169281, Adresa internet (URL): www.cnpas.org, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Protectie sociala
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii de dezvoltare a aplicatiei informatice pentru proiectul Implementarea unui instrument modern de masurare a performantelor activitatii caselor judetene de pensii
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
7 - Servicii informatice si servicii conexe
Locul principal de prestare: Casa Nationala de Pensii Publice, Bucuresti, str. Latina, nr. 8, sector 2
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitia de servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si livrare
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
72590000-7 - Servicii informatice profesionale (Rev.2)
48000000-8-Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
48820000-2-Servere (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Achizitia de servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si livrare
Valoarea estimata fara TVA: 1, 020, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
4 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare in valoare de 20.000 lei se va constitui in conformitate cu prevederile art 86 alin (1)din HG 925/2006. Perioada de valabilitatea garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitatea ofertei.Pentru OP sau fila CEC: contul ACRO10TREZ7005005XXX000178 deschis la A.T.C.P.M.B., pe care sa fie specificat explicit scopul platii si vizat de banca emitenta Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din valoarea totala a contractului.Modul de constituire a garantiei de buna executie este conform art. 90 din H.G. nr. 925/2006, respectivprintr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari.Ofertantul declarat castigator are obligatia de a constitui garantia de buna executie a contractului in conditiile de mai sus cel mai tarziu in termen de 15 zile de la data semnarii contractului, sub sanctiunea rezilierii acestuia.Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art. 91- 92 din H.G. nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri europene nerambursabile si Bugetul asigurarilor sociale de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratii privind eligibilitatea-Formularul nr. 1 semnat de catre reprezentantul autorizat al ofertantului; Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006-Formularul nr. 2 semnat de catre reprezentantul autorizat al ofertantului;Certificat eliberat de Administratia Finantelor Publice din care sa rezulte faptul ca operatorul economic si-a indeplinit obligatiile fiscale de plata catre bugetul de stat, in luna anterioara datei limita de depunere a ofertei.Certificat eliberat de Autoritatile Publice Locale din care sa rezulte faptul ca operatorul economic si-a indeplinit obligatiile de plata catre bugetul local, in luna anterioara datei limita de depunere a ofertei.Certificatele solicitate se vor accepta in oricare din formele original , copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea conform cu originalul conform art. 5 din Ordinul nr.509/2011. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta-Formularul nr. 2A;DECLARATIE privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG 34/2006-Formularul nr. 2B;Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire: 1. Sorin Varna - coordonator de proiect; 2. Mihaela Ionescu - asistent de proiect;3 Mihaela Grigorescu - coordonator indicatori de performanta;4. Daniel Costache ? Expert IT;5. Constanta Hustiu - expert juridic, 6. Vasile Tanase - expert, Serviciul Achizitii Publice si Urmarire Derulare Contracte 7. Dorian Craciunel - Sef Serviciu;8.Savin Mitranescu - consilier, 9. Marian Budulac - consilier, Serviciul Achizitii Publice si Urmarire Derulare Contracte; 10. Domnica-Doina Parcalabu - presedinte CNPP;11. Georgeta Modiga- secretar general CNPP Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, in raza caruia este situat sediul ofertantului, cu cel mult 30 de zile inainte de data limita de depunere a ofertei, din care sa rezulte: obiectul de activitate care trebuie sa corespunda obiectului contractului care urmeaza sa fie atribuit, -faptul ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei sau ca ofertantul este in incapacitate de plata, lichidare voluntara sau alte proceduri care au ca efect juridic suspendarea activitatii/dizolvarea persoanei juridice.IN CAZUL OFERTANTULUI CLASAT PE PRIMUL LOC, INAINTE DE TRANSMITEREA COMUNICARII PRIVIND REZULTATUL PROCEDURII DE ATRIBUIRE, AUTORITATEA CONTRACTANTA VA SOLICITA ACESTUIA PREZENTAREA IN ORIGINAL SAU COPIE LEGALIZATA A CERTIFICATULUI CONSTATATOR EMIS DE OFICIUL REGISTRUL COMERTULUI.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul trebuie sa fi realizat o cifra medie de afaceri in domeniul de activitate aferent obiectului contractului pe ultimii trei ani incheiati de minim 2, 000, 000 LEI.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Ofertantul (operator economic sau asocierea de operatori economici) va prezenta informatii si documente relevante privind derularea, in ultimii 3 ani, a cel putin un contract sau mai multe privind implementarea unei sistem/aplicatiiinformatic/e, in valoare de cel putin 1.000.000 lei.
Serviciile prezentate ca dovada a experientei similare a ofertantului trebuie sa fi inclus cel putin urmatoarele:
- analiza fluxurilor informationale ale beneficiarului
- proiectare, dezvoltare, implementare si testarea aplicatiei
- instruire pentru utilizatorii sistemului
Pentru dovedirea indeplinirii cerintei minime privind capacitatea tehnica a ofertantilor se vor prezenta documente corespunzatoare din care sa reiasa:
- modul de indeplinire a obligatiilor contractuale pe parcursul derularii contractului respectiv;...
...- daca pe parcursul prestarii serviciilor au fost inregistrate: neconformitati care au condus la refaceri partiale sau totale a livrabilelor de contract, receptii amanate sau respinse din motive imputabile prestatorului, fapt care a produs sau este de natura sa produca grave prejudicii beneficiarilor acestuia ca urmare a neindeplinrii sau indeplinrii in mod defectuos a obligatiilor contractuale asumate de catre prestator.
Nota:
Ofertele operatorilor economici care nu si-au indeplinit conditiile contractuale privind calitatea, termenul de livrare, durata de garantie si/sau au prezentat documente false la alte proceduri de atribuire a contractelor de achizitie publica vor fi respinse din cadrul procedurii de atribuire a contractului.
In cazul in care contractul contine clauze de confidentialitate, care impiedica prezentarea acestuia in integralitate, operatorul economic va prezenta paginile din contract care contin referintele privind: partile contractante, obiectul contractului...
...durata contractului, pretul contractului precum si semnaturile/stampila partilor. Copiile respective se vor prezenta cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Operatorii economici nerezidenti vor prezenta copiile respective insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.
Pentru calculul pretului contractului exprimat in alta moneda decat Lei se va folosi cursul mediu comunicat de catre Banca Nationala a Romaniei pentru anii in care au fost incheiate contractele respective.
Ofertantul trebuie sa faca dovada indeplinirii, din punctul de vedere al capacitatii profesionale a expertilor propusi, a urmatoarelor cerinte minime:
1. Coordonator de proiectStudii absolvite si competente
-Studii universitare absolvite in domeniul tehnic, economic sau IT&C
-Absolvirea a cel putin un curs privind cunoasterea si aplicarea metodologiei in managementul de proiect. Se vor prezenta documente relevante in acest sens.
-Competente dovedite dobandite in urma absolvirii a cel putin un curs in domeniul managementului serviciilor IT. Se va prezenta certificat/diploma emis de organisme/institutii autorizate (ex: ITIL Foundation sau echivalent);
- Cunoasterea limbii engleze (scris, vorbit) care sa-i permita exprimarea opiniilor in scris sau oral in diverse circumstante;
Experienta profesionala generala:
cel putin 3 ani;Experienta profesionala specifica:
- experienta in derularea activitatilor specifice de management de proiect in domeniul IT
2. Specialist Analiza
Studii absolvite si competente
-Studii universitare absolvite in domeniul tehnic, economic sau IT&C
-Competente dovedite privind cunoasterea analizei si proiectarii sistemelor. Se vor prezenta certificate/diplome de absolvire/alte documente relevante, care sa ateste cunostintele detinute in domeniul analizei si proiectarii sistemelor;
Experienta profesionala generala:
- cel putin 3 aniExperienta profesionala specifica:
- experienta in derularea activitatilor specifice de analist in domeniul implementarii proiectelor IT cu caracteristici similare solutiei ofertate
3.Expert baze de date
Studii absolvite si competente
-Studii universitare absolvite in domeniul tehnic, economic sau IT&C
-Competente dovedite de specializare in domeniul bazelor de date. Se vor prezenta certificate/diplome privind absolvirea de cursuri in domeniul administrarii bazelor de date.
Experienta profesionala generala:
- cel putin 3 ani experienta profesionala
Experienta profesionala specifica:
-Minim un proiect in care a participat in calitate de expert baze de date, cu caracteristici similare solutiei ofertate
4. Expert dezvoltare softwareStudii absolvite si competente
-Studii universitare absolvite in domeniul tehnic, economic sau IT&C- Competente certificate de specializare in dezvoltarea de software. Se vor prezenta certificate/diplome de absolvire, care sa ateste cunostintele detinute privind dezvoltarea de aplicatii software in tehnologia ofertata.Experienta profesionala generala:
- cel putin 3 ani experienta profesionala
Experienta profesionala specifica:
-Minim un proiect de implementare a unui sistem informatic in care a participat in calitate de expert dezvoltare software
5. Expert TestareStudii absolvite si competente
-Studii universitare de lunga durata
-Competente certificate de specializare in domeniul testarii IT.Se vor prezenta certifcate/diplome de absolvire, care sa ateste cunostintele detinute in domeniul testarii IT cum ar fi ISTQB Certified Tester sau echivalent, emise de institutii autorizate.
Experienta profesionala generala:
cel putin 3 ani experienta profesionala
Experienta profesionala specifica:
- experienta in derularea activitatilor specifice de expert testare in domeniul IT
6. Expert Business InteligenceStudii absolvite si competente
-Studii universitare absolvite in domeniul tehnic, economic sau IT&C
-Competente certificate de specializare intr-o tehnologie de raportare informatizata tip ?business inteligence?.Se vor prezenta certificate/diplome de absolvire, care sa ateste cunostintele detinute, emise de institutii autorizate.
Experienta profesionala generala:
- cel putin 3 ani experienta profesionala
Experienta profesionala specifica:
-Experienta in derularea activitatilor specifice domeniului IT
a. Nu se accepta nominalizarea aceluiasispecialist pentru doua sau mai multe pozitii din cele mentionate;
b. Pentru personalul de specialitate nominalizat se vor prezenta urmatoarele:
- Curriculum vitae in format EUROPASS, conform Anexei la Formularul nr. 6, aferent fiecarei persoane propusa in cadrul echipei, semnat de catre fiecare titular in parte;
- Documente suport din care sa rezulte faptul ca, din punctul de vedere al experientei si competentelor profesionale ale personalului tehnic de specialitate propus in cadrul echipei de proiect, se poate asigura indeplinirea la un nivel corespunzator a contractului care urmeaza sa fie atribuit, potrivit specificatiilor prevazute in caietul de sarcini....
...c. In sensul prevederilor de mai sus, ofertantii vor prezenta documente suport corespunzatoare din care sa reiasa indeplinirea cerintelor solicitate, astfel:
- cartile de munca sau, dupa caz, contractele individuale de munca ale personalului invocat vizat de ITM si/sau contractele de prestari servicii incheiate intre ofertant si persoanele respective si/sau alte documente de natura recomandarilor/declaratiilor de la beneficiari si/sau angajatori, astfel incat din documentele prezentate sa rezulte indeplinirea cerintelor privind profilul/experienta profesionala a specialistilor propusi;
- diplome privind specializarea personalului (studiile, pregatirea profesionala, calificarea si atestarea profesionala);
- autorizatii/certificate de atestare profesionala si legitimatiile aflate in termen de valabilitate la data depunerii ofertelor sau, dupa caz, copii certificate a transcripturilor, declaratia pe propria raspundere din partea expertului in forma autentica privind ...
...experienta/certificarile echivalente detinute, insotite de dovada respectivelor certificari, a deciziilor de numire pentru pozitia respectiva si copia documentului/documentelor de specializare in baza careia s-a realizat numirea (pentru acele pozitii unde nu exista reglementari).
d. In cazul in care se propun persoane care nu sunt angajati ai ofertantului, pentru fiecare astfel de specialist se va completa de catre titular, semna si se va prezenta in original Declaratia de disponibilitate ? angajament de participare, conform modelului prevazut la Formularul nr.2.
Prezentarea Angajamentului Ofertantului Formularul nr.8privind resursele umane ca, in cazul indisponibilitatii unor persoane dintre cele nominalizate pentru indeplinirea contractului, le va inlocui numai cu persoane avand cel putin calificarile celor nominalizate initial si luate in calcul la evaluarea ofertei.Prezentarea Declaratiei privind personalul tehnic de specialitate necesar pentru indeplinirea contractului, impreuna cu informatiile referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea acestuia pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului.
D. Informatii privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani
E. Informatii privindsubcontractantii
Prezentarea Listei cuprinzand subcontractantii cu specializarea acestoraSolicitat ¦Nesolicitat ?
Nota:
a. In cazul in care pentru indeplinirea contractului nu este necesara subcontractarea, operatorul economic va face precizarea ?nu este cazul? in cadrul formularului mentionat mai sus.
b. Resursele materiale si umane ale subcontractantilor declarati se vor lua in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens de catre ofertantii care invoca sustinerea din partea subcontractantilor.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
70%
Descriere: Componenta financiara a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv;b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul se acorda proportional
2.
Garantia sistemului integrat ofertat
30%
Descriere: Pentru ofertele care prevad o garantie a sistemului ofertat, mai mare cu 12 luni decat garantia minim acceptata dar mai mica de 24 de luni, se acorda 15 puncte;
-Pentru ofertele care prevad o garantie a sistemului ofertat, mai mare cu cel putin 24 luni decat garantia minim acceptata, se acorda 30 puncte;cerinta minima din Caietul de Sarcini privind garantia sistemului ofertat este de12 luni.
Punctaj maxim componenta tehnica: 30
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.07.2012 15:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
23.07.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 23.07.2012 12:00
Locul: Sediul CNPP Bucuresti, str. Latina, nr.8 sector2
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
In baza imputernicirii eliberata de ofertant
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Axa prioritara 1: Imbunatatire de structura si proces ale managementului ciclului de politici publiceDomeniul major de interventie 1.2: Cresterea responsabilizarii administratiei publice
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Capacitatii Administrative
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic si contencios al CNPP
Adresa postala: str. Latina, nr 8 sector2, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 020793, Romania, Tel. +40 213169281, Fax: +40 213169281, Adresa internet (URL): www.cnpas.org
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
29.05.2012 09:41
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer