Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de foraj directional, masurare in timpul forarii si investigare in timpul forarii, pentru un program de forare in Marea Neagra


Anunt de participare (utilitati) numarul 140518/16.11.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMAS) SUCURSALA BUCURESTI
Adresa postala: Calea Floreasca, nr. 169 A, corpul A, etaj 4, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010165, Romania, Punct(e) de contact: Drilling & Exploration Procurement, Tel. +40 318602301, In atentia: Nia Catchings, Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 3186023145, Adresa internet (URL): www.exxonmobil.com, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Comerciala pe Actiuni
Activitate (activitati)
- Prospectare ?i extragere a gazului ?i petrolului
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Servicii de foraj directional, masurare in timpul forarii si investigare in timpul forarii, pentru un program de forare in Marea Neagra
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
27 - Alte servicii
Locul principal de prestare: Romania, Marea Neagra
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 48 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 10, 000, 000 si 60, 000, 000USD
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 10.000.000, 00 USD. Durata celui mai mare contract subsecvent este estimata la 12 luni, inclusiv perioada de mobilizare si demobilizare.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul acordului cadru este asigurarea accesului ExxonMobil la resursele identificate ca fiind necesare pentru realizarea in cadrul contractelor subsecvente a serviciilor de foraj directional, masurare in timpul forarii si investigare in timpul forarii, pentru un program de forare in Marea Neagra.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
76431000-3 - Servicii de forare de puturi (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Servicii asociate pentru minim o (una) sonda forata si un numar maxim de 7 sonde forate.
Numar contracte subsecvente estimate: intre 1 si 7.
Valoarea estimata fara TVA: intre 10, 000, 000 si 60, 000, 000USD
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
48 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Candidatul selectat (in faza a doua) va prezenta o garantie de participare la licitatie in valoare de 3.800, 00 USD.Garantia de participare se constituie printr-un instrument de garantare emis in favoarea autoritatii contractante in conditiile legii de o societate bancara/de asigurari conf. art. 86, alin. 1, 2, 3 si 4 din HG 925/2006, cu modif. si compl. ulterioare si va fi valabila 183 zile de la data limita pt depunerea Ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie pentru fiecare contract subsecvent reprezinta max 10% din valoarea contractului subsecvent, exclusiv TVA, conform acordului cadru si contractului subsecvent prezentat in faza a doua.Garantia de buna executie in cadrul contractului subsecvent se constituie conform art . 90 alin. (1) din HG 925/2006, cu modif. si compl. ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Surse proprii ale ExxonMobil.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform prevederilor art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1Un operator economic este exclus din prezenta procedura daca se afla in oricare din situatiile descrise la art. 180 si 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea urmatoarelor:
1. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din OUG 34/2006;
2. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din OUG 34/2006;Documentele specificate se vor prezenta conform formularelor care se regasesc in Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Candidaturii?.Cerinta nr. 2Certificarea inexistentei conflictului de interese, asa cum se specifica la art 69 si 69 indice 1 din OUG 34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare.Membrii Directoratului EXXONMOBIL si ai Consiliului de Supraveghere sunt cei nominalizati pe www.exxonmobil.comPersoanele care aproba, semneaza documentele in legatura cu aceasta procedura sunt:
1. Ian Fischer ? Director GeneralEXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION
ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMAS) SUCURSALA BUCURESTI
2. Alin Stirbu ? Director Operatiuni EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION
ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMAS) SUCURSALA BUCURESTIDemonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea unei declaratii pe propria raspundere, conform formularului care se regaseste in Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Candidaturii?.In cazul in care vor exista subcontractanti, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare subcontractant.In cazul in care vor exista terti sustinatori, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare tert sustinator. Cerinta nr. 1: Demonstrarea capacitatii de exercitare a activitatii profesionale prin forma de inregistrare precum si prin obiectul de activitate.Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (forma de inregistrare precum si obiectul de activitate) Candidatul, persoana fizica sau juridica romana sau straina va prezenta:
Certificat constatator in copie legalizata, original sau copie lizibila dupa original (?in conformitate cu originalul?), emis de Oficiul Registrului Comertului (sau alta institutie echivalenta in tara de origine a operatorului economic) pentru a arata activitatea desfasurata de operatorul economic. Obiectul acordului cadru/contractelor subsecventetrebuie sa aiba un corespondent in codul NACE (Nomenclatorul de activitati din Comunitatea Europeana sau echivalent) inregistrat in certificatul eliberat de Oficiul Registrului Comertului din tara de origine a operatorului economic sau orice alt document echivalent, prin care sa dovedeasca forma de inregistrare a operatorului economic si competenta de a realiza activitati economice in domeniul obiectului acordului cadru.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1i. Media cifrei de afaceri globala in ultimii 3 ani financiari incheiati ? minim 20.000.000, 00 USD;Pentru a-si demonstra situatia economica si financiara Candidatul va prezenta urmatoarele documente:
1. Declaratie privind cifra de afaceri in ultimii 3 ani financiari incheiati;
2. Extras din bilanturile contabile pentru ultimile 3 exercitii financiare incheiate si din care sa reiasa cifra de afaceri,
3. Raportulauditorilor pentru ultimele 3 situatii financiare aferente anilor financiari incheiati.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1Prezentare referinte privind principalele servicii prestate de candidat in domeniul obiectului acordului cadru si anume servicii de foraj directional, masurare in timpul forarii si investigare in timpul forariipentru forarea de sonde offshore, in ultimii 3 ani pana la data limita de depunere a candidaturilor in cadrul prezentei proceduri, care sa contina valori, date, beneficiari si persoane de contact din partea beneficiarilor serviciilor, indiferent daca beneficiarii au fost autoritatipublice sau clienti privati. Referintele furnizate trebuie sa demonstreze ca serviciile au fost finalizate sau sunt in derulare la data depunerii candidaturii. In cazul in care referintele furnizate se refera la servicii in derulare, Candidatul trebuie sa faca dovada cel putin a acceptarii partiale a serviciilor realizate.
Referintele pentru serviciile realizate trebuie sa: i. se refere la servicii pentru industria de petrol si gaze sau petrochimica realizate in conditii de mediu similare cu cele descrise in documentatia de calificare si anume cel putin experienta in foraj plutitor.
ii. totalizeze minim 10.000.000, 00 USD din pana la 4 referinte, pana la data limita de depunere a candidaturilor.Pentru a-si demonstra capacitatea tehnica si profesionala, Candidatul trebuie sa prezinte pentru aceasta cerinta, urmatoarele:
1. Declaratie privind lista principalelor servicii prestate in ultimii 3 ani calendaristici, calculata pana la data limite de depunere a candidaturilor.2. Fisa detaliata privind experienta similara
3. Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii serviciilor similare din care sa rezulte tipul de servicii realizate, perioada in care s-au realizat si modalitatea de realizare.
Cerinta nr. 1Demonstrarea aplicarii unui sistem de management al calitatii si al controlului integrat al acesteia, care integreaza toate sistemele si procesele unei organizatii intr-un cadru complet si furnizeaza o imagine clara, holistica a tuturor aspectelor organizatiei, modul cum inter-relationeaza si riscurile asociate acestora si care acopera cel putin urmatoarele cerinte: politici, planificare, implementare si operare, evaluarea performantelor, imbunatatirea si revizuirea managementului, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, sau echivalent
Pentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, Candidatul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Declaratie referitoare la Sistemul de Management al Calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Negociere
Au fost deja selectati candidati
Nu
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
- criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
50%
Descriere: Pretul ofertei reprezinta numaratorul fractiei pentru calculul valorii normalizate (calculata ca raport intre pretul ofertei si caracteristicile tehnice).
2.
Caracteristici tehnice
50%
Descriere: rezulta din aplicarea urmatorilor factori, cu ponderea urmatoare si reprezinta numitorul fractiei pentru calculul valorii normalizate: A. Caracteristici privind nivelul tehnic: pondere 50% si un total maxim de 80 de puncte; B. Abordarea activitatii de mobilizare si a logisticii aferente prestarii serviciilor: pondere 30% si un total maxim de 20 de puncte; C. Caracteristici de mediu: pondere 20% si un punctaj maxim pentru acest factor de 30 de puncte
Punctaj maxim componenta tehnica: 100
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
RONG212012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 11.01.2013 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.01.2013 15:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Engleza
Altele
Orice document referitor la aceasta procedura trebuie redactat/tradus in limba engleza.
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 16.01.2013 16:00
Locul: Bucuresti, Calea Floreasca, nr. 169 A, corpul A, etaj 4, sector 1, cod postal RO 010165
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
In ipoteza in care exista mai mult de 4 candidati calificati cu punctaj total egal, in vederea departajarii in scopul selectiei a maxim 4 candidati autoritatea contractanta va lua in considerare cel mai mare punctaj pentru criteriul de selectie ?capacitatea tehnica si profesionala a candidatului.In ipoteza putin probabila in care in faza a doua exista mai mult de 4 oferte cu punctaj total egal, in vederea departajarii in scopul semnarii acordului cadru autoritatea contractanta va lua in considerare cel mai mare punctaj tehnic al candidatilor deveniti ofertanti cu punctaj total egal.Acordul cadru se semneaza cu ofertantul a carui oferta a obtinut cea mai mica valoare numerica pentru raportul dintre pretul ofertei si punctajul obtinut pentru caracteristicile tehnice ale ofertei. Valoarea numerica astfel obtinuta exprima raportul pret-calitate. Punctajul ponderat (W) se calculeaza folosind formula = (At*.50) + (Bt*.30) + (Ct*.20). Pretul propunerii financiare exprimate in USD (Total value) = Suma totalurilor propunerii financiare pentru echipamente si servicii. Valoarea numerica a contractului (Normalized Total value) = Total Value / W).Documentele emise de institutiile abilitate pot fi prezentate in original / copie legalizata / copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.ExxonMobil isi rezerva dreptul de a solicita candidatilor pentru conformitate, prezentarea in original/copie legalizata a tuturor documentelor prezentate in copie.Alte informatii cu privire la procedura de semnare a acordului cadru se regasesc in celelalte sectiuni ale documentatiei de calificare.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC)
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In conformitate cu capitolul IX ?Solutionarea contestatiilor? din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
EXXONMOBIL EXPLORATION AND PRODUCTION ROMANIA LIMITED NASSAU (BAHAMAS) SUCURSALA BUCURESTI
Adresa postala: Calea Floreasca, nr. 169 A, corpul A, etaj 4, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010165, Romania, Tel. +40 318602301, Email: [email protected], Fax: +40 3186023145, Adresa internet (URL): www.exxonmobil.com
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
15.11.2012 12:52
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer