Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de publicitate si de elaborare a strategiei de constientizare publica privind gestionarea si implementarea sistemului de management integrat al deseurilor in judetul Covasna


Anunt de participare numarul 136629/20.06.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Judetul Covasna
Adresa postala: Piata Libertatii nr. 4 Sfantu Gheorghe, Localitatea: Sfantu Gheorghe, Cod postal: 520008, Romania, Punct(e) de contact: Agoston Szabo;, Tel. +40 267311190, Email: [email protected], Fax: +40 267351228, Adresa internet (URL): www.kvmt.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii de publicitate si de elaborare a strategiei de constientizare publica privind gestionarea si implementarea sistemului de management integrat al deseurilor in judetulCovasna
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
13 - Servicii de publicitate
Locul principal de prestare: Judetul Covasna
Codul NUTS: RO123 - Covasna
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Proiectul CCI 2007 RO 161 PR015 ?Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Covasna? vizeaza crearea unui sistem de management integratal deseurilor la nivel regional, in paralel cu inchiderea a 4 depozite de deseuri neconforme. Proiectul isi propune sa asigure conformitatea cu legislatia UE privind depozitarea eficienta din punct de vedere ecologic a deseurilor biodegradabile si din ambalaje, prin implementarea unui sistem de colectare selectiva, construirea unui centru de management integrat al deseurilor, precum si inchiderea si reabilitarea a 4 depozite urbane existente in judetul Covasna.Prezentul contract are ca scop realizarea de catre Prestator /Consultant a publicitatii proiectului, elaborarea strategiei de constientizare publica si derularea primei campanii de constientizare publica, conform caietului de sarcini.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79341100-7 - Servicii de consultanta in publicitate (Rev.2)
79341200-8-Servicii de gestionare publicitara (Rev.2)
79341400-0-Servicii de campanii de publicitate (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Prezentul contract are ca scop realizarea de catre Prestator /Consultant a publicitatii proiectului, elaborarea strategiei de constientizare publica si derularea primei campanii de constientizare publica, conform caietului de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 2, 121, 443RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
20 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare este in cuantum de 42.400 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv de 90 de zile. In cazul extinderii perioadei de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garantiei pentru participare va fi prelungita in mod corespunzator; Garantia de participare se va constitui conform prevederilor art. 86 alin (1) din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, prin: (a) virament bancar in contul RO39TREZ2565006XXX000168 deschis la Trezoreria Sf. Gheorghe (se prezinta O.P. - ul confirmat de banca emitenta ? prezentata in copie) sau: (b) instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada de valabilitate prevazuta mai sus. Pentru completare se va utiliza Formularul nr. 4 . In cazul unei asocieri, garantia de participare poate fi constituita de oricare dintre membrii asocierii; In cazul ofertantilor din categoria IMM - urilor, facand dovada in acest sens (la deschiderea ofertelor) prin prezentarea documentelor prevazute in Legea 346/2004, valoarea pentru garantia de participare va fi in procent de 50% din cuantumul precizat. In situatia unei asocieri, garantia de participare se va constitui in cuantum corespunzator Legii nr. 346/2004 art. 16, alin (2) numai in cazul in care toti membrii asocierii indeplinesc conditiile de aplicare a prevederilor acesteia. Garantia de participare se va returna de catre Autoritatea Contractanta in conformitate cu prevederile art. 88 din HG 925/2006, corelat cu art. 278^1 din OUG 34/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare.Daca este cazul, returnarea garantiei de participare se va face cu retinerea sumei de 5.901 lei, conform art. 278^1.a) din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare Garantia de buna executie este de 10% din valoarea acceptata a Contractului, fara TVA. Garantia de buna executie se va putea constitui: [a] printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari. Perioada de valabilitate a garantiei de buna executie: egala cu perioada de valabilitate a contractului.Ofertantul castigator va utiliza pentru completare Formularul nr. 5[b] Daca partile convin, garantia de buna executie se va constitui prin retineri succesive. In acest caz, Contractantul are obligatia de a deschide un cont la dispozitia Autoritatii Contractante la Trezoreria Statului. Suma initiala care se va depune de catre Contractant in contul astfel deschis nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din valoarea contractului. In ambele variante, Autoritatea Contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, in limita prejudiciului creat.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
F.E.D.R. (Prin POS Mediu) ? 80%;Bugetul de stat ? 18%;Consiliul Judetean Covasna 2%.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului:
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelorPrecizari generale:
1. Fiecare document va fi semnat de reprezentantul legal al ofertantului participant in nume propriu (respectiv de catre liderul asocierii). In cazul in care acestea sunt semnate de o alta persoana, aceasta va prezenta o imputernicire notariala (Formular nr. 22).
2. In cazul unei asocieri, persoana care a semnat oferta, autorizata sa angajeze ofertantul lider, trebuie confirmata prin inaintarea imputernicirilor semnate de toti reprezentantii cu drept de semnatura ai partenerilor.3. Toate documentele vor avea, pe langa semnatura si stampila, data completarii si va fi mentionat in clar numele intreg al semnatarului. Documentele emise in alta limba decat cea romana trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana.
4. Toate documentele intocmite/emise de catre ofertant se vor prezenta in original, inclusiv angajamentul ferm al tertului/tertilor sustinatori cu semnatura si stampila operatorului economic / liderului asocierii / tertului sustinator, dupa caz.
5. In afara actelor emise de societati de asigurari, societati bancare sau alte institutii financiare acreditate, documentele solicitate de catre Autoritatea Contractanta pot fi prezentate in oricare din formele: original / copie legalizata / copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
6. Toate documentele vor indeplini cerintele solicitate si vor fi in termen de valabilitate la data depunerii ofertei. Documentele pentru care nu este prevazuta o perioada de valabilitate stabilita de lege, nu vor fi emise cu mai mult de 60 de zile inainte de data depunerii ofertei. Pentru documente ce se elibereaza o data pe an, in tara de origine si depasesc cele 60 de zile, Autoritatea Contractanta va accepta declaratii pe proprie raspundere din partea ofertantului care sa insoteasca aceste documente si care sa confirme ca datele continute in aceste documente nu s-au modificat de la data emiterii lor. Documentele solicitate se vor depune in forma solicitata la o data ulterioara.
7. In situatia in care valorile prezentate in documentele ofertantului sunt exprimate in euro, pentru conversia in lei se va utiliza in mod obligatoriu cursul leu/euro mediu comunicat de Banca Centrala Europeana pentru anul respectiv, conform tabelului urmator: 2009 ? 4, 2399; 2010 ? 4, 2122; 2011 ? 4, 2391. Pentru documentele exprimate in alte monede decat euro, pentru conversie se va folosi rata medie anuala comunicata de catre Banca Centrala Europeana (www.ecb.int) pentru anul in care documentul respectiv a fost emis / semnat.8. Nu se vor folosi prescurtari in cadrul ofertei.
9. Documentele din aceasta sectiune vor fi emise integral pentru fiecare dintre operatorii economici, in cazul unei asocieri.- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 7;
- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 7a;
- Declaratie privind neincadrarea in situatiile prev. de art. 691 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 8;Nota: - Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: TAMAS Sandor ? Presedinte al Consiliului Judetean CovasnaKLARIK Laszlo; Attila ? Administrator PublicFERENCZ Ludovic ? Director ExecutivBAKI Janos ? Sef UIPDEMETER Paul ? ConsilierMOCSARIGondos Zoltan - ConsilierSzabo; Agoston ? Consilieri Birou Achizitii publice
Consilierii locali responsabil cu aprobarea bugetului aferent finantarii contractului: Henning Laszlo; Janos, Demeter Janos, Baka Matyas, Ambrus Jo;zsef, Demeter Laszlo, Tatar Marta-Éva, Kiss Tiberiu, Kovacs Odon, Bagoly Miklo;s Levente, Toth-Birtan Csaba, Dimeny Gyorgy, Farkas Gyorgy, Bodo; Lajos, Molnar Endre, Nagy Zoltan, Fazakas Tibor, Fekete Carol, Csog Ignac, Fülop Csaba, Bandi Imre, Tulit Attila, Kulcsar-Terza, Jo;zsef-Gyorgy, Benedek Barna Jo;zsef, Bartha Sandor, Calinic Sabin, Solomon Ioan, Bote Aurel, Agrigoroei Gica, Joo;s Stefan Leontin, Zarnescu Gheorghe;
- Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta ? Formular nr. 9;
- Declaratie privind calitatea de participant la procedura ? Formular nr. 23;
- Informatii generale despre Ofertant? Formular nr. 13
- Informatii privind asociatii (daca este cazul) ? Formular nr. 18Urmatoarele documente se vor prezenta ca formulare specifice autoritatilor emitente din tara de origine:
- Certificat de atestare fiscala (datorii la bugetul general consolidat de stat);
- Certificat pentru plata CAS (dupa caz, pentru statele in care autoritatile fiscale nu colecteaza si CAS);
- Certificat pentru plata taxelor si impozitelor locale.Aceste documente vor trebui sa certifice indeplinirea obligatiilor scadente la plata in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Cerintele sunt considerate indeplinite in masura in care operatorii economici prezinta inlesniri la plata de genul esalonarilor sau compensarilor, aprobate de catre organele competente in domeniu. Persoanele juridice straine vor prezenta certificatele mai sus mentionate (sau documente echivalente) in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tara in care este stabilit ofertantul. In cazul in carein tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic, nu se emit astfel de documente sau acestea nu vizeaza toate situatiile, atunci va fi acceptata o declaratie pe propria raspundere sub semnatura privata, data de ofertant sau liderul asocierii. Daca exista incertitudini referitoare la situatia personala a unui operator economic, Autoritatea Contractanta poate solicita informatii direct de la autoritatile locale.
In conformitate cu art.11 alin. (4) si (5) din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, pentru demonstrarea criteriilor de calificare prevazute la art. 176 din OUG 34/2006, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe proprie raspundere, conform Formularului nr. 24, semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare asa cum au fost solicitate in documentatia de atribuire. Declaratia va fi insotita de Anexa Formularului 24, in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint dar precis modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte, inclusiv valori, cantitati si altele asemenea. In cazul in care uzeaza de acest drept, ofertantul are obligatia de a prezenta / completa certificatele / documentele edificatoare care probeaza / confirma indeplinirea cerintelor de calificare, atunci cand primeste din partea Autoritatii Contractante o solicitare in acest sens. Autoritatea Contractanta va lua in considerare, la verificarea indeplinirii cerintei de calificare privind plata de catre ofertant a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale si acele documente prezentate de ofertant care sunt emise de autoritatile competente ulterior datei de deschidere a ofertelor si eventual atesta lipsa datoriilor ulterior respectivei date.
In situatia sustinerii economico-financiare sau tehnic si/sau profesionale din partea unui tert, acesta va completa:
- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 7;
- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 7a (numai pentru lit. a, c1 si d);
- Declaratie privind neincadrarea in situatiile prev. de art. 691 din OUG 34/2006 ? Formular nr. 8. Operatorul economic ofertant (participantul in nume propriu, liderul asocierii si asociatii) trebuie sa prezinte:
In cazul persoanelor juridice romane : - Certificat constatator eliberat de catre Ministerul Justitiei ? Oficiul Registrului Comertului, din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constator. Certificatul constatator trebuie sa fie emis cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertei. Se permita prezentarea documentelor in copie lizibila cu mentiunea , ,conform cu originalul? De la ofertantul clasat pe primul loc, Autoritatea Contractanta va solicita pentru conformitate, inaintea comunicarii rezultatului final, certificatul constator in original sau in copie legalizata.In cazul persoanelor juridice straine: - Documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident.
Daca exista incertitudini referitoare la capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (inregistrare) a unui operator, Autoritatea Contractanta poate solicita informatii direct de la autoritatile competente.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Rezultatele exercitiilor financiare.Daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii.In situatia in care valorile prezentate in documentele ofertantului sunt exprimate in euro, pentru conversia in lei se va utiliza in mod obligatoriu cursul leu/euro mediu comunicat de Banca Centrala Europeana pentru anul respectiv, dupa cum urmeaza: 2009 - 4, 2399; 2010 ? 4, 2122; 2011 ? 4, 2391. Pentru documentele exprimate in alte monede decat euro, pentru conversie se va folosi rata medie anuala de schimb comunicata de catre Banca Centrala Europeana. (www.ecb.int) pentru anul in care documentul respectiv a fost emis/semnat.
Cifra de afaceri globala medie pe ultimii 3 ani in valoare de minim: 4.000.000 lei.In cazul ofertantilor din categoria Intreprinderilor Mici si Mijlocii (facanddovada in acest sens prin prezentarea documentelor prevazute in Legea nr. 346/2004) valoarea pentru cifra de afacerise constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documentatia de atribuire. In cazul in care la o procedura de achizitie publica participa un grup de operatori economici care depun oferta comunacerinta privind cifra medie de afaceri pe ultimi 3 ani va fi indeplinita prin cumul (de catre membrii asociatiei).
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor servicii prestate in ultimii 3 ani.Ofertantul a prestat in ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertei, concretizat in finalizarea a min 1 contract privind servicii de publicitate de concepere, organizare si derulare a unei campanii de constientizare publica de nivel local sau regional. Prin contract finalizat se intelege: contract finalizat prin semnarea unui PV de receptie finala a serviciilor prestate; servicii finalizate prin semnarea unui PV de receptie partiala, in cadrul unui contract nefinalizat.Pentru contractul/contractele mentionat/e in lista Formularului 11 se vor atasa documente suport (copii dupa contract/e, documente care sa ateste finalizare contractului, recomandarea beneficiarului) care vor contine obligatoriu date referitoare la: - beneficiarul contractului;
- tipul serviciilor/activitatilor prestate;
- perioada in care s-a realizat contractul;
- valoarea contractului.- prezentarea a cel putin o recomandare.
Informatii privind capacitatea profesionala.
Expertii cheie sunt aceia a caror implicare (activitate) este esentiala in atingerea obiectivelor contractului. Pozitiile si responsabilitatile acestora sunt definite in caietul de sarcini. Un expert poate fi nominalizat pentru o singura pozitie din cele identificate in caietul de sarcini (daca nu se prevede altfel).
Avand in vedere ca o firma este selectata, si pe baza evaluarii expertilor cheie propusi in oferta, executia contractului trebuie realizata cu expertii respectivi.
Operatorul economic va putea inlocui oricare dintre expertii cheie prezentati in oferta numai in caz de deces, motive de boala care pun expertul in imposibilitatea indeplinirii sarcinilor din contract sau de demisie a acestuia. In acest caz, prestatorul are obligatia inlocuirii expertului in cauza cu un alt expert cu experienta si calificare cel putin egale cu cele ale expertului inlocuit, dupa ce in prealabil a anuntat Autoritatea contractanta despre acest aspect
Experti-cheie (cerinta 1): 2 Experti cheie in publicitate si comunicare ? Studii superioare de lunga durata; experienta pe aceeasi pozitie in minim 1 proiect prestat, de complexitate similara din punct de vedere al aspectelor de publicitate si comunicare, incluzand desfasurarea de campanii de constientizare publica;Avand in vedere cerintele caietului de sarcini, Beneficiarul solicita ca unul dintre expertii de publicitate/comunicare sa cunoasca silimba maghiara.
Experti-cheie (cerinta 2): 1 Expert de mediu- studii superioare de lunga durata in unul din domeniile: ingineria mediului, inginerie chimica, sau alta calificare tehnica(ingineria) care ii permit exercitarea acestei pozitii; Experienta profesionala de minim 5 ani, participare ca expert la campanii de constientizare publica, privind probleme de mediu.
Informatii privind subcontractantii
(daca este cazul)La evaluarea capacitatii economico financiare nu se iau in considerare datele subcontractantilor.
Informatii privind asociatii (daca este cazul)
Nota: se va preciza cine este leader al asocierii cu identificarea din punct de vedere fizic si valoric a lucrarilor/serviciilor executate de fiecare asociat. In cazul asocierii mai multor operatori economici cerintele privind eligibilitatea si inregistrarea, trebuie sa fie indeplinite de fiecare asociat, iar celelalte cerinte privind capacitatea profesionala si capacitatea economico financiara pot fi indeplinite prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. Documentele vor fi emise pt fiecare dintre op. ec., in cazul unei asocieri
In cazul in care ofertantul este o asociere de mai multi operatori economici, asocierea in ansamblu va beneficia de reducerea cu 50% a cerintei privind cuantumul garantiei de participare si respectiv a cifrei de afaceri in masura in care fiecare asociat se incadreaza, in mod individual, in categoria IMM. In acest sens fiecare asociat va prezenta documentele prevazute de Legea 346/2004.
Sustinerea din partea unui tert (daca este cazul).In cazul in care ofertantul isi demonstreaza capacitatea tehnica si profesionala invocand si sustinerea acordata, in conformitate cu prevederile alin. (1) al art. 190 / OUG 34, de catre o alta persoana, atunci aceasta are obligatia de a dovedi sustinerea de care beneficiaza.Persoana care asigura sustinerea tehnica si profesionala nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art. 180 si ale art. 181 lit. a), c1) si d) din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Informatii privind dotarile tehnice
Standarde de asigurarea calitatiiNota: Nu se admit operatori economici in curs de certificare
Informatii privind Protectia mediului.Se vor respecta masurile de protectie a mediului pe toata durata de indeplinire a contractului
Institutia competenta de la care ofertantii pot obtine informatii privind reglementarile in vigoare, la nivel national, privind protectia mediului: Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Adresa: Lacul Morii 151, sector 6, Bucuresti, RmaniaTelefon: +4021/493.4239 Fax: +4021/493.4237E-mail: [email protected].
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
3072 din 20.04.2012
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.08.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
10.08.2012 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 10.08.2012 10:00
Locul: 520008, P-ta Libertatii nr. 4, Mun. Sf. Gheorghe, Jud. Covasna, Romania
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor ce depun oferta la procedura de achizitie publica.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiectul ?Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Covasna? ? CCI: 2007 RO161 PR015 ? SMIS CSNR: 20483, in cadrul POS Mediu 2007-2013
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
[1] Prin depunerea unei oferte, ofertantul accepta in prealabil conditiile care guverneaza acest contract ca singura baza a acestei proceduri de atribuire, indiferent care sunt conditiile proprii ofertantului.[2] Ofertantii au obligatia de a analiza cu atentie documentatia de atribuire ai de a pregati oferta conform tuturor instructiunilor, formularelor, prevederilor contractuale si cerintelor caietului de sarcini continute in aceasta documentatie, inclusiv clarificarile si alte documente emise de Autoritatea Contractanta pe parcursul procedurii.[3] Nu se va tine cont de nicio exprimare a unei rezerve in oferta sau presupunere cu privire la cerintele din documentatia de atribuire.[4] Modul de departajareva ofertelor cu preturi egale clasate pe primul: Se va solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic preti si egale o noua propunere financiara in plic inchis.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform prevederilor art. 256^2 din OUG 34/2006. In cazul in care cererea priveste continutul documentatiei de atribuire, data luarii la cunostinta este data publicarii documentatiei de atribuire in S.E.A.P.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Covasna ? Compartiment juridic-contencios si control acte administrative
Adresa postala: Piata Libertatii nr. 4, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, Localitatea: Sfantu Gheorghe, Cod postal: 520008, Romania, Tel. +40 267311190, Email: [email protected], Fax: +40 26735128, Adresa internet (URL): http: //www.kvmt.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
15.06.2012 07:55
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer