Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - SERVICII DE REPARARE SI INTRETINERE SISTEME DIN IMOBILE


Anunt de participare numarul 147473/25.10.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
TRIBUNALUL BUCURESTI
Adresa postala: BULEVARDUL UNIRII NR. 37, BUCURESTI, SECTOR 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030823, Romania, Punct(e) de contact: DUB GHEORGHITA DUMA ALINA NICOLETA/, Tel. +40 213187726, Email: [email protected], Fax: +40 213187719, Adresa internet (URL): www.tmb.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organism de drept public
Activitate (activitati)
Altele: activitati de justitie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
SERVICII DE REPARARE SI INTRETINERE SISTEME DIN IMOBILE
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
1 - Servicii de intretinere si reparare
Locul principal de prestare: Serviciile de reparare si intretinere sisteme din imobile se vor presta la adresele : Bd. Unirii 37 sector3, Gheorghe Danielopol 2-4 sector 4, Stirbei Voda 115 sector 1, str.Ilfov 6 sector 5
Codul NUTS: RO32 - Bucuresti - Ilfov
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 24 luni
Valoarea estimata fara TVA: 1, 300, 000EUR
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Cantitatea serviciilor se presteaza lunar, minim pentru o luna si maxim pentru 24 de luni.Se vor incheiamaxim cinci contracte subsecvente pe an, functie de finantare si necesitati . Contractele subsecvente se vor incheia minim pe o luna si maxim pe 12 luni.Valoarea estimataa celui mai mic contract subsecvent este de 35 000 euro iar a celui mai marecontract subsecvent este de 420 000 euro.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Serviciile de reparare si intretinere sisteme se vor presta la adresele : Bd. Unirii 37 sector 3, Gheorghe Danielopol 2-4 sector 4, Stirbei Voda 115 sector 1, str.Ilfov 6 sector 5.Acordul cadru se incheie cu un singur operator economic pe o durata de 24 luni.Valoarea estimata a acordului-cadru cuprinde valoarea tuturor contractelor subsecvente de servicii similare ce se vor atribui in cele 24 de luni, pe durata acordului-cadru, valoarea pieselor si componentele ce trebuie inlocuite in conformitate cu caietul de sarcini precum si valoarea altor servicii similare neprevazute.
Contractele subsecvente se vor atribui dupa consultarea in scris a operatorului economic, solicitandu.i acestuia in functie de necesitati completarea ofertei.Autoritatea contractanta are obligatia de a atribui contractele de achizitie publica subsecvente acordului-cadru numai cu respectarea conditiilor tehnice si financiare stabilite in acordul-cadru respectiv.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
50700000-2 - Servicii de reparare si de intretinere a instalatiilor de constructii (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Valoarea minima a unui contract subsevent este pana la 35000 euro iar valoarea maxima a unui contract subsecvent este pana la 420000 euro.Autoritatea contractanta isi propune sa incheie un acord-cadru a carui valoare estimata se considera a fi valoarea maxima estimata, fara TVA, a tuturor contractelor de achizitie publica ce se anticipeaza ca vor fi atribuite in baza acordului cadru respectiv, pe intreaga sa durata.Acordul cadru va cuprinde si valoarea pieselor si componentelor ce trebuie inlocuite la toate Sistemele, in conformitate cu Caietul de sarcini.
Orice piesa de schimb si orice componenta a sistemelor, va fi achizitionata in timpul cel mai scurt, astfel incat sa asigure continuitatea functionarii Sistemelor, descrise in Caietul de sarcini.
Toate componentele si echipamentele, piesele de schimb si consumabilele, ce se vor inlocui la sistemele din imobile, asa cum sunt descrise in Caietul de sarcini, vor avea caracteristicile corespunzatoare standardelor si normelor in vigoare si vor fi insotite (dupa caz) de urmatoarele documente:
- certificat de calitate al furnizorului care sa confirme caracteristicile tehnice;
- fisa tehnica continand caracteristicile produsului;
- instructiuni de montare, probare, intretinere si exploatare;
- certificat de garantie;
- agrementul tehnic.
Valoarea tuturor echipamentelor inlocuite, a consumabilelor si a pieselor de schimb necesare functionariisistemelor din imobile, descrise in Caietul de sarcini, se va factura separat de servicii lunare efectute, in baza unui referat aprobat de beneficiar, operatorul economic facand dovada testarii pietei, in vederea procurarii respectivelor echipamente, consumabile si piese de schimb, la pretul cel mai scazut. Transportulechipamentelor, a componentelor si a pieselor de schimb necesare functionarii sistemelor din imobile, se va asigura de catre operatorul economic pe cheltuiala sa, cu mijloace proprii pana la locul de montare. Daca se constata ca echipamentele, componentele sau piesele inlocuite sunt necorespunzatoare calitativ, sunt defecte sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite in termen de 48 de ore, pe cheltuiala operatorului economic.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 300, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul in lei a garantiei de participare este de 1% din valoarea Acordului cadru, respectiv de 57799lei, functie de evolutia euro/lei, la data de 04.09.2013, 1 euro= 4, 4461 lei, comunicat de BNR.Cuantumul garantiei de participare in euro este de 13000 euro. Perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa depaseasca cu 10 zile perioada devalabilitate a ofertei; I.M.M.beneficiaza de reduceri 50% a garantiei de participare, conform Legii nr.346/2004-Formular 1;Garantia de participare se poate constitui prin scrisoare de garantie bancara, virament bancar(beneficiar Tribunalul Bucuresti, cod fiscal 4340633, cod IBAN: RO52TREZ7045005XXX000144, deschis la Trezoreria sector 4 Bucuresti)sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari si prin depunere la casieria Autoritatii; Garantia de participare se constituie conform prevederilor art.85 lit(a) din H.G.925/2006 cu modificarile si compleatrile ulterioare.Retinerea garantiei de participare se va face in conformitate cu prevederile art.87 din H.G. nr.925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborat cu art.278 cu 1 alin.(1) lit.c) din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterloare-conform caruia se va retine suma de 8140 lei-ln cazul in care C.N.S.C. respinge pe fond o contestatie. Lipsa documentelor asa cum s-a solicitat va conduce la descalificarea ofertantului.Echivalenta leu/valuta se face tinand cont de cursul BNR din data de 04.09.2013, 1 euro = 4.4461 lei Garantia de buna executie se va constitui de catre ofertantul declarat castigator inaintea incheierii contractului subsecvent in cuantum de 5% din valoarea acestuia conform prevederilor art. 90 alln.(1) si (2) din H.G. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. I.M.M.beneficiaza de reduceri 50% a garantiei de buna executie, conform Legii nr.346/2004-Formular 1
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
bugetul de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG 34/2006, (inclusiv tertul sustinator) , insotita de documente edificatoare in acest sens. Documentele considerate edificatoare prin care demonstreaza ca nu se incadreaza in niciuna din situatiile prevazute la art.180 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, sunt lasate la latitudinea ofertantilor.
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art 181 din O.G.34/2006 (inclusiv si de tertul sustinator conform prevederilor art. 181 lit a), lit. c), lit c1) si lit.d) din O.G.34/2006 daca este cazul), 3.Certificat de participare cu oferta independenta conform Ordinului 314/2010-A.N.R.M.A.P.- Formular nr.4; Nota: in cazul in care ofertantul este o asociere se va completa un singur formular pe asociere;
4.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69 cu 1 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioaret se va prezenta inclusiv de catre subcontractant, cat si de tertul sustinator, daca este cazul;Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt:
-Judecator LAURA MARINA ANDREI-Presedintele Tribunalului Bucuresti;
-Judecator MIHAELA LAURA RADU-Vicepresedinte la Tribunalul Bucuresti;
-Judecator ADINA COSMA-Vicepresedinte la Tribunalul Bucuresti;
-Judecator EDUARD CRISTIAN CIOBOTARU-Vicepresedinte la Tribunalul Bucuresti;
-GHEORGHITA DUB- manager economic al Tribunalului Bucuresti;
-EMANUELA GEORGETA MATEI;
-ADRIANA CARAULA;
-CONSTANTA CIOAREC;
-NICOLETA ALINA DUMA;
-DANIELA APOSTOLESCU;
-EMILIA GINA CERNAT;
-PETRUTA LAURA STOICULESCU;
-GEORGE TEODORESCU;
-VICTOR JALBA;
-PETRE-DANUT ALECU;
-MIHAI OLTEANU.
5.Certificatul de atestare fiscala(obligatii la bugetul consolidat general, in original sau copie lizibila, stampilata pentru "conformitate cu originalul" de catre reprezentantul legal al firmei ofertante din care sa reiasa lipsa obligatiilor exigibile la plata in luna anterioara depunerii
ofertelor;
6.Certificat de taxe si impozite locale obligatii la bugetele locale in original sau copie lizibila, stampilata pentru"conformitate cu originalul" de catre reprezentantul legal al firmei ofertante din care sa reiasa lipsa obligatiilor exigibile la plata in luna anterioara depunerii ofertelor; 1.Certificatul constatator eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului - din care sa rezulte ca obiectul de activitate al ofertantului(codurile CAEN) includ activitatile ce constituie obiectul procedurii de achizitie. Cerificatul constatator va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie conform cu originalul;
2.Autorizatie de functionare(pentru persoane fizice) precum si orice alt document edificator considerat necesar pentru dovedirea apartenentei la categoria profesionala impusa pentru indeplinirea contractuluitdaca este cazul);
3. Pentru persoanele juridice straine - autoritatea stabileste ca cerinta minima obligativitatea prezentarii oricaror documente care sa dovedeasca o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesionai in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezldent(trebuie sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana fizica sau juridica). Documentele prezentate vor fi obligatoriu legalizate si traduse in limba romana de un traducator autorizat la data depunerii ofertei;
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Operatorii economici vor prezenta cifra medie de afaceri globala Formularul nr.6, pentruultimii trei ani(2010, 2011, 2012)calculata in lei si euro la cursul mediu comunicat de B.N.R. pentru anul respectiv (2010:1 euro = 4.2099 lei, 2011:1 euro = 4.2379 lei, 2012:1 euro = 4.4560 lei).Pentru operatorii economici care nu incheie situatiile financiare in lei sau euro, pentru calculul echivalentei se va aplica cursul mediu anual lei/alta valuta comunicat de BNR.
Media cifrei de afaceri globala trebuie sa fie cel putin egala sau mai mare decat valoarea estimata a celui mai mare contract
subsecvent, respectiv 420000 euro.
In cazul unei asocieri situatia economico financiara trebuie sa fie indeplinita
prin cumul de grupul de asociati in baza documentelor prezentate de fiecare
asociat.
Documentele de sustinere a cifrei de afaceri globale sunt obligatorii. Documentele emise in alte limbi se vor prezenta insotite de traducerea in limba romana
autorizata/legalizata. Documentele doveditoare pentru sustinerea cifrei de afaceri globale sunt lasate la latitudinea ofertantilor.Lipsa documentelor de sustinere a cifrei de afaceri globale duce la descalicarea ofertantului.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Operatorii economici vor completa Formularul nr 6 si vor atasa documentele doveditoare.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Operatorii economici trebuie sa prezinte lista principalelor servicii similare efectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de prestare, beneficiari-Formularul 7.1 si Formularul 7.2; Pentru demonstrarea experientei similare se vor prezenta servicii similare cu cele care constituie obiectul prezentei achizitii, prestate in ultimii 3 ani, asa cum sunt descrise in Caietul de sarcini. Se vor cumula valorile pentru maxim 3 contracte a caror suma nu trebuie sa fie mal mica de 420000 euro(fara TVA).Pentru demonstrarea
experientei similare se vor prezenta certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate sau de catre clientul beneficiar, documente din care sa rezulte informatii relevante, avand ca obiect servicii similare.
Lipsa documentelor de sustinere a experientei similare duce la descalificarea ofertantului. Operatorii economici nerezidenti vor prezenta documentele insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana. Documentele mentionate sunt obligatorii, lipsa acestor documente duce la descalicarea ofertantului.2.Declaratie privind utilajele si echipamentele pe care le detine operatorul economic-Formularul 83.Declaratie privind efectivele medii anuale ale personalului angajat in ultimii 3 ani si informatii privind asigurarea cu personal de specialitate pentru indeplinirea
contractului in bune conditii-Formularul 9.1;4.Lista cuprinzand subcontractantii si specializarea acestora precum si partea din contract ce urmeaza sa fie indeplinita de catre acestia, insotita si de acordurile de subcontractare.
5.Lista asociatilor;
Operatorii economici vor prezenta documente emise de organisme nationale sau internationale acreditate care sa confirme certificarea:
-sistemului de management al
calitatii.respectiv ISO 9001 sau echivalent;
-sistemului de management de mediu, respectiv ISO 14001 sau echivalent;
Toate certificatele/documentele echivalente enumerate trebuie sa fie valabile la data limita de depunere a ofertelor.Lipsa acestor documente duce la descalificarea ofertantului.Documentele vor fi depuse in original sau copie lizibila, stampilata pentru''conformitate cu originalul'' de reprezentantul legal.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
1.Operatorii economici vor completa- Formular 7.1, Formular 7.2, Formular nr 8, Formular9.1, asa cum se solicita la Sectiunea Formulare si vor atasa documente de sustinere.2.Operatorii economici vor completale Lista cuprinzand subcontractantii si specializarea acestora.3.Ofertantul va prezenta -Lista asociatilor;Operatorul economic va prezenta-Certificat ISO 9001 sau echivalent sistemului de management al calitatii;Operatorul economic va prezenta-CertificatISO 14001 sau echivalent sistemului de mediu;
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Lansarea licitatiei electronice cu o rundaA.In urma evaluarii ofertelor depuse in termenul stabilit si a stabilirii ofertelor admisibile, comisia de evaluare va lansa licitatia electronica. Autoritatea contractanta va transmite Invitatia de Participare, pe cale electronica (prin intermediul SEAP), simultan, tuturor ofertantilor care au depus oferte admisibile. Invitatia de participare va contine data si momentul de start al licitatiei electronice, precum si orice informatie necesara pentru realizarea conectarii individuale la echipamentul electronic utilizat.B.Inceperea licitatiei electronice 1.Autoritatea contractanta nu are dreptul de a incepe licitaia electronica mai devreme de 2 zile lucratoare dupa data la care au fost trimise invitatiile de participare.Elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretul (fara TVA). Ofertele depuse in cadrul licitatiei electronice de catre ofertantii participanti nu pot decat sa mentina sau sa imbunatateasca ofertele depuse anterior organizarii etapei electronice., ,In etapa de reofertare, ofertantul trebuie sa tina cont de prevederile art. 36 si art. 36^1 din HGR 925/2006, pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.?Nu se vor comunica informatii privind numarul si identitatea participantilor la runda respectiva cat si preturile noi prezentate in cadrul rundei de licitare de catre alti ofertanti.C.Calendarul de desfasurare al rundelor de ofertare privind pretul ofertat: Licitatia electronica va incepe la 2 (doua) zile lucratoare de la transmiterea invitatiei de participare. Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1 (una).La momentul finalizarii licitatiei electronice, dupa terminarea rundei de licitatie electronica (1 zi), SEAP va pune la dispozitia autoritatii contractante clasamentul rezultat ca urmare a derularii acestei faze, determinat prin luarea in considerare a ofertelor finale introduse de ofertantii participanti. In cazul organizarii etapei finale de licitatie electronica, clasamentul final se stabileste luand in considerare rezultatul obtinut in procesul repetitiv de ofertare derulat in cadrul etapei respective. Refuzul unui operator economic de a se inregistra in SEAP in scopul participarii la etapa finala de licitatie electronica este asimilat cu retragerea ofertei, in acest caz fiind aplicabile prevederile art. 87 alin. (1) lit. a) din HGR 925/2006."Dupa incheierea rundei de ofertare, se solicita ofertantului aflat pe primul loc in clasamentul afisat de operatorul S.E.A.P. sa transmita autoritatii contractante Formularul 10.1 de oferta insotit de Formularul 10.2 centralizatorul de preturi, completat cu noua valoare rezultata in urma procesului de ofertare electronica, in cazul in care pretul ofertat de catre acesta se modifica in cadrul fazei de licitatie electronica.Pe baza informatiilor introduse in SEAP de catre autoritatea contractanta, sistemul informatic genereaza automat, catre toti ofertantii participanti la procedura prin mijloace electronice, instiintari cu privire la rezultatul procedurii.Atribuirea se va face pe baza rezultatului obtinut in urma finalizarii licitatiei electronice, asa cum prevede art. 169, alin. (2) din OUG 34/2006. Autoritatea contractanta va atribui contractul de achizitie publica cu respectarea prevederilor art. 200 din OUG 34/2006. Informatii disponibile pentru conectare si inregistrare la: http: //www.e-licitatie.ro.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 09.12.2013 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
09.12.2013 10:30
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 10.12.2013 12:00
Locul: TribunalulBucuresti, Bulevardul Unirii, nr.37, sector 3, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Pot participa imputerniciti din partea operatorilor economici si alte persoane invitate sa participe la deschidere, cu aprobarea Autoritatii Contractante si a Comisiei de Evaluare.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Acordul cadru se va incheia cu un singur operator economic. In cazul in care, dupa derularea etapei de licitatie electronica, 2 sau mai multe oferte sunt clasate pe acelasi loc, Autoritatea contractanta va solicita ofertantilor care au depus aceste oferte , reofertarea in plic inchis in vederea departajarii pana la stabilireacastigatorului.Ofertantii isi vor asuma prevederile contractuale prin semnarea acordului cadru si a contractului subsecvent de la sectiunea- Formulare.IMM beneficiaza de dreptul de reducere de 50% a valorilor pentru criteriile legate de garantia de participare, de cifra de afaceri si de garantia de buna executie, in conformitate cu prevederile art 16 din Legea 346/2004, numai daca fac dovada incadrarii societatii in categoria intreprinderilor mici si mijlocii(Formularul nr 1).Valoarea minima estimata pentru cel mai mic contract subsecvent este de 35000 euro iar valoarea maxima estimata pentru cel mai mare contract subsecvent este de 420000 euro.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostiinta in conditiile prevederilor art 256^2 OUG34/2006 de catre contestatar, despre un act al autoritatii contractante pe care acesta il considera nelegal
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Tribunalul Bucuresti-Autoritatea contractanta
Adresa postala: Bulevardul Unirii nr.37, sector 3, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030823, Romania, Tel. +40 23187700, Email: [email protected], Fax: +40 213187731
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
23.10.2013 12:34
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer