Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Servicii pentru elaborarea Planurilor de management aferente Proiectului ?Imbunatatirea starii de conservare a biodiversitatii in ariile naturale protejate aflate in custodia Directiei Silvice Constanta?


Anunt de participare numarul 136075/30.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Asociatia Romana pentru Dezvoltare Durabila-Constanta
Adresa postala: Bd. Mamaia nr. 28, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900670, Romania, Punct(e) de contact: Mihai-Gabriel NEACSU, Tel. +40 0726350600, Email: [email protected], Fax: +40 0372876134, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Organizatie nonguvernamentala
Activitate (activitati)
- Mediu
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?Servicii pentru elaborarea Planurilor de managementaferente Proiectului ?Imbunatatirea starii de conservare a biodiversitatii in ariile naturale protejate aflate in custodia Directiei Silvice Constanta?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
8 - Servicii de cercetare si de dezvoltare
Locul principal de prestare: judetul Constanta
Codul NUTS: RO223 - Constanta
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul presupune : Lot 1 - Inventarierea, evaluarea si cartarea habitatelor si speciilor de flora si fauna de importanta comunitara/nationala din cele 37 de arii naturale protejate; Elaborarea metodologiilor si a planurilor pentru monitorizareastarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala gazduite de cele 37 arii naturale protejate; Stabilirea masurilor pentru mentinerea/imbunatatirea starii de conservare favorabila a speciilor si habitatelor prezente in ariile naturale protejate vizate prin proiect;Lot 2 - Realizarea procedurii de Evaluare de Mediu (SEA)Lot 3 - Servicii de organizare dezbateri publice
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
73110000-6 - Servicii de cercetare (Rev.2)
79951000-5-Servicii de organizare de seminarii (Rev.2)
90713000-8-Servicii de consultanta in probleme de mediu (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Contract de servicii pentru elaborarea Planurilor de management integrat aferente ?Imbunatatirea starii de conservare a biodiversitatii in ariile naturale protejate aflate in custodia Directiei Silvice Constanta?, care vizeaza37 de arii naturale protejate aflate in custodia Directiei Silvice Constanta Conform Caietului de Sarcini.
Serviciile vor fi prestate in termenele precizate in Caietul de Sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 19, 154, 160RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este 383.083, 00 LEI.Lotul 1:372.272, 00 LEILotul 2:10.115, 00 LEILotul 3:696, 00 LEIGarantia de participare se poate constitui, conform prevederilor art. 86, alin. (1) din HG nr. 925/2006: a)prin virament bancar in contul: RO27 RNCB 0121 1175 3070 0001 deschis la BCR - Agentia Ovidiu, Constanta, judetul Constantain favoarea Autoritatii Contractante sau b) printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari si prezentat in original.In cazul in care garantia de participare se constituie prin Scrisoare de garantie bancara, se va utiliza Formularul 16 ? Scrisoare de garantie bancara.Termenul de valabilitate al garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egal cu termenul de valabilitate al ofertei (90 zile) de la data limita de depunere a ofertelor. Cuant. Gar. de buna executie a contr. este de 10% din valoarea contr. Gar. de buna executie se va constitui, fie printr-un instrument de garantare emis in conditile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari in conformitate cu prevederile Art. 90, alin.(1) din H.G. Nr. 925/2006, sau prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale. In acest ultim caz, suma initiala pe care o va depune contractantul in contul deschis la BCR , Cta., la dispozitia AC va fi de 0.5 % din pretul contractului. Ofertantul declarat castigator are obligatia de a constitui garantia de buna executie a contractului in termen de 7 zile lucratoare de la data semnarii contractului, sub sanctiunea rezilierii acestuia. AC va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art.91-92 din HG nr. 925/2006. Ofertantul poate constitui garantia de buna executie in cuantum de 50% din valoarea solicitata de catre AC in conf. cu prev. Legii nr. 346/2004.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul de stat si Fondul Europen de Dezvoltare Regionala (FEDR) prin proiect finantat dinProgramul OperationalSectorial de Mediu (POS Mediu), Axa Prioritara 4.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Formular 1 - Declaratie privind eligibilitatea privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare2. Formular 2 - Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare3. Certificat de atestare fiscala (bugetul consolidat general) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei la care se depun ofertele
4. Certificat de taxe si impozite locale (bugetele locale) din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioar celei la care se depun ofertele
5. Formular 3 - Declaratie privind calitatea de participant la procedura
Acest document se va prezenta inclusiv de eventualii subcontratanti.
6. Formular 4 - Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta7. Formular 5 - Declaratie privind conflictul de interese conform art. 691 din O.U.G. nr.34/2006l. Acest document se va prezenta inclusiv de eventualii subcontractanti sau terti sustinatori.
Persoanele cu functii de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt : Petrea Pienescu, reprezentatntul legal al ARDD Constanta
Membrii comisiei de evaluare, numiti prin decizie a Presedintelui asociatiei:
- Mihai Neacsu ? Presedinte
- Adrian Vintila - Membru
- Sergiu Grigore ? Membru
- Cornelia Bucur ? Membru
- Florin Stan- MembruNote:
(1) Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare pentru demonstrarea indeplinirii obligatiilor de plata catre bugetul de stat si cel local, eliberate de autoritatile competente ale tarii de origine.
(2) Formularele solicitate trebuie completate si prezentate, in original, in conformitate cu modelele din Sectiunea IV ? Formulare, semnate si stampilate de reprezentantul legal/imputernicit al operatorului economic.(3) In cazul unei asocieri de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele solicitate mai sus, cu exceptia Formularului 4 prezentat doar de lider.
(4) Certificatele se vor prezenta in original, copie legalizata sau copie cu mentiunea ?conform cu originalul?.
(5) Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate insotite de o traducere autorizata in limba romana. Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, anterior datei stabilite pentru depunerea ofertelor, din care sa rezulte: obiectul de activitate, faptul ca nu sunt incluse mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei si ca operatorul economic nu se afla in incapacitate de plata.
Documentul se va prezenta in original, copie legalizata sau in copie cu mentiunea ?conform cu originalul?.Ofertantul desemnat castigator va trebui sa prezinte in original/ copie legalizata Certificatul Constatator inainte de data semnarii contractului.
Persoanele fizice/juridice straine vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul/ candidatul este stabilit.
Nota:
(1) Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate insotite de o traducere autorizata in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani financiari incheiati trebuie sa fie de minim :
Pentru Lotul nr. 1 ? 18.000.000, 00 LEI
Pentru Lotul nr. 2 - 500.000, 00 LEI
Pentru Lotul nr. 3 ? 34.000, 00 LEI.
Prezentarea Bilantului contabil pentru ultimii trei ani financiari incheiati si/sau alte documente emise de catre autoritatile legale competente vizate si inregistrate la autoritatile competente, in copie cu mentiunea ?conform cu originalul?.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertant. (oper. econ. saumembr. Asoc. de oper. Econ. impreuna) tb. sa faca dov. desf. unuia sau maimulte ctr., in ultimii 3 ani calc. pana la data lim. dedepun. a ofert., in cadrul caruia/carora furnizat ser. similare (invent., eval., cartare si/saumonit. starii de conserv. a habitatelor si speciilor de imp. com./nat. /realiz. proced. de eval. de mediu (SEA)/ serv. de organiz. dezbateri publ.) celormentionate in CS in val.min. de: -ptr.lot1 ? 4.600.000, 00 LEI, fara TVA, -ptr. lot 2 ? 370.000, 00 LEI, fara TVA-ptr.lot3 ? 30.000, 00 LEI, fara TVA. Ofertantulva prezenta doc/ contr./rec. /PV de recep., contrasemnat de benef., care saconf. indeplinirea cerintelor solic. si care sa contina date ref. la: benef. contractului, tipul activ. prestate/bunurilor livrate, val. ctr., per.in care s-a realizat contractul.Doc. se vor prez. in copie?cf. cu orig.?.Doc. prez. in alta lb. decat lb.romvor fi prez. in copie "cf. cu orig." si vor fi, insot. de o trad. autoriz.in lb. rom.
Informatii privind personalul de specialitate
Experti cheie pentru lotul 1
Manager de proiect (lider de grup) - 1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii superioare de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent, in domeniul biologie, ecologie sau protectia mediuluib) Experienta profesionala generala:
? Minim 5 ani experienta profesionala generala in domeniul biologie, ecologie sau protectia mediuluic) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in calitatea de lider de grup (coordonator) in unul sau mai multe proiecte similare cuactivitatide inventariere, evaluare, cartare si/saumonitorizare astarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert evaluare impact antropic ? 1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii superioare de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent in specializarea ecologie sau protectia mediuluib) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta generala in ecologie sau protectia mediuluic) Experienta profesionala specifica
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in habitate ? 1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalentin specializarea biologie sau ecologieb) Eperienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in domeniul biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de flora -1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii de lunga duratafinalizate cu diploma de licenta sau echivalentin specializarea biologie sau ecologieb) Eperienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in domeniul biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de ornitofauna ? 1 persoana
a) Pregatire prof.: ? Studii de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent finalizate in specializarea biologie sau ecologie
b) Exp. prof. gen.: ? Minim 3 ani experienta prof. gen. in domeniul biologie sau ecologie
c) Exp. prof. spec.: Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de nevertebrate ? 1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent in specializarea biologie sau ecologieb) Eperienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in domeniul biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de ihtiofauna ? 1 persoanaa) Pregatirea profesionala:
?Studii superioare de lunga durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent in specializarea biologie sau ecologieb) Experienta profesionala generala:
?Minim 3 ani experienta profesionala generala in biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de herpetofauna ? 1 persoanaa) Pregatirea profesionala: ? Studii superioare de lungaduratafinalizate cu diploma de licenta sau echivalent finalizate in specializarea biologie sau ecologieb) Experienta profesionala generala:
Minim 3 ani experienta profesionala generala in biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
. Expert in specii de mamifere ? 1 persoanaa) Pregatirea profesionala:
? Studii superioare de lunga
durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalentin specializare biologie sau ecologieb) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in specii de chiroptere ? 1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii superioare de lungadurata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent in specializarea biologie sau ecologieb) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in biologie sau ecologiec) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cu activitati de inventariere, evaluare, cartare si/sau monitorizare a starii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert in GIS si baze de date pentru biodiversitate -1 persoanaa) Pregatire profesionala:
? Studii superioare de lunga
durata finalizate cu diploma de licenta sau echivalent in specializarea biologie, ecologie sau protectia mediuluib) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in biologie, ecologie sau protectia mediuluic) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei in proiectarea sistemelor GIS si a bazelor de date din domeniul biodiversitatii prin participarea in unul sau mai multe proiecte similare cuactivitatide inventariere, evaluare, cartare si/saumonitorizareastarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Experti cheie pentru lotul 2
Expert in evaluare strategica de mediua) Pregatire profesionala:
? Studii universitare adecvate finalizate cu diploma de licenta sau echivalent: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie sau protectia mediului;b) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in domeniu (biologie, ecologie sau protectia mediului)c) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experientei in realizarea procedurii de evaluare de mediu prin participarea in unul sau mai multe proiecte similarecuactivitatide inventariere, evaluare, cartare si/saumonitorizare astarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Expert evaluare adecvata cu includerea aspectelor de biodiversitate
a) Pregatire profesionala:
? Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie, protectia mediului;
? Certificat de atestare ca evaluator (evaluare adecvata)b) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala generala in domeniu (biologie, ecologie sau protectia mediului)c) Experienta profesionala specifica:
? Demonstrarea experienteiin realizarea procedurii de evaluare adecvata prin participarea in unul sau mai multe proiecte similarecuactivitatide inventariere, evaluare, cartare si/saumonitorizare astarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Experti cheie pentru lotul 3
Specialist facilitator dezbateri publice ? 1 persoana
a) Pregatire profesionala:
? Studii superioare de lunga durata in domeniulcomunicarii/relatiilor publice finalizate prin diploma de licenta sau echivalentb) Experienta profesionala generala:
? Minim 3 ani experienta profesionala in domeniulcomunicarii/relatiilor publicec) Experienta profesionala specifica:
?Demonstrarea experientei in organizarea de conferinte/seminarii/congrese/comitete, grupuri de lucru prin participarea in unul sau mai multe proiecte similarecuactivitatide inventariere, evaluare, cartare si/saumonitorizare astarii de conservare a habitatelor si speciilor de importanta comunitara/nationala
Experti non-cheie pentru lotul 1
Operatorul (operatorul economic sau grupul deoperatori) va trebui sa puna la dispozitie minim 60 experti non-cheie care sa aiba studii superioare in biologie/ecologie/protectia mediului.
Ofertantul (operatorul economic sau grupul de operatori) poate subcontracta parte/parti din contractul ce face obiectul achizitie, conform prevederilor legale in vigoare.
Operatorii economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna.
In cazul desemnarii ofertei comune castigatoare, Autoritatea Contractanta are dreptul de a solicita legalizarea asocierii.
ISO 9001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
60%
Descriere: Descriere criteriu: Punctajul (60 puncte) pentru factorul de evaluare ?Pretul total? se acorda astfel: Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv; Pentru celelalte preturi ofertate punctajul se acorda proportional, astfel: P(n)= Pret min/ Pret (n) X 60 unde, P (n) - Punctajul ofertei pentru factorul de evaluare ?Pretul total?; Pret min - Pretul cel mai mic ofertat in cadrul procedurii de atribuire, Pret (n)- Pretul ofertat de operatorul economic pentru care se calculeaza punctajul
2.
2. Riscurile identificate care pot afecta executia contractului
40%
Descriere: Se vor contabiliza toate riscurile generale si specifice identificate in oferte suplimentar fata de cele incluse in caietul de sarcini precum si planurile de contingenta a riscurilor generale si specifice propuse in oferte privind executia activitatilor si atingerea obiectivelor si rezultatelor proiectului.Descrierea modului de acordare a punctajului precum si subfactorii aferenti acestui criteriu sunt prezentate in anexa Metodologia de acordare a punctajului/algoritmului de calcul.
Punctaj maxim componenta tehnica: 40
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
61
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.07.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
23.07.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 23.07.2012 12:00
Locul: sediul Asociatiei Romane pentru Dezvoltare Durabila - Constanta, bvd. Mamaia, nr. 28, Constanta
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Persoanele autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor vor prezenta o imputernicire si o copie dupa cartea de identitate.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiectul ?Imbunatatirea starii de conservare a biodiversitatii in ariile naturale protejate aflate in custodia Directiei Silvice Constanta?, proiect finantat prin Programul Operational Sectorial ?Mediu? (POS Mediu), Axa prioritara 4, SMIS CSNR36053, contract de finantare nr. 135198/22.12.2011Tipul de finantare: fonduri europene
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
In situatia in care doua sau mai multe oferte vor fi clasate pe primul loc cupunctaje egale, se vor aplica urmatoarelemodalitati de departajare: - oferta castigatoare va fistabilita ca fiind cea care a prezentat cel mai mic pret;
- in situatiain care ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, comisia de evaluareva solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor;
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile calendaristice incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta a documentului atacat conform art. 2562 din OUG nr. 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Asociatia Romana pentru Dezvoltare Durabila - Constanta
Adresa postala: Constanta, Bvd. Mamaia, nr. 28, cod postal 900670, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900670, Romania, Tel. +40 736394460, Email: [email protected], Fax: +40 372876134, Adresa internet (URL): -
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
28.05.2012 15:04
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer