Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - SERVICII POSTALE SI DE CURIERAT RAPID INTERN SI INTERNATIONAL


Anunt de participare numarul 147804/08.11.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Autoritatea Rutiera Romana
Adresa postala: B-dul. Dinicu Golescu, nr. 38, Sector 1, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010873, Romania, Punct(e) de contact: COMPARTIMENTUL ACHIZITII PUBLICE, Tel. +40 213182100, In atentia: COMPARTIMENTUL ACHIZITII PUBLICE, Email: [email protected], Fax: +40 21312214, Adresa internet (URL): www.arr.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
SERVICII POSTALE SI DE CURIERAT RAPID INTERN SI INTERNATIONAL
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
2 - Servicii de transport terestru, inclusiv serviciile de transport cu vehicule blindate si servicii de curierat, cu exceptia transportului de corespondenta
Locul principal de prestare: La sediul central, sediile agentiilor teritoriale ARR si terti (persoane fizice sau juridice)
Codul NUTS: RO32 - Bucuresti - Ilfov
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 24 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 630, 000 si 675, 000RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Se vor incheia 2 contracte subsecvente cu perioade de valabilitate de maxim 1 an
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
SERVICII POSTALE SI DE CURIERAT RAPID INTERN SI INTERNATIONAL
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
64112000-4 - Servicii postale de distribuire a corespondentei (Rev.2)
64113000-1-Servicii postale de distribuire a coletelor (Rev.2)
64120000-3-Servicii de curierat (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Serviciile postale si de curierat rapid intern si international se vor presta in conformitate cu cerintele caietului de sarcini.Cantitatile minime estimate de trimiteri care se vor efectua pe parcursul derularii acordului-cadru sunt in numar de 98.930 din care: - 95.510 trimiteri interne pe segmentul de greutate 0-1 kg;
- 2900 trimiteri interne pe segmentul de greutate 1-15 kg;
- 500 trimiteri externe pe segmentul de greutate 0-1 kg;
- 20 trimiteri externe pe segmentul de greutate 1-15 kg;.Cantitatile maxime estimate de trimiteri care se vor efectua pe parcursul derularii acordului-cadru sunt in numar de 101.874 din care:
- 98.330 trimiteri interne pe segmentul de greutate 0-1 kg;
- 3000 trimiteri interne pe segmentul de greutate 1-15 kg;
- 520 trimiteri externe pe segmentul de greutate 0-1 kg;
- 24 trimiteri externe pe segmentul de greutate 1-15 kg;
Valoarea estimata fara TVA: intre 630, 000 si 675, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
24 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei: 11.475 leiPerioada de valabilitate a garantiei de participare nu trebuie sa fie mai mica decat perioada de valabilitate a ofertei (90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor).Forma de constituire a garantiei de participare: garantia de participare va fi constituita in conformitate cu prevederile art. 86 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006, prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari (Formularul 13), instrument care va fi depus la sediul autoritatii contractante in original, cel mai tarziu la data si ora stabilita penru deschiderea ofertelor. In cazul in care ofertantul opteaza pentru constituirea garantiei de participare prin virament bancar, acesta va vira contravaloarea garantiei in contul nr. RO72TREZ7015025XXX000328 Trezoreria sector 1, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca emitenta pana la data deschiderii ofertelor.In masura in care, Consiliul National de Solutionare a Constestatiilor respinge contestatia ca nefondata, autoritatea contractanta va respecta prevederile art. 278ยน din O.U.G. nr. 34/2006 si va retine contestatorului din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului suma de: 4455 lei.Ofertantul care solicita reducerea garantiei de participare la 50% va prezenta o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei nr. 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria I.M.M.- urilor. Pentru cazul in care GP se constituie in alta moneda, pt. o evaluare unitara echivalenta se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile; - 5% din valoarea, fara TVA aferenta contractului subsecvent, Garantia de buna executie va fi constituita in conformitate cu prevederile art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006, printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari in forma prezentata in Formularul nr. 14, in termen de maxim 5 (cinci) zile de la data semnarii contractului subsecvent.Autoritatea contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, oricand pe parcursul indeplinirii contractului, in limita prejudiciului creat, in cazul in care contractantul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract. Anterior emiterii unei pretentii asupra garantiei de buna executie autoritatea contractanta are obligatia de a notifica pretentia contractantului, precizand obligatiile care nu au fost respectate.-Oferatantul care solicita reducerea garantiei de buna executie la 50% va prezenta o declarative pe proprie raspundere, conform Anexei nr.1 din Lg. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria I.M.M-urilor.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Venituri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Declaratie privind eligibilitatea.Completarea Formularului 2 anexa la fisa de date a achizitiei in Sectiunea formulare, din care sa reiasa ca operatorii economici nu se afla in una din situatiile prevazute la art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 cu completarile si modificarilor ulterioare.Acest document va fi prezentat si de tertul sustinator, dupa caz. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta aceste documente.
Cerinta nr. 2
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006.Completarea Formularului 3 anexa la fisa de date a achizitiei in Sectiunea formulare, din care sa reiasa ca operatorii economici nu se afla in una din situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 cu completarile si modificarilor ulterioare;Acest document va fi prezentat si de tertul sustinator, dupa caz. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta aceste documente.
Cerinta nr. 3 - Se vor prezenta certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat (bugetul general consolidat), inclusiv cele locale - din care sa rezulte ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care este prevazut TERMENUL LIMITA de depunere a ofertelor.Cerinta nr. 4
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006.Completarea Formularului 4 anexa la fisa de date a achizitiei in Sectiunea formulare.
Operatorul economic (lider, asociat) trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundereprivind neincadrarea in prevederile art. 69^1 (evitarea conflictului de interese) din O.U.G. nr. 34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare.
Nota: Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire ( semneaza/aproba documente emise in legatura cu procedura) sunt:
1.SORIN SUPURAN - Director General;
2.AURELIA SURULESCU - Director General Adjunct 2;
3.SIMONA TEIGHIU JURJ -Director Economic4.CRISTIAN ANTON - Director Juridic;
5. NITU MIRELA - Sef Serviciu Administrativ6. TIGHINEANU ELVIRA ? Coordonator Compartiment Achizitii Publice;
7. CONSTANTINESCU GABRIEL ? Referent de specialitate Comp. Achizitii PubliceAcest document va fi prezentat si de tertul sustinator, dupa caz.
Cerinta nr. 5
Declaratii privind calitatea de participant la procedura Operatorul economic (lider, asociat) trebuie sa completeze: Formularul 5 ? Declaratie privind calitatea de participant la procedura
Formularul 6 ? Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta
NOTA: Documentele solicitate la cerintele nr. 1 - 4 se vor prezenta in original. Certificatul de atestare fiscala si Certificatul de taxe si impozite locale se pot prezenta in original, copie legalizata notarial sau copie lizibila semnata si stampilata pe fiecare pagina pentru ?conformitate cu originalul? de catre reprezentantul legal al ofertantului. Cerinta nr. 1
Persoane juridice/fizice romane.Certificatul constatator eliberat de Ministerul Justitiei - Oficiul Registrului Comertului(in original/copie legalizata/ copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? semnata si stampilata pe fiecare pagina), din care sa rezulte:
- adresa actuala si obiectul de activitate al operatorului economic, respectiv codurile CAEN corespunzatoare obiectului achizitiei publice, numele complet, sediul si persoanele autorizate/administratori.
Ofertantul clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, la solicitarea autoritatii contractante, va prezenta pentru conformitate certificatul constatator emis de ORC in original sau copie legalizata.
Cerinta nr. 2
Persoane juridice/fizice straine.Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenentadin punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul este rezident (traduse in limba romana si legalizate).
Persoana juridica straina beneficiaza in Romania de acelasi regim privind participarea de care beneficiaza si furnizorul roman in tara in care furnizorul strain este rezident.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1
Declaratie privind cifra de afaceri globala din care sa rezulte o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de cel putin: 675.000 lei
Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul lei/euro mediu comunicat de BNR pentru anul 2010, 2011 si 2012.Cantitatile maxime estimate de trimiteri care se vor efectua pe parcursul derularii unui contract subsecvent sunt: -49.165 trimiteri interne pe segmentul de greutate 0-1 kg;
-1.500 trimiteri interne pe segmentul de greutate 1-15 kg;
-260 trimiteri externe pe segmentul de greutate 0-1 kg;
-12 trimiteri externe pe segmentul de greutate 1-15 kg;Valoarea maxima a unui contract subsecvent este de 337.500, 00 lei fara TVA
Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat euro sau leu, vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre Banca Nationala a tarii in care sunt inregistrati, specificand ratele de schimb utilizate.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formularul 7
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Lista a principalelor prestari de servicii in domeniul achizitiei efectuate in ultimii 3 ani. Lista a principalelor prestari de servicii, in domeniul achizitiei efectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati). Prestarile de servicii, se confirma prin prezentarea de documente/certificate emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar din care sa reiasa prestarea de servicii.In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea prestarilor se realizeaza printr-o declaratie de conformitate a serviciilor prestate de operatorul economic.Ofertantul va prezenta ca dovada a experientei similare in ultimii 3 ani: - documente/certificate din care sa reiasa prestare de servicii in domeniul achizitiei, in care participarea ofertantului la aceasta sa fi fost in valoare cumulata de cel putin: 337.500 lei.
Valorile vor fi exprimate in lei, la cursul lei/euro mediu comunicat de BNR pentru anul 2010, 2011 si2012.Pentru echivalenta experientei similare, prin prezentarea de contracte incheiate in alta moneda decat lei sau euro, se va lua in calcul cursul BNR pentru aniiin cauza, respectiv 2010, 2011 si 2012..
Valoarea maxima a unui contract subsecvent este de 337.500, 00 lei fara TVA.
NOTA: Documentele/certificatele pot fi prezentate in oricare din urmatoarele forme: original, copie legalizata notarial sau copie lizibila semnata si stampilata pe fiecare pagina pentru ?conformitate cu originalul? de catre reprezentantul legal al ofertantului.
Cerinta nr. 2Informatii privind subcontractantii
Ofertantul are obligatia de a preciza, daca e cazul, partea/partile din contract pe care urmeaza sa le subcontracteze si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusiNOTA: Documentele solicitate se vor prezenta in original
Cerinta nr. 1
Se vor prezenta documente emise de organisme nationale sau internationale acreditate care confirma certificarea sistemului de management al calitatii pentru firmele ofertante, respectiv ISO 9001 sau echivalent.
Se vor accepta si ofertantul/ofertantii care dovedeste/dovedesc ca raportul de audit a fost finalizat si din el reiese ca ofertantul/ofertantii va/vor primi certificarea.NOTA: Documentul solicitat se poate prezenta in urmatoarele forme: copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? semnata si stampilata pe fiecare pagina.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formularul 8Formularul 9Formularul 7 - (rubricile 1-8)CertificatSR EN ISO 9001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
a) elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare: pretulb) eventuale limite ale valorilor pana la care elementele prevazute la lit.a) pot fi imbunatatite, astfel cum rezulta acestea din specificatiile care definesc ob contractului: NU exista limitec) informatiile care urmeaza a fi puse la dispozitie ofertantilor in cursul licitatiei electronice si momentul cand aceste informatii vor fi disponibile sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertare informatii referitoare la: - existenta de preturi sau valori noi prezentate in cadrul licitatiei electronice -numarul participantilor la licitatia electronica- clasamentd) informatiile relevante privind procesul licitatiei electronice: * Inainte de lansarea unei licitatii electronice, A.C. va realiza o evaluare initiala integrala a ofertelor, in conformitate cu criteriul de atribuire stabilit in documentatia de atribuire.* In vederea realizarii etapei electronice, A.C. va introduce in SEAP informatiile solicitate automat de sistemul informatic. A.C. va invita toti ofertantii care au depus oferte admisibile sa prezinte preturi noi. Invitatia se transmite simultan, tuturor ofertantilor respectivi.Invitatia de participare si notificarile de incepere a licitatiei electronice vor fi generate si transmise automat de catre sistem la adresa de e-mail inregistrata in sistem ca adresa de contact si vor fi disponibile in sectiunea?Notificari de sistem?.* Se va organiza procedura de licitatie electronica, ca etapa finala.e) conditiile in care ofertantii vor avea dreptul sa liciteze: -in cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca ofertele depuse anterior organizarii acestei faze. -licitatia electronica se va finaliza dupa desfasurarea rundei nr.1 a licitatiei electronice.-daca dupa incheierea rundei de reofertare, pe primul loc se regasesc oferte la egalitate de pret, A.C. va solicita o noua oferta de pret ce va fi prezentata in plic inchis la sediul acesteia. -daca si dupa aceasta etapa, ofertele in cauza se regasesc la egalitate de preturi, A.C. va solicita noi oferte de pret in plic inchis, in etape succesive, pana la ramanerea unui singur operator economic pe locul 1.** in cazul in care operatorul economic, declarat admis si inscris in SEAP, nu modifica in cadrul fazei de licitatie electronica elementele care fac ob procesului de reofertare, la stabilirea clasamentului final este luata in considerare oferta depusa de catre acesta anterior desfasurarii acestei faze si care a fost introdusa in SEAP de A.C.** Numarul de runde ale licitatiei electronice: 1** Licitatia electronica va incepe la doua zile lucratoare de la transmiterea invitatiei** Durata unei runde: 1(una) zi.f) informatiile relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, conditiile tehnice si modalitatile concrete de realizare a conectarii: in vederea participarii la licitatia electronica operatorii economici trebuie sa fie inregistrati online si sa detina certificat digital valid pentru acces in sistem.Informatii disponibile pentru conectare si inregistrare la: http: //www.e-licitatie.ro/.B. A.C. va atribui acordul-cadru de achizitie publica cu respectarea prev art.200 din OUG 34/2006.Atribuirea se va face pe baza rezultatului obtinut in urma finalizarii licitatiei electronice asa cum prev art.169 alin.(2) din OUG 34/2006.Dupa incheierea rundei de reofertare, se solicita operatorilor economici situati pe primul loc conform clasamentului afisat de operatorul SEAP sa transmita A.C. Formularul de oferta (F 10, F 10 bis), completat cu noile valori rezultate in urma procesului de reofertare electronica.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 19.12.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
23.12.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 23.12.2013 11:00
Locul: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Poarta G, etaj 8
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
persoanele imputernicite ale ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
1. In cazul in care exista oferte clasate pe primul loc cu acelasi pret, autoritatea contractanta va solicita operatorilor economici respectivi noi oferte financiare, in plic inchis, in vederea departajarii.2. Acordul ? Cadru se va semna respectand prevederile ar. 94 din H.G.R. nr. 925/2006.Informatii referitoare la respectarea obligatiilor privind conditiile de munca si protectia muncii.Declaratie prin care ofertantul sa dovedeasca faptul ca la elaborarea ofertei, a tinut cont de obligatiile referitoare la securitatea si sanatatea in munca, care sunt la nivel national, precum si ca le va respecta pe parcursul indeplinirii contractului. Informatii detaliate privind reglementarile care sunt in vigoare la nivel national si se refera la securitatea si sanatatea in munca, se pot obtine de la Inspectia Muncii sau de pe site-ul: http: //www.inspectmun.ro/Legislatie/legislatie.html.In cazul unei asocieri, aceasta declaratie va fi prezentata de catre liderul asocierii.Documentele vor fi introduce in plicul cu DOCUMENTE DE CALIFICARE.NOTA: Documentele solicitatese prezinta in original.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conf art. 2562 din O.U.G. nr. 34/2006, eventualele contestatii se pot depune la C.N.S.C.in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Directia Juridica
Adresa postala: B-dul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010873, Romania, Tel. +40 213121519, Email: [email protected], Fax: +40 213121081, Adresa internet (URL): www.arr.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
06.11.2013 16:22
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer