Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Sistem de eEducatie pentru evaluarea calitatii in invatamantul superior din Romania (SeECIS)


Anunt de participare numarul 133158/18.02.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior
Adresa postala: Bd. Schitu Magureanu nr. 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050025, Romania, Punct(e) de contact: Marinela Lolea, Tel. +40 0212067623, Email: [email protected], Fax: +40 0213127135, Adresa internet (URL): http: //www.aracis.ro/, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Institutie publica
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Sistem de eEducatie pentru evaluarea calitatii in invatamantul superior din Romania (SeECIS)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
7 - Servicii informatice si servicii conexe
Locul principal de prestare: Sediul ARACIS:
Bd. Schitu Magureanu, nr.1, et.1, sector 5 (sediu provizoriu), Bucuresti ROMANIA
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Sistem informatic integrat de eEducatie pentru evaluarea calitatii in invatamantul superior din Romania (SeECIS): platforma web pentru introducerea, prelucrarea centralizata si raportarea datelor universitare de interes pentru ARACIS, platforma online eLearning pentru instruirea utilizatorilor si infrastructura hardware si software.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
48000000-8 - Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
30211300-4-Platforme informatice (Rev.2)
30213000-5-Computere personale (Rev.2)
30213100-6-Computere portabile (Rev.2)
72212000-4-Servicii de programare de software de aplicatie (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Sistem informatic integrat de eEducatie pentru evaluarea calitatii in invatamantul superior din Romania (SeECIS) conform specificatiilor din Caietul de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 4, 134, 225RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
15 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 80.000 lei. Valabilitatea garantiei: 90 zile de la data limita de primire a ofertelor. Garantia se va constitui in conformitate cu prevederile art. 86 din HG 925/2006, prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau o societate de asigurari, care se prezinta in original, sau prin depunerea la caseria institutiei a unui ordin de plata sau a unei file cec, cu conditia confirmarii acestora de catre banca pana la deschiderea ofertelor ( Formular nr. 15). Garantia de participare constituita prin instrument de garantare emis in conditiile legii va prevede faptul ca la cererea scrisa a autoritatii contractante, institutia care a emis garantia va da curs cererii autoritatii contractante in cazul aplicarii dispozitiilor art. 278¹ alin (1) din OUG nr.34/2006. Dovada constituirii garantiei nu se va introduce in plicurile sigilate care contin oferta, ci se va prezenta separat de restul ofertei. 1. Garantia de buna executie se constituie in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data semnarii contractului de catre ambele parti (Formular nr. 16).2. Cuantumul garantiei de buna executie este de10% din pretul contractului, fara TVA.3. Forma de constituire a garantiei de buna executie: Conform prevederilor art. 90, alin. (1) din H.G. nr. 925/2006.4. Perioada de valabilitate a garantiei de buna executie este egala cu durata contractului.5. Garantia de buna executie constituita de contractantul incadrat conform legii in categoria I.M.M.-urilor va fi admisa in cuantum de 50% fata de suma fixa solicitata. Asocierea formata exclusiv din operatori economici incadrati in categoria I.M.M.-urilor, persoane fizice si/sau juridice romane ori straine, careia i s-a atribuit contractul, beneficiaza de aceeasi reducere a garantiei de buna executie.6. Garantia de buna executie va fi retinuta/restituita in conditiile prevazute la art. 91 si 92 din H.G. nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Axa Prioritara III, Domeniul Major de Interventie 2 ?Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice?, Operatiunea 3 ?Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Educatie?
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare;
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Declr privind neincadrarea in art180 din OUG nr 34/2006 - Formular 1 depus in original. Incadrarea la art.180 din OUG nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura. 2. Declr privind neincadrarea in prevederile art181 din OUG nr 34/2006. Formular 2 depus in original. Certif constatatoare privind indeplinirea obligatiilor exigibile deplata a impozitelor, taxelor catre stat, inclusiv cele locale; din certificatele prezentate va trebui sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.3.Declr privind neincadrarea in prevederile art. 69¹ din OUG nr 34/2006 (declaratia va fi depusa de catre Ofertant/Ofertant asociat/ Subcontractant/Tert sustinator). Formular 3 depus in original. Incadrarea la art. 69¹ din OUG nr 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura. Persoanele cu functie de decizie din cadrul AC in ceea ce priveste procedura: Pavel Nastase, Tanase Ioan, Popescu Decebal, Sarbu Oana, Lolea Marilena, Bajenaru Mihaela, Sova Robert, Dumitrascu Livia. 4. Declr privind calitatea de participant la procedura. Formular 4 depus in original. 5. Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta. Formular 5 depus in original. 1. Certif constatator emis de Oficiul Registrului Comertului. Pentru persoanele juridice romane se va prezenta Certif constatator emisde Oficiul Registrului Comertului; Pentru persoanele fizice romane se va prezenta Autorizatia de functionare; Persoanele juridice /fizice straine vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul este rezident (documentele vor fi prezentate in original sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si traducere autorizata si legalizata in limba romana sau copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? in limba romana). Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta, pentru conformitate documentul in original / copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privindcifra de afaceri
Media cifrei de afaceri globala - Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa demonstreze ca media cifrei de afaceri globalape ultimii trei ani (2008, 2009 si 2010) este de minim 8, 000, 000 lei.
In cazul in care operatorul economic si-a inregistrat bilantul contabil aferent anului 2011, acesta poate dovedi indeplinirea nivelului impus si prin raportare la ultimii 3 ani financiari incheiati, respectiv 2009, 2010, 2011.
Prezentare Bilanturi Contabile ferente exercitiilor financiare 2008, 2009 si 2010.
In cazul in care operatorul economic si-a inregistrat bilantul contabil aferent anului 2011, acesta poate dovedi indeplinirea nivelului impus si prin raportare la ultimii 3 ani financiari incheiati, respectiv 2009, 2010, 2011.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind lista principalelor prestari de servicii similare in ultimii 3 ani (se vor calcula ultimii 3 ani pana la data depunerii ofertelor)
Ofertantul va dovedi ca a prestat cel putin un contract in ultimii 3 ani (se vor calcula ultimii 3 ani pana la data depunerii ofertelor) in valoare de minimum 1.200.000 lei, in care sa fi prestat servicii de dezvoltare software a unui portal web de management al continutului pentru un beneficiar din domeniul educational.Documente suport (documente care sa ateste finalizarea activitatii specifice a contractului) care vor contine obligatoriu date referitoare la:
- Beneficiarul contractului
- Tipul bunurilor livrate / serviciilor prestate
- Perioada in care s-a realizat contractul
- Valoarea contractului
Ofertantul va dovedi ca a prestat cel putin un contract in ultimii 3 ani(se vor calcula ultimii 3 ani pana la data depunerii ofertelor) care a avut ca obiect prestarea de servicii de dezvoltare software a unor functionalitati ale unei platforme educationale si continut electronic destinat instruirii unui grup tinta de peste 2000 de adulti.Documente suport (documente care sa ateste finalizarea activitatii specifice a contractului) care vor contine obligatoriu date referitoare la:
- Beneficiarul contractului
- Tipul bunurilor livrate / serviciilor prestate
- Perioada in care s-a realizat contractul
- Valoarea contractului
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a prestat in ultimii 3 (se vor calcula ultimii 3 ani pana la data depunerii ofertelor), cel putin un contract (sau maxim trei contracte cumulate) care a/au avut ca obiect furnizarea de infrastructuri de stocare si procesare a datelor, iar suma valorii/valorilor contractului/ contractelor prezentate este mai mare sau egala decat 1.700.000 lei.Documente suport (documente care sa ateste finalizarea activitatii specifice a contractului) care vor contine obligatoriu date referitoare la:
- Beneficiarul contractului
- Tipul bunurilor livrate / serviciilor prestate
- Perioada in care s-a realizat contractul
- Valoarea contractului
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de personalul de specialitate: Manager de proiect (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Certificare profesionala in domeniul managementului de proiect cu vechime de minim 5 ani, eliberata de o institutie nationala sau internationala autorizata PMI, IPMA sau echivalent, master sau program de formare profesionala in managementul proiectelor;
- Minimum 5 ani de experienta in domeniul IT&C;
- Experienta minima de 5 ani in domeniul managementului de proiecte de implementare a unor solutii IT&C;
- Experienta in calitate de manager de proiect pentru cel putin un proiect similar / mai multe proiecte similare de implementare de sisteme informatice integrate;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Manager tehnic (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Cunostinte in domeniul programarii demonstrate prin certificare pe tehnologia ofertata;
- Cunostinte in domeniul administrarii unei baze de date demonstrate prin certificare obtinuta din partea unui producator/furnizor de tehnologie;
- Cunostinte in domeniul solutiilor pentru evaluarea calitatii educatiei universitare demonstrate prin certificare obtinuta din partea unui producator/furnizor de tehnologie;
- Minimum 5 ani de experienta in domeniul IT&C;
- Experienta in calitate de manager tehnic/sef echipa experti pentru cel putin un proiect similar / mai multe proiecte similare de implementare de sisteme informatice integrate;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert calitatea evaluarii (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata;
- Diploma de absolvire studii post-universitare in domeniul instruirii asistate de calculator;
- Cunostinte in domeniul solutiilor pentru evaluarea calitatii educatiei universitare demonstrate prin certificare obtinuta din partea unui producator/furnizor de tehnologie;
- Minimum 5 ani de experienta in domeniul IT&C;
- Experienta profesionala pentru cel putin un proiect / mai multe proiecte implementate in domeniul instruirii;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert programator software (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Cunostinte in domeniul programarii demonstrate prin certificare obtinuta din partea unui producator/furnizor de tehnologie;
- Experienta profesionala de minimum 3 ani in domeniul IT&C;
- Experienta in cadrul a cel putin unui proiect de implementare a unei solutii IT&C, in calitate de programator;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert administrare baze de date (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Cunostinte in domeniul administrarii unei baze de date demonstrate prin certificare obtinuta din partea unui producator/furnizor de tehnologie;
- Experienta profesionala de minimum 5 ani in domeniul IT&C;
- Experienta profesionala pentru cel putin un proiect / mai multe proiecte de implementare avand rolul de expert administrare baze de date;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert in sisteme de management al securitatii informatiilor (1 specialist):
- diploma de absolvire a studiilor superioare in domeniul stiintelor exacte sau ingineresti sau orice combinatie a acestora;
- certificat in securitatea sistemelor informatice emis de o autoritate de certificare competenta (CISSP sau echivalent);
- certificat de absolvire a cursului de auditor pentru standardele de securitate ISO 17799, ISO 27001 si ISO 9001 sau echivalent, - minimum 3 ani experienta in domeniul IT&C;
- minimum 3 ani experienta in proiectarea, implementarea sau auditarea sistemelor de management al securitatii informatiilor;
- experienta intr-o pozitie similara in cadrul unui proiect de asigurare a securitatii datelor, pe baza unei infrastructuri tehnice de tehnologia informatiei si a comunicatiilor;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert testare (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Cunostinte in domeniul testarii software demonstrate prin certificarea profesionala ISTQB Certified Tester sau echivalent;
- Experienta profesionala de minimum 3 ani in domeniul IT&C;
- Experienta de minimum 3 in calitate de responsabil asigurarea calitatii pentru proiecte in domeniul IT;
- Experienta profesionala in cel putin un proiect / mai multe proiecte de implementare a unor platforme educationale, avand rolul de expert testare in cadrul echipei de implementare;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert tehnic (1 specialist):
- Diploma de absolvire studii universitare de lunga durata in domeniul IT&C sau o disciplina echivalenta;
- Cunostinte intr-o metodologie recunoscuta international de service management, demonstrate prin certificarea profesionala ITIL sau echivalent;
- Experienta profesionala de minimum 2 ani in domeniul IT&C;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Expert solutii de infrastructuri IT (2 specialisti):
- diploma de absolvire studii universitare in domeniul stiintelor exacte sau ingineresti sau orice combinatie a acestora;
- certificate care sa confirme competentele in aplicarea solutiilor de virtualizare bazate pe hipervizor, cunoasterea si aplicarea tehnologiilor SAN si NAS in platforme de stocare, design arhitecturi scalabile multicore cu aplicarea standardelor si a politicilor de securitate astfel incit acestea sa exprime o legatura directa cu tehnologia inclusa in propunerea tehnica a Furnizorului;
- minimum 5 ani experienta in domeniul IT&C;Documente suport pentru a sustine experienta similara solicitata.
Informatii privind partea din contract pe care operatorul economic are, eventual, intentia sa o subcontracteze conform art. 188 alin (2) lit. H) din OUG 34/2006.
Ofertantul trebuie sa aiba implementat un sistem de management al calitatii ? ISO 9001 sau echivalent.
Ofertantul trebuie sa aiba implementat un sistem de management al securitatii informatiilor ? ISO 27001 sau echivalent.
Ofertantul trebuie sa aiba implementat un sistem de management al mediului ? ISO 14001 sau echivalent.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
40%
Descriere: Componenta financiara
2.
Garantia software a sistemului ofertat
30%
Descriere: ? Pentru ofertele care prevad o garantie software a sistemului ofertat, mai mare cu 6 luni decat garantia minim acceptata dar mai mica de 12 luni, se acorda 15 puncte;? Pentru ofertele care prevad o garantie a sistemului ofertat, mai mare cu cel putin 12 luni decat garantia minim acceptata, se acorda 30 puncte;
3.
Ferestre text cu informatii de ajutor in cazul unui raspuns incorect in itemii de evaluare - se vor prezenta ecrane reprezentative si descriere
10%
Descriere: ? Pentru ofertele care prevad in itemii de evaluare cel mai mare numar de ferestre text cu informatii de ajutor in cazul unui raspuns incorect, se acorda 10 puncte; ? Pentru restul se acorda punctaj astfel : Punctaj (itemi) = (nr. ferestre oferta n/cel mai mare nr. ferestre) x 10, unde oferta n = oferta evaluata
4.
Instructiuni de navigare in cadrul cursului - se vor prezenta ecrane reprezentative si descriere
10%
Descriere: ? Pentru ofertele care prevad cel mai mare numar de instructiuni de nagivare in cadrul cursurlui, se acorda 10 puncte; ? Pentru restul se acorda punctaj astfel : Punctaj (instructiuni) = (nr. instructiuni oferta n/cel mai mare nr. instructiuni) x 10, unde oferta n = oferta evaluata
5.
Glosar interactiv in cadrul cursului - se vor prezenta ecrane reprezentative si descriere
10%
Descriere: ? Pentru ofertele care prevad cel mai cuprinzator glosar interactiv in cadrul cursului (cel mai mare numar de termeni explicati), se acorda 10 puncte; ? Pentru restul se acorda punctaj astfel : Punctaj (glosar) = (nr. termeni oferta n/cel mai mare nr. termeni) x 10, unde oferta n = oferta evaluata
Punctaj maxim componenta tehnica: 60
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.04.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.04.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 04.04.2012 12:00
Locul: Bd-ul Schitu Magureanu nr.1, et.1, sala 1, sect 5, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Pers autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor sunt reprezentantiiofertantilor. Acestia trebuie sa aiba la ei o imputernicire din partea reprez legal al ofertantului, si un act de identitate.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Axa Prioritara III "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public", Domeniul Major de Interventie 2 ?Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice?, Operatiunea 3 ?Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Educatie?
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice
VI.3) Alte informatii
Pentru situatia in care sunt mai multi ofertanti care obtin acelasi punctaj final, departajarea se va realiza astfel: - Castigatorul va fi declarat cel care obtine punctajul cel mai mare la evaluarea tehnica;
- Daca si acest punctaj este identic, va fi declarat castigator ofertantul cu pretul cel mai scazut.Daca se constata ca si ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor, urmand ca Ofertantului declarat castigator sa ii fie solicitat un nou Formular de oferta in original, cu noul pret ofertat.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta despre un act al autoritatatii contractante considerat nelegal, conform precizarilor art. 256^2 din OUG 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Compartimentul Juridic ARACIS
Adresa postala: Str. Schitu Magureanu nr.1 sector 1 etaj 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050025, Romania, Tel. +40 212067617, Fax: +40 213127135, Adresa internet (URL): http: //www.aracis.ro/
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
16.02.2012 10:39
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer