Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - SISTEM DE SUPRAVEGHERE (ECHIPAMENTE) CU MONTAJ SI DOTARI AFERENTE PROIECTUL "CRESTEREA SIGURANTEI SI PREVENIREA CRIMINALITATII IN MUN. MEDGIDIA, PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE SPECIFICE SI AMENAJAREA UNUI CENTRU DE SUPRAVEGHERE? cod SMIS 7247


Anunt de participare numarul 135902/24.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MUNICIPIUL MEDGIDIA
Adresa postala: STR. DECEBAL, NR. 35, MEDGIDIA, JUD. CONSTANTA, Localitatea: Medgidia, Cod postal: 905600, Romania, Punct(e) de contact: HERGHELEGIU GABRIELA-SEF BIROU ACHIZITII PUBLUCE, Tel. +40 241820800, Email: [email protected], Fax: +40 241810619, Adresa internet (URL): www.emedgidia.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
SISTEM DE SUPRAVEGHERE (ECHIPAMENTE) CU MONTAJ SI DOTARI AFERENTE PROIECTUL "CRESTEREA SIGURANTEI SI PREVENIREA CRIMINALITATII IN MUN. MEDGIDIA, PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE SPECIFICE SI AMENAJAREA UNUI CENTRU DE SUPRAVEGHERE? cod SMIS 7247
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: MUNICIPIUL MEDGIDIA
Codul NUTS: RO223 - Constanta
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
a) achizitionarea sistemului de supraveghere si instalarea acestuia (server central si aplicatie software monitorizare/inregistrare imagini video, monitoare LCD, echipament cu joystick comanda camera mobile, rack-uri comunicatii, acces point de exterior, antene min. 23dbi, switch local cu management, video injector, camera video fixa IP megapixel de exterior, camera video mobila 360? tip speed dome IP exterior, lentila autoiris varifocala megapixel, cutie metalica de exterior 700x400x250, sursa UPS cu management 1000 VA, sursa UPS dispecerat)
b) achizitia de dotari necesare pentru amenajarea centrului de supraveghere (Dispeceratul Politiei Comunitare Medgidia) reprezentate de birouri lucru operatori, scaune operatori, suporturi monitoare, dulap tip fiset metalic ? pentru arhiva video, usa metalica tip antiefractie)
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
32323500-8 - Sistem video de supraveghere (Rev.2)
45317000-2-Alte lucrari de instalare electrica (Rev.2)
51314000-6-Servicii de instalare de echipament video (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Sistem de supraveghere (echipamente) cu montaj si dotari aferente proiectul "Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in mun. Medgidia, prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere? cod SMIS 7247, conform cerintelor din caietul de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 1, 332, 796RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
3 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantie de participare ? Original.1.Cuantumul garantie de participare: 26.600, 00 lei2.Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare care trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei: 120 de zile3.Modul de constituire al garantiei pentru participarea la procedura se poate face prin: ?Scrisoare de garantie bancara pentru participare cu oferta la procedura de atribuire a contractului de achizitie publica) ? Formular nr. 11;?Printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari;?Prezentare a unui ordin de plata cu care s-a achitat suma in contul primariei, (cont Trezoreria Medgidia RO43 TREZ2325006XXX000032), in original.Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi respinse ca inacceptabile.Autoritatea contractanta are dreptul de a retine garantia pentru participare, ofertantul pierzand astfel suma constituita, atunci cand acesta din urma se afla in oricare dintre urmatoarele situatii: a) isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia;b) oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei si, oricum, nu mai tarziu de 15 zile de la semnarea contractului ;c) oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica/acordul-cadru in perioada de valabilitate a ofertei ;d) in masura in care Consiliul respinge contestatia ca nefondata, avand in vedere valoarea estimata, suma care se poate retine se calculeaza conform art 278 indice 1 litera b din OUG 34/2006, respectiv 5.112, 00 lei.4. Garantia pentru participare, constituita de ofertantul a carui oferta a fost stabilita ca fiind castigatoare, se restituie de autoritatea contractanta in cel mult 3 zile lucratoare de la data constituirii garantiei de buna executie. GBE va fi 5 % din val.fara T.V.A. a contr.si se va constitui: - printr-un instrument de garantare bancar emis in cond.legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, in orig, in termen de max.5 zile lucratoare de la semnarea contr.de catre ambele parti (form.nr.17)sau- prin retineri succesive din sumele dat.pentru facturi partiale. In acest caz contractantul are oblig.de a deschide in termen de max.5 zile lucratoare de la semnarii contr.de catre ambele parti la unitatea Trez.Statului din cadrul org. fiscal competent in administrarea acestuia un cont de disp.distinct la disp.autoritatii contractante.Suma initiala care se depune de catre contr. in contul de disp. astfel deschis nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din pretul contr. Pe parcursul indepl.contractului, autoritatea contractanta urmeaza sa alimenteze acest cont de disp. prin retineri succesive din sumele datorate si cuvenite contr. pana la concurenta sumei stabilite drept GBE in documentatia de atribuire.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
FEDR+Buget national+Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1: Certificat de participare la licitatii cu oferta independenta, conform Ordinului presedintelui ANRMAP nr. 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Completarea formularului nr. 2 ? original.Cerinta nr. 2: Declaratie privind eligibilitatea, conf. art. 180 din O.U.G. 34/2006, cu completarile si modificarile ulterioare.Incadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii: Completarea formularului nr. 3 ? original.In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art 186 si 190 din O.U.G. 34/2006, persoana care asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art. 180 si ale art. 181 lit. a), c1) si d) din O.U.G. 34/2006. Cerinta nr. 3: Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art 181 din O.U.G. 34/2006, cu completarile si modificarile ulterioare-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Completarea formularului nr. 4 - original.In cazul in care ofertantul beneficiaza de sustinere conform art 186 si 190 din O.U.G. 34/2006, persoana care asigura sustinerea financiara nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art. 180 si ale art. 181 lit. a), c1) si d) din O.U.G. 34/2006. Cerinta nr. 4: Declaratie privind calitatea de participant la procedura-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii: Completarea formularului nr. 5 ? original. Cerinta nr. 5: Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Ofertantul / Ofertantul asociat/ Subcontractantul / Tertul sustinator care are drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere ori de supervizare si/sau are actionari ori asociati persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv ori care se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la art. 69 lit. a), cu persoane ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante, este exclus din procedura de atribuire-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Completarea formularului nr. 6 - original
Lista persoanelor cu functii de decizie cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire:
- Marian Iordache ?primar;
- Tutuianu Petrica Sorin ?viceprimar;
- Nichitus Valeria - Directia Urbanism si Investitii;
- Chiriac Mariana ? Referent Superior Serviciu Buget- Contabilitate
- Amucilenitei Simona ? Sef Birou Programe Europene;
- Dinu Roxana ? Consilier Juridic B.J.C.A. ;
- Ion Vasile ? Referent sp. Politia Locala Medgidia;
- Patrascu Rodica ? Inspector Sup. Serviciu Buget- Contabilitate;
- Anca Anghelescu ? Inspector Birou Programe Europene;
- Geafar Nesrin ? Sef B.J.C.A.;
- Lucaci Gabriela ? Consilier Asistent Compartiment Informatica ? ;
- Herghelegiu Gabriela ? Sef Birou Achizitii Publice;
- Fediuc Iuliana - Referent Sup. Birou Achizitii Publice;
- Baroncea Nicoleta ? Inspector Birou Achizitii Publice- Ivan Luminita ? Director economic;
- Mihai Lelia ? C.F.P.
Persoane care au aprobat bugetul aferent autoritatii contractante necesar finantarii contractului de achizitie publica :
Vladescu Luminita, Trifan Alin Romeo, Beres Cornelia Fita, Epure Petre, Menan Samir, Butnaru Marian, Dan Ionel, Daniel Daniela, Stefan Liviu George, Teodosiu Stefan, Spataru Valentin, Voicu Gheorghe, Zaharia Liviu Octavian.
Ofertantul / Ofertantul asociat / Subcontractantul / Tertul sustinator va completa acest formular.
Cerinta nr. 6: Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea are sediul social privind plata obligatiilor la bugetul general consolidat. Acesta trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Formular tip eliberat de autoritatile competente din tara in care ofertantul este rezident-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Acesta trebuie sa fie valabil la data deschiderii ofertelor si va fi depus in oricare dintre formele:
- original;
- copie legalizata;
- copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, dupa formularul tip elaborat de autoritatea competenta
Cerinta nr. 7: Certificat fiscal eliberat de Compartimentul Impozite si Taxe Locale al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea are sediul social, care sa ateste ca societatea ofertanta nu se inregistreaza cu debite la bugetul local. Acesta trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
Formular tip eliberat de autoritatile competente din tara in care ofertantul este rezident-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Acesta trebuie sa fie valabil la data deschiderii ofertelor si va fi depus in oricare dintre formele:
- original;
- copie legalizata;
- copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, dupa formularul tip elaborat de autoritatea competenta
In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afa intr-una din stuatiile prevazute de art. 181 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de lucrari.Pentru persoanele juridice/fizice straineSe vor prezenta documente edificatoare eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta.
Documentele trebuie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor si vor fi depuse in oricare dintre formele: ? original;
? copie legalizata;
? copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, la care se va alatura traducerea legalizata a acestora in limba romana. Cerinta nr. 1: Certificatul constatator eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa instanta competenta, din care sa rezulte adresa actuala si obiectul de activitate al societatii (in obiectul de activitate are prevazut obiectul contractului), precum si faptul ca nu sunt inscrise mentiuni referitoare la aplicarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, emis cu cel mult 30 de zile inainte de data deschiderii ofertelor-Modalitatea de indeplinire si aplicabilitatea in cadrul procedurii
Din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de O.N.R.C..
Se poate depune in oricare dintre formele:
- Original;
- Copie legalizata;
- Copie lizibila cu mentiunea ?Conform cu originalul?.
Autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, de a prezenta pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
Cerinta nr.2: Licenta de functionare in conformitate cu Legea nr. 333/2003 cu privire la sistemele de alarmare impotriva efractiei si de supraveghere video (instalare si intretinere) emisa de catre I.G.P. si avizata de S.R.I.Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii
Xerocopie semnata si stampilata de reprezentantul legal cu mentiunea ?Conform cu originalul?, dupa formularul tip elaborat de autoritatea competenta.
Cerinta nr. 3: Atestat ANRE tip B (valabil la data depuneri ofertelor) pentru executie bransamente electrice-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii:
Xerocopie semnata si stampilata de reprezentantul legal cu mentiunea ?Conform cu originalul?, dupa formularul tip elaborat de autoritatea competenta.
Cerinta nr. 4: Declaratie pe propria raspundere privind incadrarea incategoria IMM-Modalitatea de indeplinire ?i aplicabilitatea in cadrul procedurii: Completarea formularului nr. 7 - original
Pentru persoane juridice straine:
Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale operatorul economic va prezenta:
- documente edificatoare prin care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana fizica sau juridica in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident;
- certificat constatator emis de institutiile competente; din acestea trebuie sa rezulte ca in obiectul de activitate are prevazut obiectul contractului. Documentul trebuie sa fie valabil la data deschiderii ofertelor si va fi depus in oricare dintre formele: ? original;
? copie legalizata;
? copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?;
- prezentarea unui document eliberat de catre autoritatea competenta in tara de origine a ofertantului si notificarea catre I.G.P. conform Legii nr. 333/2003.- prezentarea atestat ANRE tip B (valabil la data depuneri ofertelor) pentru executie bransamente electrice. Documentele trebuie sa fie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor si insotite de traducerea legalizata a acestora in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Bilanturile contabile la data de 31.12??.. ale fiecarui an, pt.anii care s-a prezentat cifra de afaceri, vizate si inreg.de org. competente insot.de contul de profit si pierderi prin care of.isi va dov.capacit.ec.-fin.in xerocopii semnate si stampilate de reprez.legal cu mentiunea?Conform cu originalul?.Precizare:
Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a exclude din procedura ofertantul care prezinta informatii incorecte, respectiv acestea nu coincid cu rezultatele ce reies in urma verificari concordantei dintre cifrele de afaceri declarate si cifrele de afaceri conform bilanturilor contabile vizate si inregistrate de organele competente pe fiecare din anii respectivi
Cerinta nr. 2
Informatii generale: Media cifrei de afaceri globala intr-o perioada anterioara care vizeaza cel mult ultimii 3 ani sa fie de cel putin 2.600.000, 00 lei.
Pentru situatiile financiare intocmite intr-o alta moneda (valuta), la echivalarea in lei se va lua in considerare cursul mediu anual lei/valuta comunicat de B.N.R. pentru anul respectiv.
ANUL / CURS MEDIU ANUAL EURO
2008 ? 3, 6827 lei;
2009 ? 4, 2373 lei;
2010 ? 4, 2099 lei;
2011 ? 4, 2379 lei.
Daca operatorul economic nu are 3 ani de la infiintare, media cifrei de afaceri globala va fi raportata la numarul de ani de activitate.
Cerinta nr.3: Resurse finan.de min.440.000, 00 lei pt a se putea sustine contr.pt.o perioada de cel putin 1 luna de zile de la data semnarii contr.de achizitie publica. Dovada sub forma de scrisoare de garantie bancara, scrisoare de atestare linii de credit sau orice alt document din care sa rezulte ca ofertantul are acces la facilitati de finantare in valoare de minim 440.000, 00 lei pentru a putea sustine contractul pentru o perioada de cel putin 1 luna de zile de la data semnarii contractului de achizitie publica. Documentul va fi in original.
Pt.pers.jur.straine: 1.In masura in care public.bilant.contabile nu este prev.de legisl.tarii de origine/tarii in care este stabilit op.ec., atunci acesta va prez.alte doc.edif.care sa reflecte o imagine fidela a situatiei ec.si fin.a op. ec.2.Inf.gen.: Media cifrei de afac.globala intr-o perioada anter. care viz.cel mult ultimii 3 ani sa fie de cel putin 2.600.000, 00 lei.
3.Operatorul economic va prezenta dovada sub forma de scrisoare de garantie bancara, scrisoare de atestare linii de credit sau orice alt document din care sa rezulte ca ofertantul are acces la facilitati de finantare in valoare de minim 440.000, 00 lei pentru a putea sustine contractul pentru o perioada de cel putin 1 luna de zile de la data semnarii contractului de achizitie publica
Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1Declaratie privind lista principalelor produse furnizate in ultimi 3 ani
Cerinta nr. 2.Experienta similara - Ofertantul va face dovada a contracte cu valoare cumulata de cel putin 1.300.000, 00 lei dupa cum urmeaza :
- livrarea in ultimii 3 ania contract/contracte de furnizare de sistem video de supraveghere cu valoare de cel putin 1.000.000, 00 lei;
- prestarea in ultimii 3 ania contract/contracte servicii de instalare echipament cu valoare de cel putin 190.000, 00 lei ;
- executarea in ultimii 5 ania contract/contracte lucrari de constructii cu valoare de cel putin 110.000, 00 lei.
Xerocopii semnate si stampilate de reprezentantul legal cu mentiunea ?Conform cu originalul?, dupa documente care dovedesc cerinta solicitata.In cazul in care contractul/contractele contin clauze de confidentialitate, care impiedica prezentarea acestuia in integralitate, operatorul economic va prezenta paginile din contract care contin referintele privind: partile contractante, obiectul contractului, durata contractului, pretul contractului precum si semnaturile/stampila partilor.
Valoarea solicitata pentru contractul/contractele prezentate in scopul dovedirii experientei similare trebuie sa fie valoarea efectiv executata in cadrul contractului. Se vor prezenta dovezi ale valorii executate, cum ar fi: proces verbal de receptie (daca se mentioneaza in clar valoarea executata) / facturi sau orice alte documente care sa confirme livrarea de produse, prestare de servicii si executia de lucrari, si valoarea solicitata etc.
Se vor prezenta recomandari sau documente constatatoare pentru fiecare contract declarat ca experienta similara.
Pentru contracte incheiate in alta moneda (valuta), la echivalarea in lei se va lua in considerare cursul mediu anual lei/valuta comunicat de B.N.R. pentru anul respectiv.
Cerinta nr. 3
Informatii privind personalul tehnic de specialitate responsabil pentru indeplinirea contractului
Se vor indeplini urmatoarele cerinte minime:
1. Responsabil / Manager de proiect:
- atestat in urma absolvirii unor cursuri recunoscute national si/sau international si care sa fi condus minim 1 proiect similar cu cel care face obiectul prezentei proceduri de achizitii
Acesta are rolul de:
- a coordona si supraveghea desfasurarea in conditii optime a proiectului,
- a controla modul de indeplinire a diverselor faze impuse de derularea proiectului, - a evalua modul de derulare si incadrare in graficul activitatilor prevazute in proiect,
- a identifica eventualele probleme aparute in derularea proiectului si comunicarea acestora catre solicitant,
- a asigura logistica necesara pentru intalnirile echipei de implementare.
2. Inginer electronist / automatist:
- absolvent studii superioare tehnice de lunga durata;
- avizat de catre inspectoratele de politie judetene sau de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti pe raza carora/careia societatea isi are sediul, respectiv persoana fizica, domiciliul pentru instalare si service sisteme de securitate;
- avizat pentru lucru la inaltime.
Acesta va avea atributii in instalarea si configurarea echipamentelor de preluare si transmitere imagini video, configurare servere, criptare si decriptare semnal video.
3. Inginer instalatii electrice:
- absolvent studii superioare de lunga durata in inginerie, specialitatea instalatii electrice, avand o experienta in coordonarea lucrarilor de instalatii electrice;
- avizat pentru lucru la inaltime.
Inform.referit.la studiile, preg.prof.si calif.pers.resp.pt.executia lucr.din care sa rez.ca indepl.cerint.solicitate, dupa cum urmeaza:
a)CV-uri semnate si datate in orig? form.15 si copii ale dipl.priv.special.pers.cu studii sup, atestat/autoriz, certif.prof.obtinute si legitimat.aflate in termen de valabil.la data dep.of.(ment.in CV);b)Copii certif.?conform cu orig.? ale CIM sau de colab.af.;c)Decl.de disp.ale pers.resp.cu indepl.contr.? form. nr.16?orig.Lista exp.nu este limitat, exec.fiind liber sa adauge exp.pe care ii consid.neces.pt.indepl.optima a oblig.contr.
Introd.de noi exp.nu va afecta prop.finan, in sensul ca pentru AC nu vor fi costuri suplim.
Pers.nomin.ca resp.pentru indepl.contr.(pers.de conducere), daca va fi cazul, se vor inlocui cu altele, cu resp.cerint.min.impuse, numai din motive obiect, cu instiint.acord.scris al AC, in conf.cu prev.din C.S.
Cerinta nr. 4Declaratie privind utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice de care dispune operatorul economic pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului si lista de utilaje.
Se va mentiona daca acestea sunt asigurate din dotare proprie si/sau prin contracte de inchiriere.
Pentru utilajele care nu sunt asigurate din dotare proprie se vor prezenta contractele / conventiile de inchiriere cu furnizorii acestora din care sa reiasa ca va dispune prin inchiriere pe durata contractului de toate mijloacele tehnice necesare realizarii obiectivelor viitorului contract, iar pentru cele care sunt in dotare proprie se vor prezenta contractele de cumparare / facturi / lista mijloace fixe etc.
AsociereaToti partenerii din cadrul asocierii trebuie sa ramana in aceasta forma asociativa pe toata durata de realizare a contractului.
Structura sau constituirea asocierii nu va fi modificata, pe durata executarii contractului, decat cu aprobarea prealabila a autoritatii contractante si numai in situatii exceptionale. Noua asociere trebuie sa indeplineasca cel putin aceleasi criterii de eligibilitate si de conformitate cu cea initiala.
Precizari: In cazul asocierii cerintele privind situatia personala si capacitatea de exercitare a activitatii profesionale trebuie sa fie indeplinite de fiecare asociat, iar cerintele privind capacitatea tehnica si/sau profesionala si capacitatea economico-financiara pot sa fie indeplinite prin cumul de grupul de asociati. In cazul in care grupul beneficiaza de sustinerea tehnica si profesionala respectiv financiara a unei/unor terte persoane, capacitatea tehnica si profesionala si situatia economica si financiara se demonstreaza in conditiile prevazute de lege.
SubcontractareSe vor preciza partile din contract pe care urmeaza sa le contracteze si datele de recunostere ale subcontractantilor propusi. Se va prezenta in mod obligatoriu declaratia privind partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti.Precizari: In cazul subcontractarii resursele materiale si umane ale subcontractantilor declarati se iau in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens.
Cerinta nr. 1
Implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 sau echivalent.Certificarea sistemului propriu de management al calitatii, implementat in baza ISO 9001 sau echivalent.
Nu se accepta situatii in curs de implementare/certificare.
Cerinta nr. 2
Implementarea si certificarea sistemului de management al mediului ISO 14001 sau echivalent.Certificarea sistemului propriu de management al mediul, implementat in baza ISO 14001 sau echivalent.
Nu se accepta situatii in curs de implementare/certificare.
Cerinta nr. 3Implementarea si certificarea privind standardele de asigurare a protectiei informatiilor ISO 27001 sau echivalent.Certificarea sistemului propriu privind standardele de asigurare a protectiei informatiilor ISO 27001, implementat in baza ISO 27001 sau echivalent.
Nu se accepta situatii in curs de implementare/certificare.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
AC va utiliza LE ca etapa finala a LD.Inainte de lansarea LE, AC va evalua of.prez, in conf.cu crit.de atrib.stabilit, precum si a specif.tehn.din doc.de atrib.AC.va invita la etapa de LE toti of.care au depus of.admisibile.Invit.se va transm.pe cale electr, simultan tuturor of.resp.si va preciza data si momentul de start al LE.IP si notif.de incepere a LE vor fi generate si transm.automat de catre sistem, la adrs.de posta electr.(e-mail)inreg.in sistem ca adresa de contact si vor fi disp.in sectiunea ?Notif.de sistem?.Elem.of.care urm.sa faca obiectul proces.de reof: pretul.LE se va desf.in 1(una)runde.Durata rundei de LE va fi de: 1(una)zi.La LE au dreptul sa part.doar op.ec.inreg.in SEAP, care detin certif.digital valid pentru acces in sistem.Of.depuse in cadrul LE de catre of.particip.nu pot decat sa imbunatat.of.depuse anterior organiz.acestei faze.Of.pot vedea cea mai buna of.Of.nu pot vedea nr.de particip.la LE.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
1/23
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 03.07.2012 16:30
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.07.2012 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 04.07.2012 11:00
Locul: Primaria Municipiului Medgidia, Str. Decebal, nr. 35, Jud. Constanta - Sala de consiliu
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Memb.com.de eval.si reprez.UCVAP(daca e cazul).Of.vor putea part.la deschid.sedintei de LD.Of.se vor deschid.si in absenta.Reprez.prez.treb.sa prez.o imputer.din partea cond.SC resp.si act.de identit.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiectul ?Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in mun. Medgidia, prin achizitionarea de echipamente specifice si amenajarea unui centru de supraveghere? cod SMIS 7247, finantat prin POR 2007-2013, Axa prioritara 1, Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1, Planuri integrate de dezvoltare urbana, Sub-domeniul: Centre urbane
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Regionale
VI.3) Alte informatii
1)Durata contr se poate prelungi fara modif.pretului, prin act adit, in cazul prelung.proiect.2)Cond.oblig.impusa of.este reprez.de vizit.amplasam.Chelt.vizit.amplasam.vor fi suport.de of.interesat.Of.au oblig.sa vizit.si sa exam.amplasam.ce face obiect.contr.de achiz.pt.a obtine toate inform.neces.in vederea elab.of.Vizita se va face cu reprez.AC.La final reprez.of.(imputer.prin doc.emis de of.)vor incheia un PV(Form.nr.21)care va fi atasat la of.In cazul unei asoc, aceasta cond.trebuie indepl.de liderul asoc.Vizita in teren se va face numai in zilele lucratoare inainte de data limita de dep.a of.la ora 10.00 prin prez.la sed.Primariei mun.Medgidia, cam.20.Neprez.la datele stab.pt.efect.vizit.amplasam, atrage dupa sine decad.of.din dreptul de a mai solic.A.C.o noua vizit.a acestora.3)Refuzul unui of.de a se inscrie in SEAP in ved. particip.la faza fin. L.E. echiv.cu retrag.of.conf.art.38 alin.4 din HG925/2006.4)Pentru vizualiz.docum.de atrib.in SEAP, of.trb. sa aibe un prog.gratuit de vizual.a fisierelor semn. electr, progr.disp.gratuit pe site-urile furniz.de semn.electr.5)Contr.initial se poate suplim.cu cantit.neprev.conf.de proiectant in conf.cu art 122 din OUG34/2006.6)In cazul in care of.decl.admis si inreg.in SEAP nu modif.in faza de LE elem.of.care fac obiectul proces.repetitiv, resp. pretul of., la stab.clasament.final este luata in consid.of.dep.de catre acesta anterior desf.acestei faze, introd.in SEAP de AC.Daca dupa LE, of.clasate pe primul loc au acelasi pret, AC va solicita of.care au of.cel mai mic pret o noua prop.finan.in plic inchis, caz in care contr.va fi atrib.of.a carui noua prop.are pretul cel mai scazut. Se solic.ca of.cu val.cea mai scazuta a of.sa dep.la sediul AC in cel mult 3(trei)zile lucrat.de la runda finala de LE, Form.de oferta, complet.cu noile val.rezult.in urma proces.de reof.electr. si cu toate doc.prop.finan.AC va atribui contr. cu resp.prev.art.200 alin.1 si pe baza rezult.obtinut in urma finaliz.LE conf.art.169 alin.2 din OUG 34/2006.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform art. 255 (1), Art. 256 (1) si Art. 2561*) din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Municipiul Medgidia, Biroul Juridic
Adresa postala: str. Decebal, nr. 35, Localitatea: Medgidia, Cod postal: 905600, Romania, Tel. +40 241820800, Email: [email protected], Fax: +40 241810619
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
23.05.2012 16:26
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer