Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Solutie de upgrade tehnologic pentru infrastructura SWIFT


Anunt de participare numarul 133986/15.03.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Ministerul Finantelor Publice
Adresa postala: str. Apolodor nr. 17 sector 5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050741, Romania, Punct(e) de contact: Adrian Radu, Tel. +40 213262335, Email: [email protected], Fax: +40 213165758, Adresa internet (URL): www.mfinante.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Solutie de upgrade tehnologic pentru infrastructura SWIFT
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Str. Poenaru Bordea nr. 3-5, sector 4, Bucuresti
- Str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti
- B-dul Mihail Kogalniceanu nr. 7, Brasov
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitionarea de hardware si software necesar pentru upgrade platforme de decontare SWIFT in vederea asigurarii compatibilitatii cu cerintele tehnice minime obligatorii pentru migrareala versiunea noua SWIFT 7.0., achizitia de echipamente si consumabile necesare asigurarii cerintelor tehnice privind accesul securizat in spatiile dedicate functionarii si operarii platformelor de decontare interbancara a Trezoreriei Statului si a respectari normelor PSI si de securitate, servicii de mentenanta a sistemelor (hardware si software de sistem)
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30210000-4 - Masini de procesare a datelor (hardware) (Rev.2)
42512000-8-Instalatii de climatizare (Rev.2)
48000000-8-Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
71321200-6-Servicii de proiectare a sistemelor de incalzire (Rev.2)
79930000-2-Servicii de proiectare specializata (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Servere management operatii salvare / restaurare date, Servere SWIFT productie, Rack, Console video, Distribuitoare de energie (PDU), UPS, Sistem stocare date pe discuri magnetice, Sistem stocare date pe benzi magnetice, Servere management, conform caietului de sarcini
Valoarea estimata fara TVA: 765, 500EUR
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
4 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
33000 leiPerioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei (90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor).Modul de constituire a garantiei de participare: virament bancar (OP) sau instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, prezentata in original, cu termen de valabilitate pe intreaga perioada de valabilitate a ofertei. (Formularul nr. 13)In cazul constituirii prin instrument de garantare, banca sau societatea de asigurari emitenta, va preciza in mod expres situatiile prevazute la art. 87 din HG 925/2006 si la art.278^1 din OUG 34/2006, in caz contrar, oferta depusa va fi respinsa ca inacceptabila in temeiul art.33 alin.3 lit. b din HG 925/2006. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului: 5% din valoarea contractului fara TVAModul de constituire: conform art. 90 din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul de stat
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Declaratie priv neincadrarea in prev art.180 din OUG34/2006: prez Declaratie pe propria raspund completata de catre op econ sau tertul sustinator, conf Formular1-Sect III.Incadrarea in sit prevaz la art.180 din OUG 34/2006 atrage excluderea ofertant din proced de atribuire.
2.Declaratie privind neincadrarea in prev art. 181 din OUG34/2006: prez Declaratie pe propria raspund completata de op econom sau tert sustinator, pentru art. 181 lit.a), c1)si d), conf Formular2-Sect III.-Certificat de atestare fisc din care sa reiasa oblig exigibile in luna anter celei in care se depun oferte(original, copie legaliz/lizibila cu mentiunea?Conf original?)-Certificat de taxe si impoz locale din care sa reiasa oblig exigibile in luna anter celei in care se depun oferte(original, copie legaliz/lizibila cu mentiunea?Conf original?)
Incadrarea in sit prevaz la art.181 lit.a), c1)si d)din OUG 34/2006, atrage exclud ofertant din proced de atribuire.
3.Certif de particip cu of. independenta, conf Ordin presedinte ANRMAP nr.314/2010 privind punerea in aplicare a certif de particip la licitatii cu of independenta-Formularul 3- Sectiunea III.
4.Declaratie pe proprie raspund privind neincadrarea in prev. art. 69^1 din OUG nr.34/2006- Formular4- Sectiunea III, completat de fiecare asociat si de eventualii subcontractanti si terti sustinatori.
Pers cu funct de decizie in ceea ce priveste organiz, derul, finaliz proced de atrib: Secretar de Stat: Dl. Dan Tudor Lazar; Secretar General: Dl. Dragos Ionut Banescu; D.G. DGIAPSI: Dna. Cornelia Nagy; D.G. DGTI: Dl. Adrian Popescu; D.G. Adj DGTDP: Dl. Laurentiu Andrei; D.G. DGJ: Dl. Ciprian Badea; D.G. DBCI: Dna. Lacramioara Alexandru; D.G. Adj DGIAPSI: Dl. Angelica Macau; Sef serviciu DGIAPSI: Dna. Gabriela Stanila
Declaratie privind calit de participant la proced de atrib ? Formular nr.5 din Sectiunea III. 1.Persoane juridice/fizice romane: Certificat constatator emis de ONRC din care sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic (original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?Conform cu originalul?). Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator.
In etapa evaluarii ofertelor, autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, prezentarea, pentru conformitate, a documentul in original/copie legalizata.
2.Persoane juridice/fizice straine: Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, operatorul economic va prezenta documente edificatoare prin care sa dovedeasca forma de inregistrare. Documentele vor fi prezentate in traducere legalizata in limba romana.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra medie de afaceri (CMA) a ofertant, in dom de activ aferent contr ce urmeaza a fi atribuit, pe ultimii 3 ani trebuie sa fie cel putin 5, 725, 000 lei.In cazul asocierii, conditia se va indeplini cumulativ.
Fisa de info gen cu declaratia privind CMA anuala pe ultimii 3 ani (2008, 2009, 2010 sau, in functie de inregistr sit financ, 2009, 2010, 2011)?Formular 6, Sect III.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1.Ofertantul trebuie sa demonstreze prin prezentarea a maxim 2 contracte/ documente/ procese-verbale de receptie, ca in ultimii 3 ani (calculati de la termenul limita pentru depunerea ofertelor):
- a livrat echipamente hardware (servere si echipamente de stocare), licente software, servicii de instalare, configurare si mentenanta pentru o infrastructura centralizata pentru un beneficiar, prin prezentarea a cel putin un document/ parti relevante din contract /proces-verbal de receptie/recomandare (copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?)
- a prestat servicii de proiectare si instalare solutii complete de tip Data Center pentru incaperile unui beneficiar prin prezentarea a cel putin a un document/ parti relevante din contract /proces verbal de receptie/recomandare (copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?).
Valoarea cumulata a contractelor (livrarilor si prestarilor) trebuie sa fie de minim 2, 950, 000 lei fara TVA.
Declaratie privind lista principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani, calculati de la termenul limita pentru depunerea ofertelor. Formular 7 din Sectiunea III.
Declaratie privind lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 ani, calculati de la termenul limita pentru depunerea ofertelor. Formularul 8 din Sectiunea III.Valorile experientei similare vor fi convertite din euro, la cursul lei/euro mediu comunicat de BNR pentru anul respectiv.ANUL CURS B.N.R.
2009 4, 2373 lei
2010 4, 2099 lei
2011 4, 2379 lei
Ofertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat Euro vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre BCE.
Daca modalitatea de demonstrare a experintei similare se face prin prezentarea de contracte, ofertantul este obligat sa prezinte copii de pe partile relevante ale contractelor: paginile din contract din care sa rezulte partile contractante, ob. contract, durata contract, pretul contract si pagina finala cu semnaturi
2.Atestat referitor la proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune nominala de 0, 4 kV
Prezentarea Atestatului de tip B emis de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) pentru ofertant si personalul propus
3.Ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa nominalizeze o echipa de 3 experti responsabili pentru indeplinirea contractului, dupa cum urmeaza:
Expertul nr. 1 ? Lider de proiect, Expertul nr. 2 ? Expert Infrastructura Hardware, Expertul nr. 3 ? Arhitect de sistem
Ofertantul (lider, asociat) va trebui sa prezinte o Lista cu Expertii ce vor fi pusi la dispozitie pentru indeplinirea contractului - Formularul nr. 9 din sect III
Se va prezenta Curriculum vitae pentru fiecare expert ? Formularul nr.10
Expertul nr. 1 ? Lider de proiect
Responsabilitati:
Liderul de proiect va avea responsabilitatea administrarii si coordonarii proiectului, lucrand direct cu ceilalti experti, precum si cu personalul beneficiarului.
Studii: Invatamant superior de lunga durata in domeniul tehnic (IT&C, stiinte exacte, etc.) sau intr-un domeniu asociat domeniului tehnic; Curs de management de proiect autorizat, recunoscut pe plan national sau internat: PMI, IPMA sau echivalent
Pregatire profesionala: - Expertul trebuie sa demonstreze experienta similara, vizand toate activit desfasurate in calitate de manager de proiect la cel putin un proiect similar. F. buna cunoastere a limbii engleze si a limbii romane.Copia diplomei de absolvire a instit de invatamant superior.Absolvirea cursului de management de proiect va fi dem prin copii ale certificatului sau diplomei care atesta calificarea profesionala respectiva
Expertul nr. 2 ? Expert Infrastructura Hardware (EIH)
Responsabilitati:
EIH va fi respons cu instal si config infrastructurii hardware si transferul de cunostinte pt infrastructura hardware catre echipa tehn a benef
Studii: Invatamant sup de lunga durata in domeniul tehnic (IT&C, inginerie, sau echivalent) sau domeniu asociat dom tehnic.Se va prezenta copia diplomei de absolvire a instit de invatamant sup
Pregatire profesionala: Certific expert tehnic avansat pt admin sist de operare UNIX/Linux;Certific expert tehnic avansat pt inalta disponibilitate pe sist de operare UNIX /Linux; Experienta practica in activ de livrare serv de clustering: definitii, design, constructie, instalare, folosire software specific: min 1 proiect; Experienta practica in activ practice de livrare si instal de sist de calcul de inalta performanta, incluzand test si certific de performanta: min 1 proiect; F buna cunoastere a lb engleze si a lb romane
Expertul nr.3?Arhitect de sistem-AS
Responsabilitati:
AS va fi respons cu upgrade platforma tehnologica, fara a afecta aplicatia SWIFT, lucrand cu ceilalti experti si cu person beneficiar
Studii: Invatam sup de lunga durata in dom tehnic(IT&C, stiinte exacte, etc)sau un dom asociat dom tehnic.Se va prez copia diplomei de absolvire.
Pregatire profes: Expertul va demonstra experienta similara prin implicarea in cel putin un proiect de implement a unui sist al carui obiect este schimb date financiare pe baza de mesag XML;Experienta in instrum de dezv integrata: UML, J2EE, integrarea aplicatiilor intreprinderii, BPM, XML, servicii web;Cunoast cel putin a unui framework de realiz/implement de arhitecturi de tip enterprise recunoscut la nivel international?se va prezenta certificare(TOGAF sau echivalent);Experienta ca arhitect de sist in cel putin 1 proiect de dezv/implement sistemului IT
4.Certificate sau autorizari de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sau echivalent, conf HG 1490/2004 si HG 259/2005, pentru proiectarea si executarea sistemenlor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu si executarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor.Certificate/autorizari de catre IGSU sau echivalent, conform HG 1490/2004 si HG 259/2005, pentru proiectarea si executarea sistemenlor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu si executarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor.
1.Certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 sau echivalent pentru ofertant
Documente emise de catre organisme acreditate, care confirma certificarea Sistemului de management al calitatii ISO 9001/2008 sau echivalent, sau certificate echivalente (emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene), in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si semnata de reprezentantul ofertantului, pentru domeniul de activitate din sfera produselor ofertate sau a produselor similare
2.Certific sist de manag al calitatii conf cu stand ISO 9001:2008 sau echiv pt producat echip de securit si incendiu si echip de racire profes- Trezoreria Statului(TS) este unul din participantii critici ai sist, daca tinem seama de natura operat derulate ce privesc activ intregii admin publ din Ro sau de vol instructiunilor de plata si al sumelor transferate(aprox. 30% din vol total al pietei platilor).Astfel, TS din cadrul MFP isi asuma responsab actiunilor intreprinse si acorda o max importanta activ de decont, deoarece aceasta activ se desf intr-un cadru complex si este supusa la o serie de influente ob si sub care in final pot determ anumite incertitudini in finaliz platilor si realiz incasarilor.
Docum emise de catre organ acreditate, care confirma certif Sist de manag al calitatii ISO9001/2008 sau echiv, certific echiv(emise de organ stabilite in alte state ale UE), in copie legal /lizibila cu mentiunea ?conf cu originalul? pt dom de activ din sfera produs ofertate sau similare.
3.Certificarea sistemului de management al securitatii in conformitate cu standardul ISO 27001:2005 sau echivalent.
Documente emise de catre organisme acreditate, care confirma certificarea Sistemului de management al securitatii informationale ISO 270001 sau certificate echivalente (emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene), in termen de valabilitate, in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? si semnata de reprezentantul ofertantului.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
Licitatia electronica va incepe dupa 2 zile lucratoare de la transmiterea invitatiilor.Numarul de runde: 1Durata rundei: 1 ziElementul care va face obiectul procesului repetitiv de ofertare: pretulInformatiile care urmeaza a fi puse la dispozitie ofertantilor: pozitia in clasament
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 25.04.2012 09:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
25.04.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: EUR
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 25.04.2012 10:05
Locul: camera 215 A-Mezanin, strada Apolodor nr.17
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii Comisiei de evaluare, membrii UCVAP si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
In cazul in care dupa etapa finala de licitatie electronicai se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.Cursul utilizat de catre Ofertanti pentru conversia LEU-EURO va fi cel publicat de BNR (www.bnr.ro) cu 10 (zece) zile calendaristice inainte de data limita de depunere a ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
termenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevazute la art.256^2 din OUG nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Directia Generala Juridica
Adresa postala: Str. Apolodor nr. 17, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 050741, Romania, Tel. +40 213199759-2231, Fax: +40 213199649
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
14.03.2012 11:24
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer