Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Vehicule operationale


Anunt de participare (utilitati) numarul 141776/01.02.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
SERVICII EDILITARE PENTRU COMUNITATE MIOVENI SRL
Adresa postala: Strada Livezilor nr 1, Localitatea: Mioveni, Cod postal: 115400, Romania, Punct(e) de contact: sediul social al societatii, Tel. +40 348445885, In atentia: Maria Sorina ([email protected]), Email: [email protected], [email protected], Fax: +40 348445885, Adresa internet (URL): www.sedc-mioveni.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
S.R.L.conform art 8, lit d din OUG 34/2006
Activitate (activitati)
- Ap?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Vehicule operationale
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Mioveni, strada Livezilor, nr 1, judetul Arges
Codul NUTS: RO311 - Arges
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare de Autovehicole operationale: Autocuratitor combinat pentru canalizare si Autolaborator CCTV pentru inspectie video canalizare conform Caietului de Sarcini. Pe langa furnizarea produselor, contractul cuprinde si serviciile de punere in functiune, instruirea personalului si asistenta tehnica. Conditii de livrare: DDP(conform INCOTERMS 2000).Atribuirea contractului de furnizare vehicule cu utilizare speciala, respectiv a celor doua vehicule operationale se va face catre un singur ofertant.Conditiile comerciale : Termen de plata: Plata se va efectua dupa livrare in 3 rate egale, la 45 zile. Prima plata de 33% din valoare se va efectua in maxim 5 zile de la emiterea facturii. Factura se va emite la livrarea vehiculelor mai sus mentionateModalitate de plata : OPTERMENDE LIVRARE : Maxim 3 luni de la atribuirea contractului
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
34114000-9 - Vehicule cu utilizare speciala (Rev.2)
34144410-5-Vidanjoare (Rev.2)
42997100-2-Masini de control al suprafetei interne a conductelor (Rev.2)
42997200-3-Masini de curatare a suprafetei interne a conductelor (Rev.2)
80510000-2-Servicii de formare specializata (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Furnizare de Autovehicole operationale conform Caietului de Sarcini:
Autocuratitor combinat pentru canalizare ? 1 bucata
Autolaborator CCTV pentru inspectie video canalizare ? 1 bucata
Valoarea estimata fara TVA: 1, 357, 862RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
3 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 26 000 lei.Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare este 120 de zile calendaristice de la data limita de depunere a ofertelor.Forma de constituire a garantiei de participare care va fi acceptata: - scrisoare de garantie bancara in original;
- Instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate de asigurari in original sau- Ordin de plata emis in favoarea autoritatii contractante, confirmat de banca emitenta in original;Ofertantul care solicita reducerea garantiei de participare la 50 % va prezenta o declaratie pe proprie raspundere, conform Anexei 1 din Legea nr. 346/2004 din care sa rezulte ca se incadreaza in categoria IMM-urilor. In cazul unei asocieri, pentru a putea beneficia de prevederile Legii 346/2004, fiecare membru al asocierii trebuie sa faca dovada ca se incadreaza in categoria IMM-urilor.Conform art. 278^1, alin (1), lit. b) din OUG 34/2006, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare o suma in raport cu valoarea estimata a contractului, in cazul in care CNSC va respinge ca nefondata o contestatie formulata de catre ofertant.Echivalenta leu/euro se va face la cursul BNR cu o zi inainte de data limita a depunerii ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din pretul contractului fara T.V.A.Modul de constituire a garantiei de buna executie: In conformitate cu prevederile art. 90 din H.G. nr. 925/2006 .Garantia de buna executie se va constitui in termen de 10 zile de la semnare contractului.Modul de restituire a garantiei de buna executie conform prevederilor art.92 din H.G. nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Venituri proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
In conformitate cu prevederile art. 11, alin (4) din HG nr. 925 / 19.07.2006, pentru demonstraea indeplinirii criteriilor de calificare, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe propria raspundere, semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare astfel cum au fost stabilite in documentatia de atribuire. Declaratia privind indeplinirea cerintelor de calificare ? Formularul 19, in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint, dar precis, modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte ? inclusiv, daca sunt solicitate diverse valori, cantitati sau altele asemenea.Fiecare document va fi semnat de reprezentantul legal al ofertantului. In cazul in care acestea sunt semnate de o alta persoana, aceasta va prezenta o imputernicire.- Formularul 22In cazul unei asocieri, persoana care a semnat oferta, autorizata sa angajeze ofertantul lider, trebuie confirmata prin inaintarea imputernicirilor semnate de toti reprezentantii cu drept de semnatura ai partenerilor. Fiecare document al ofertantului va prezenta: data completarii, numele si prenume in clar, semnatura, stampila.
Documentele emise in alta limba decat romana trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana. Toate aceste traduceri vor fi legalizate de catre un notar public. Toate documentele vor fi semnate si va fi mentionat in clar numele intreg al semnatarului.Documentele vor fi emise integral pentru fiecare dintre operatorii economici, in cazul unei asocieri/ consortiu.
Fiecare dintre documentele de mai jos va fi prezentat ca document original sau copie certificata pentru conformitate cu originalul, semnat si stampilat.
Documentele vor fi depuse conform art 5, ali 1, din Ordinului 509 / 2011 in oricare dintre formele: original; copie legalizata;copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul"
? Certificat de atestare fiscala - eliberat D.G.F.P teritoriala, pe raza careia operatorul economic isi are sediul social (sau echivalent pentru persoane juridice straine)
- prin care se va evidentia situatia datoriilor scadente in luna anterioara depunerii ofertelorDocumentele vor fi depuse conform art 5, ali 1, din Ordinului 509 / 2011 in oricare dintre formele: original; copie legalizata;copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul"
? Certificatul privind plata impozitelor si taxelor locale ? eliberat de primaria locala (sau echivalent pentru persoane juridice straine)- certificatul fiscal sa prezinte indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor si taxelor locale, evidentiindu-se ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara depunerii ofertelorDocumentele vor fi depuse conform art 5, ali 1, din Ordinului 509 / 2011 in oricare dintre formele: original; copie legalizata;copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul"
? Declaratie privind eligibilitatea, art 180 din OUG 34/2006, completat, semnat si stampilat ? Formularul 6 (original)
? Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din Ordonanta de urgenta a
Guvernului nr. 34/2006, completat, semnat si stampilat - Formularul 7 (original)
? Certificat de participare la licitatie cu oferta independent, potrivit Ordinului 314/20.10.2010
-se solicita pentru a se certifica faptul ca participarea la respectiva procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta - Formularul 20 (original)
? Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1-se solicita pentru a se vedea daca ofertantul are drept membri in cadrul consiliului de administratie/organ de conducere sau de supervizare si/sau actionari ori asociati persoane care sunt sot/sotie, ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv sau se afla in relatii comerciale, astfel cum sunt acestea prevazute la art.69 lit.a) din O.U.G. nr.34/2006, cu persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante - Formularul 23 (original)
-Lista persoanelor cu functii de decizie cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire este inclusa in formular.
Persoane responsabile cu atribuirea contractului din partea Autoritatii Contractante :
Tudose Nicolae- Director general; Ciobanu Viorel-Director tehnic; Stefan Adrian ? Director administrative; Pauna Iulia- Director economic; Tudor Florin- sef coloana auto; Maria Sorina- responsabil achizitii; Nicolescu Ion ? Sef serviciu Contabilitate
? Declaratie privind calitatea de participant la procedura
-se solicita pentru a se vedea daca ofertantul participa la procedura in nume propriu; ca asociat in cadrul asocierii condusa de un lider sau ca subcontractor, completat, semnat si stampilat ?Formularul 8 (original)Motivare: Informatiile cuprinse in documentele solicitate sunt destinate sa asigure prezentarea ofertantilor care indeplinesc conditiile stabilite de legislatia generala aplicabilaIn cazul ofertantilor/ candidatilor stabiliti in alta tara, se vor supune art 182, alin 3)In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul nu indeplineste cerintele obligatorii, nu sunt prezentate in forma solicitata sau lipsesc, oferta va fi respinsa ca inacceptabila (conform art. 36, alin 1, lit b din HG 925/19 iulie 2006 cu modificarile si completarile ulterioare). Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale operatorul economic va prezenta documente edificatoare prin care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana fizica sau juridica, respectiv :
? Certificat constatator eliberat de ONRC din care sa rezulte :
-obiectul prezentei procedure are correspondent in codul CAEN din certificatul mai sus mentionat, in original; copie legalizata; copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul", conform art 5, ali 1, din Ordinului 509 / 2011- sediul actual al societatii ;
- nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85 / 2006 privind procedura de insolventa.Informatiile cuprinse in certificat trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertei
Pentru persoane juridice straine:
? Cerinta obligatorie ? documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta profesionala, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, anexandu-se documentele cu traducere autorizata in limba romana din care sa rezulte :
- sediul actual al societatii;
- obiectul de activitate care trebuie sa corespunda cu obiectul prezentei proceduri de achizitie- nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85 / 2006 privind procedura de insolventa.
Sunt solicitate de autoritatea contractanta pentru a se vedea ca operatorul economic(persoana, fizica / juridica straina) isi desfasoara activitatea in mod legal.In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul nu indeplineste cerinta obligatorie, nu sunt prezentate in forma solicitata sau lipsesc, oferta va fi respinsa ca inacceptabila (conform art. 36, alin 1, lit b din HG 925 din 19 iulie 2006 cu modificarile si completarile ulterioare).
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
In cazul in care ofertantul prezinta sustinere economica si financiara, in conformitate cu art.186 din OUG 34/2006, tertul sustinator va completa Formularul 15In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul nu indeplineste cerinta obligatorie sau lipsesc, oferta va fi declarata inacceptabila. In cazul in care ofertantul prezinta sustinere economica si financiara, in conformitate cu art.186 din OUG 34/2006, tertul sustinator va completa
Modalitatea de indeplinire
In cazul in care ofertantul prezinta sustinere economica si financiara, in conformitate cu art.186 din OUG 34/2006, tertul sustinator va completa Formularul 15
? Bilantul contabil din cel mult anii 2009, 2010, 2011 cu viza DGFP.Bilantul contabil se ataseaza numai in fotocopie xerox), neautentificata, semnata in original si stampilata de un reprezentant autorizat al persoanei juridice al carui bilant se prezinta.Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual Lei/valuta comunicat de BNR, pentru fiecare din anii mentionati.
Modalitatea de indeplinire
Bilantul contabil se ataseaza numai in fotocopie xerox), neautentificata, semnata in original si stampilata de un reprezentant autorizat al persoanei juridice al carui bilant, se prezinta.
- Fisa de informatii generale - Formularul nr. 3In care se solicita cifra de afaceri medie anuala care vizeaza activitatea din cel mult ultimi trei ani ani2010, 2011, 2012in domeniul de activitate aferent obiectului contractului.Cifra de afaceri medie anuala, in domeniul de activitate aferent contractului, ce vizeaza activitatea din cel mult ultimi trei ani (2010, 2011, 2012), sa fie de 2 715 704 lei (fara TVA), Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual Lei/valuta comunicat de BNR, pentru fiecare din anii mentionati.
Modalitatea de indeplinire
Prezentarea formularului Fisa de Informatii Generale- Formularul 3
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
- Informatii privind asocierea operatorilor economici (daca este cazul) se solicita prezentarea Formularului nr. 14 - ACORD DE ASOCIERE.Formularul se va prezenta in cazul in care un grup de operatori economici se asociaza cu scopul de a depune oferta comuna, fara a fi obligati sa isi legalizeze asocierea. Se solicita ca, in cazul in care contractul este atribuit unei asocieri de operatori economici care au depus oferta comuna, asocierea sa se legalizeze.
Modalitatea de indeplinire
Formularul nr. 14 privind asocierea se va prezenta in cazul in care un grup de operatori economici se asociaza cu scopul de a depune oferta comuna
Se realizeaza prin prezentarea urmatoarelordocumente:
- Experienta similara ? se va prezenta o lista a principalelor livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. - Formular nr. 9Prin sintagma ?bunuri similare? se intelege: bunuri incadrate in codurile CPV corespunzatoare bunurilor care vor fi livrate in cadrul acestui contract, respectiv Autocuratitor combinat pentru canalizare si respectiv Autolaborator CCTV pentru inspectie video canalizare.
Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual Lei/euro comunicat de BNR, pentru fiecare din anii mentionati.
Modalitatea de indeplinire
Declaratie privind lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii 3 ani ? formular nr. 9, continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.
Livrarea de produse similare se confirma prin prezentarea de catre ofertant a cel mult 3certificate/documente finalizate in ultimi trei ani, care au avut ca obiect furnizarea de produse similar celor solicitate in caietul de sarcini al prezentei proceduri si a caror valoare sa fie de minim 1 357 862 lei
Certificatele/documentele trebuie sa contina date care sa permita identificarea si contactarea celui care le-a semnat, respectiv beneficiarii produselor .Se solicita completarea Formularului nr. 13 ?Experienta similara? anexat pentru certificate/documente /parti relevante din contractprestate in ultimii 3 aniCertificate/documente vor fi emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic;Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual Lei/euro comunicat de BNR, pentru fiecare din anii mentionati.
Modalitatea de indeplinire
Certificate/documente vor fi emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic;
Certificatele/documentele trebuie sa contina date care sa permita identificarea si contactarea celui care le-a semnat, respectiv beneficiarii produselor .Se solicita completarea Formularului nr. 13 ?Experienta similara? anexat pentru certificate/documente /parti relevante din contractprestate in ultimii 3 ani
- In cazul in care ofertantul prezinta sustinere tehnica/ profesionala, in conformitate cu art.190 din OUG 34/2006, tertul sustinator va completa Formularele 16, 17 si 18daca este cazul.
Modalitatea de indeplinire
In cazul in care ofertantul prezinta sustinere tehnica/ profesionala, in conformitate cu art.190 din OUG 34/2006, tertul sustinator va completa Formularele 16, 17 si 18
daca este cazul.
-Sesolicita informatii privind personalul tehnic de specialitate si de asigurare a calitatiiDeclaratie privind personalul de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut, de catre ofertant, pentru indeplinirea contractului- Prezentarea unei/unor dovezi referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea persoanelor responsabile cu asistenta tehnica in perioada de garantie acordata echipamentelor, respectiv instruirea echipei Beneficiarului privind utilizarea echipamentelor livrate. Instruirea va urmari insusirea deprinderilor de utilizare corecta a echipamentelor livrate si cunoasterea tuturor facilitatilor acestora.
Modalitatea de indeplinire
- Declaratie privind personalul de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut, de catre ofertant, pentru indeplinirea contractului.
- Prezentarea unei/unor dovezi referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea persoanelor responsabile cu asistenta tehnica in perioada de garantie acordata echipamentelor, respectiv instruirea echipei Beneficiarului privind utilizarea echipamentelor livrate. Instruirea va urmari insusirea deprinderilor de utilizare corecta a echipamentelor livrate si cunoasterea tuturor facilitatilor acestora.
Autoritatea contractanta considera necesar sa solicite informatii referitoare la standarde de asigurare a calitatii, astfel :
? Ccrinta nr. 1 - Certificat ISO 9001 pentru managementul calitatii sau orice alt document echivalent al ofertantului.
Nota: In cazul in care operatorul economic nu detine un certificat de calitate astfel cum este solicitat de autoritatea contractanta, aceasta din urma are obligatia de a accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de operatorul economic respectiv, in masura in care probele/dovezile prezentate confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.Documentele vor fi depuse conform art 5, ali 1, din Ordinului 509 / 2011 in oricare dintre formele: original; copie legalizata; copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul"
Modalitatea de indeplinire
ISO 9001 pentru managementul calitatii sau orice alt document echivalent al ofertantului.
Nota: In cazul in care operatorul economic nu detine un certificat de calitate astfel cum este solicitat de autoritatea contractanta, aceasta din urma are obligatia de a accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de operatorul economic respectiv, in masura in care probele/dovezile prezentate confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 15.03.2013 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
21.03.2013 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 21.03.2013 12:00
Locul: sediul S.C.Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, str. Livezilor, nr 1, Mioveni, Arges
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai ofertantului
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Toate clarificarile aferente proiectului vor fi postate la adresa de internet www.e-licitatie.ro Clarificarile vor fi semnate si anexate la oferta. Orice oferta primita dupa data si ora limita de depunere a ofertelor sau la alta adresa decat cea stabilita in Anuntul de participare, precum si oferta neinsotita de garantia de participare corespunzatoare va fi respinsa. In cazul in care doua sau mai multe oferte admisibile contin, in cadrul propunerii financiare acelasi pret, autoritatea contractanta va solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic pret o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.Nu se accepta actualizarea pretului contractului.Pretul contractului este ferm in lei.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenul de depunere al contestatiei este de 5 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta de catre contestator despre actul pe care acesta il considera nelegal, in conf.cu art. 256^2 din OUG 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
31.01.2013 13:25
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer