Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - AEGO BUSINESS CONSULTING SRL


cod inregistrare:
RO 29529299
reprezentant legal:
Dulgheru Alin
persoana contact:
Dulgheru Alin
adresa:
B-dul AVIATORILOR, NR.52, Ap.1-2
cod postal:
011421
telefon:
+40 0728313724
web:
www.iq-factor.ro

Anunturi Atribuire
2013-02-16 Achizitia serviciilor necesare asigurarii managementului de proiect, respectiv ?Unitatea de implementare a proiectului RO-NET-Construirea unei infrastructuri nationale de broadband in zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale? - vezi licitatie »
2013-01-18 SERVICII DE CONSULTANTA TIC PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTULUI ?Monitorizarea calitatii factorilor de mediu in zona transfrontaliera Olt-Belene?,cod MIS ETC 359 - vezi licitatie »
2013-01-16 Achizitie de servicii de monitorizare a implementarii proiectelor finantate prin Programul Operational ? Dezvoltarea Capacitatii Administrative?. - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer