Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - ALPHACONSULT & ENGINEERING SRL


cod inregistrare:
22266128
reprezentant legal:
persoana contact:
adresa:
cod postal:
telefon:
web:

Anunturi Atribuire
2013-10-03 Servicii de managment pentru proiectul ?Parc Regional de Agrement Turistic si Sportiv ?Cornisa?Botosani? - vezi licitatie »
2013-02-12 Servicii de consultanta in domeniul managementului de proiect in vederea implementarii proiectului Reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Fogolyan Kristof? ? Sf. Gheorghe - vezi licitatie »
2012-05-08 Servicii pentru realizarea strategiei comune de dezvoltare a infrastructurii rutiere in judetul Teleorman - vezi licitatie »
2012-03-21 Dirigentie de santier, pentru proiectul ?Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord ? Vest a polului de crestere Craiova, in vederea fluidizarii traficului in zona Metropolitana Craiova? - vezi licitatie »
2011-04-22 Servicii de consultanta pentru elaborarea documentatiilor de atribuire necesare achizitiilor publice de supervizare, auditare, promovare si de furnizare echipamente si dispozitive medicale, in vederea implementarii proiectului ?Reabilitare Spital Judetean - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer