Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - CONALID S.R.L.


cod inregistrare:
RO 10844872
reprezentant legal:
Cojocaru Ioan
persoana contact:
Cojocaru Ioan
adresa:
str. Anastasie Panu, nr. 19, bl. GH. VODA, sc. A, et. 5, ap. 14
cod postal:
700021
telefon:
0332445362
web:

Anunturi Atribuire
2011-12-21 Servicii de proiectare: Realizare documentatie tehnico-economica (faza S.F.) si Servicii de proiectare si verificare (fazele P.T. + C.S., D.E. si DThAC) pentru obiectivul de investitii ?Lucrari de aparare impotriva inundatiilor in BH Berheci, jud. Bacau, - vezi licitatie »
2011-12-12 Servicii de proiectare: Realizare documentatie tehnico-economica (faza S.F.) si Servicii de proiectare si verificare (fazele P.T. + C.S., D.E. si DThAC) pentru obiectivul de investitii "Acumulare rau Miletin pentru atenuarea viiturilor in zona Cristesti-C - vezi licitatie »
2011-11-02 Proiectare si verificare documentatii tehnico-economice (fazele P.T.+C.S, D.E. si P.A.C.) pentru punerea in opera a obiectivului de investitii ?Consolidare mal rau Siret pe zona Suraia, judetul Vrancea? - vezi licitatie »
2011-09-01 Proiectare si verificare documentatii tehnico-economice (fazele P.T.+C.S, D.E. si P.A.C.) pentru punerea in opera a obiectivului de investitii "Regularizare si indiguire raul Suceava la Suceava, etapa a Ii a" - vezi licitatie »
2011-08-29 Servicii de proiectare: Realizare documentatie tehnico-economica (faza S.F.) si Servicii de proiectare si verificare (fazele P.T. + C.S., D.E. si DThAC) pentru obiectivul de investitii "Cresterea capacitatii de transport a albiilor raurilor Oteleni si Cas - vezi licitatie »
2010-12-06 Elaborarea si verificarea documentatiei tehnico-economice (fazele P.T,C.S. D.E. si P.A.C.) pentru punerea in opera a obiectivului de investitii ?Regularizare albie parau Topolita la Petricani, judetul Neamt? - vezi licitatie »
2010-11-03 Elaborare si verificare documentatie tehnico-economica (fazele S.F.,P.T.+C.S.,D.E. si P.A.C.) pentru realizarea obiectivului ,,Regularizare si indiguire rau Suceava la Suceava, jud. Suceava? - vezi licitatie »
2010-03-29 Servicii de proiectare si verificare documentatii tehnico-economice (fazele P.T.+C.S., D.E. si P.A.C.) pentru obiectivul de investitii "Regularizare albie si consolidari de mal rau Oituz, aval pod Calcai, comuna Oituz, judetul Bacau". - vezi licitatie »
2010-02-08 Servicii de elaborare si verificare documentatii tehnico-economice (faza unica S.F.+ P.T.+C.S.+D.E.+P.A.C.) necesare pentru punerea in opera a obiectivului de investitii "Refacere dig rau Suceava in zona Stimas, municipiul Suceava, judetul Suceava". - vezi licitatie »
2010-01-11 Elaborare documentatii tehnico-economice (faza S.F.) pentru obiectivul de investitii Abandonare baraj si acumulare Belci, judetul Bacau - vezi licitatie »
2010-01-11 Elaborare si verificare documentatie tehnico-economica (fazele P.T.+C.S., D.E. si P.A.C.) pentru obiectivul de investitii Dig mal drept rau Siret aval UHE Racaciuni, judetul Bacau - vezi licitatie »
2010-01-11 Elaborare si verificare documentatie tehnico-economice (fazele P.T.+C.S. si P.A.C.) pentru obiectivul de investitii Dig mal drept rau Siret aval UHE Galbeni judetul Bacau - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer