Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - HAMION COMIMPEX S.R.L.


cod inregistrare:
5408010
reprezentant legal:
MANOLACHE NECULAI
persoana contact:
MANOLACHE NECULAI
adresa:
COM. HANGU
cod postal:
617240
telefon:
0233/216628
web:

Anunturi Atribuire
2011-07-12 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ?Regularizare albie parau Topolita la Petricani, judetul Neamt? - vezi licitatie »
2011-06-29 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ,,Regularizare albie parau Tarcau la Tarcau, judetul Neamt? - vezi licitatie »
2011-02-21 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ,,Amenajare albie rau Siret si rau Moldova la Roman, judetul Neamt? - vezi licitatie »
2011-02-21 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ?Dig Halaucesti ? Brese - judetul Iasi ? - vezi licitatie »
2011-02-16 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ,,Dig Roman Rachiteni-Brese, judetul Neamt?. - vezi licitatie »
2011-02-16 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier ptr. obiectivul de investitii ?Dig Rachiteni ? Brese - judetul Iasi ? - vezi licitatie »
2010-12-01 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier pentru obiectivul de investitii ,,Lucrari de indiguire a raului Siret pe tronsonul Rotunda-Buruienesti, comuna Doljesti, judetul Neamt? - vezi licitatie »
2010-11-30 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii pentru obiectivul de investitii ,,REGULARIZAREA ALBIEI PARAULUI TASCA LA TASCA, COMUNA TASCA, JUDETUL NEAMT ? - vezi licitatie »
2010-11-30 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii pentru obiectivul de investitii ,,REGULARIZAREA ALBIEI PARAULUI HAMZOAIA LA TASCA, COMUNA TASCA, JUDETUL NEAMT ? - vezi licitatie »
2010-11-30 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii pentru obiectivul de investitii ,,REGULARIZAREA ALBIEI PARAIELOR BISERICII SI TURCULUI LA PIATRA NEAMT, JUDETUL NEAMT ? - vezi licitatie »
2010-11-30 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii pentru obiectivul de investitii ,,AMENAJAREA ALBIEI RAURILOR SIRET SI MOLDOVA LA ROMAN, JUDETUL NEAMT? - vezi licitatie »
2010-11-03 Servicii de supraveghere tehnica a executiei lucrarilor de constructii pentru obiectivul de investitii ,,Amenajare albie rau Siret la A.I. Cuza, judetul Iasi " - vezi licitatie »
2008-12-05 Servicii de supraveghere a executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier, pentru realizarea obiectivului de investitii Reducerea gradului de risc la inundatii pe raul Bistrita, sector Borca - Poiana Teiului, judetul Neamt - vezi licitatie »
2008-11-25 Supraveghere executie-Dig aparare inundatii Pascani etapa II, judetul Iasi - vezi licitatie »
2008-11-25 Supraveghere executie-Dig Rachiteni brese, judetul Iasi - vezi licitatie »
2008-11-25 Supraveghere executie-Dig Halaucesti brese, judetul Iasi - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer