Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - PRODENERGO SERVICE S.R.L.


cod inregistrare:
RO 17677003
reprezentant legal:
Nicolescu Ion
persoana contact:
Nicolescu Ion
adresa:
Str. George Topirceanu, nr.1, Bl. B8, sc. B, et.2, ap.6
cod postal:
115100
telefon:
0744321913
web:

Anunturi Atribuire
2012-08-06 Verificari tehnice periodice si reparatii la sistemele de avertizare si alarmare PSI si echipamentele video de supraveghere - vezi licitatie »
2011-09-08 Contract sectorial de servicii de mentenanta (service) pentru: instalatie detectie efractie, detectare fum si avertizare inceput de incendiu la Sediul Admin. Buzau si la Sediul Admin. Campina, instalatie alarmare efractie la Casa Vana Fluture Nehoiasu si - vezi licitatie »
2010-10-28 Servicii de verificare, intretinere si reparare echipamente video si Sisteme de avertizare si alarmare PSI - vezi licitatie »
2010-06-14 Servicii de mentenanta(service) la instalatiile de detectie si semnalizare efractie si de alarmare,avertizare si detectie automata inceput de incendiu din gestiunea SHBuzau - vezi licitatie »
2010-03-05 Servicii de mentenanta(service) pentru instalatiile de alarmare, avertizre si detectie automata inceput de incendiu din CHE Clabucet, CHE Vidraru, CHE Rucar, Sediul Administativ al S.H. Curtea de Arges, CHE Moroieni - vezi licitatie »
2009-08-17 Servicii de reparare si intretinere a echipamentului video si servicii de verificare sisteme de avertizare si alarmare PSI - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer