Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - WATER PIN S.R.L.


cod inregistrare:
17552913
reprezentant legal:
PINTILIE VASILE
persoana contact:
PINTILIE VASILE
adresa:
Com. Dumbraveni, Sat. Cindesti
cod postal:
627105
telefon:
0744621307
web:

Anunturi Atribuire
2011-12-12 Prestari de servicii de proiectare suplimentare pentru obiectivul de investitii ?Punerea in siguranta a acumularii Antohesti, pe raul Berheci, jud Bacau? - vezi licitatie »
2011-11-21 SERVICII DE PROIECTARE ELABORARE DOCUMENTATIE TEHNICO-ECONOMICA (FAZA S.F.) SI SERVICII DE PROIECTARE SI VERIFICARE (FAZELE P.T.+C.S., D.E. SI P.A.C.) "Refacerea capacitatii de tranzitare a acumularii Lac de redresare aval captare UHE Bacau II (Lac Agreme - vezi licitatie »
2011-04-22 SERVICII DE SUPRAVEGHERE TEHNICA la obiectivul de investitii ?AMENAJARE RAU ARGES PENTRU APARAREA IMPOTRIVA INUNDATIILOR , IN ZONA LOCALITATILOR POPA NAE ? GAISENI , JUDETUL GIURGIU? - vezi licitatie »
2008-04-16 Contract prestare servicii intocmire "Documentatie tehnica necesara obtinerii autorizatiei de gospodarire a apelor pentru barajul Zabala 4A - inclusiv planurile de aparare" - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer