Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Autoritate Contractanta - COMUNA TARLUNGENI


cod inregistrare:
4777140
reprezentant legal:
KISS IOSIF
persoana contact:
Bularca Ionut Remus
adresa:
brasov,tarlungeni,zizinului1
cod postal:
507220
telefon:
0268365713
web:

Anunturi Participare licitatie
2011-01-19 Servicii de consultanta si proiectare pentru realizarea obiectivului investitional ?Centru de dezvoltare si cercetare aplicata Transilvania Motorland? ? comuna Tarlungeni, judetul Brasov - vezi licitatie »
2010-12-17 Elaborare proiect tehnic, Detalii de executie, Documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire, avizelor si acordurilor, Verificarea proiectului si Asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului si executia de lucrari pentru realizarea: - vezi licitatie »
Anunturi Atribuire
2011-05-31 Elaborare proiect tehnic, Detalii de executie, Documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire, avizelor si acordurilor, Verificarea proiectului si Asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului si executia de lucrari pentru realizarea: - vezi licitatie »
2011-05-20 Servicii de consultanta si proiectare pentru realizarea obiectivului investitional ?Centru de dezvoltare si cercetare aplicata Transilvania Motorland? ? comuna Tarlungeni, judetul Brasov - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer