Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Autoritate Contractanta - Teatrul pentru copii si tineret "Ariel" Tg.Mures


cod inregistrare:
4322890
reprezentant legal:
Cadariu Gavril
persoana contact:
Chibelean Claudia
adresa:
str. Postei nr.2
cod postal:
540043
telefon:
0365-407951
web:
www.teatrulariel.ro

Anunturi Participare licitatie
2013-05-25 Achizitie echipamente pentru sunet si lumini pentru dotarea cladirii noi a Teatrului pentru copii si tineret ?Ariel? Tirgu - Mures, in cadrul investitiei ?Amenajare cladire Teatrul pentru copii si tineret Ariel?. - vezi licitatie »
2012-07-06 Furnizarea si montarea de scenotehnica pentru dotarea salii mari de spectacole a cladirii noi a Teatrului pentru copii si tineret ?Ariel? Tirgu - Mures, in cadrul investitiei ?Amenajare cladire Teatrul pentru copii si tineret Ariel?. - vezi licitatie »
2012-06-13 Furnizarea si montarea de echipamente pentru sonorizare si lumini pentru dotarea cladirii noi a Teatrului pentru copii si tineret ?Ariel? Tirgu - Mures, in cadrul investitiei ?Amenajare cladire Teatrul pentru copii si tineret Ariel?. - vezi licitatie »
2010-06-07 Amenajare cladire Teatrul pentru copii si tineret Ariel Targu-Mures - vezi licitatie »
2008-11-10 Amenajare cladire - Teatrul pentru copii si tineret Ariel, Tg.Mures - vezi licitatie »
Anunturi Atribuire
2013-10-29 Achizitie echipamente pentru sunet si lumini pentru dotarea cladirii noi a Teatrului pentru copii si tineret ?Ariel? Tirgu - Mures, in cadrul investitiei ?Amenajare cladire Teatrul pentru copii si tineret Ariel?. - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer